16

Аз есмь царь

преди 2 години

До АнонимРусия е на първо място в индивидуалните изяви и в отбора. Всичко е наред. Русия е силна страна. Не е това, което сте виждали. скоро америкосите ще се поръсят като пясък. не им остава много. И бритите са заедно с тях.ный

15

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам нищо от гимнастика, но като обикновен зрител най много ми харесаха съчетанията на Италия.. Просто цялото това непрекъснато хвърляне за гонене на високи ми се стори прекалено и отне от красотата.. Съчетанията на нашите момиче ги гледах може 10 пъти вече и всеки път ми се насълзяват очите от гордост и не съм някакъв хейтър или чужди-поклонник.. Просто изказвам мнение

14

анонимен

преди 2 години

До аре стига а? Заемете се да си рашавате проблемите. Обладани сте от завист

13

Анонимен

преди 2 години

Да великолепни са, поздравления!! НО,ОЛЕМПИАДАТА Е КОРУМПИРАНА И ИЗВРАТЕНА.Както и всеки олимпийски комитет,всичко е мръсно.А там в калта ,имало било и диаманти.

12

Анонимен

преди 2 години

Пълна финансова ревизия на федерацията! Там през последните години потънаха милиони, щедро раздавани от ОПГ Красен Кралев, Асен Марков и Антоанета Боева. Част от тези пари ги видяхте в чекмеджето на оня тлъстак от Банкя.

11

ЗлатниПозлатени

преди 2 години

Какви пари дава държавата на героите ни от Токио, нашите с по-тлъсти премии от САЩ!Ансамбъл (художествена гимнастика) златен медал-Премия: 250 000 лева! (Двеста и петдесет хиляди лева) https://blitz.bg/sport/tokyo-2020/kakvi-pari-dava-drzhavata-na-geroite-ni-ot-tokio-nashite-s-po-tlsti-premii-ot-sashch_480007.html

10

Анонимен

преди 2 години

Колкото и беден да съм, ***, безработен и ***, важното е, че Русия е на колене. Ансамбълът вече 4г е най-добрият и олимпийската титла нито е случайна, нито изненада. По скоро е изненада сриването на Руското влияние във федерацията. Дано тази тенденция да продължава и затвърждава във всички спортове. Поздравления за всички български спортисти донесли ни много радост. Да живеят велика България и велика Украйна.

9

мак

преди 2 години

Постижението е голямо, поздравления за момичетата, но колко може да слушаш и четеш за диамантите? Това е само спорт, а превзетата раева прекалява, само и само да се появява по медии.

8

Анонимен

преди 2 години

Момичетата са прекрасни, но златинят медал е подадърк.

7

И?

преди 2 години

Дрън-дрън, за да може майките комплексарки на момиченца сега да си пратят децата срещу огромни такси да тренират този скучен и досаден спорт! Ние печелим медали там, където другите не се интересуват-женска борба,женски бокс,женска стрелба....Къде ни е леката атлетика, спортната гимнастика, къде са Боян Радев и Петър Лесов, къде ? И какво толкова е станало- едвам едвам 4-5 медала за прахосани над 30 милиона лева! Не прахосани ,ами преразпределени-за Сираковица, за Крадлев, за това шкафче, заонова

6

Анонимен

преди 2 години

Браво на Нешка Робева, че създаде такава школа. Заслугата е преди всичко нейна.

5

Муахаха

преди 2 години

99.9999999999999999999999999999999% от Българите дори Имената им НеЗнаят! Тези Нарцисисти, Егоисти и Откровени Социопати, се СамоЗабравиха!!

4

аре стига а?

преди 2 години

надухте ни главите с тоя ансамбъл! хората имат и други проблеми в живота

3

Анонимен

преди 2 години

"защото заради огромното си желание да играе и щастието и от силата на отбора са били толкова големи, че болката от счупената кост и се е струвала незначителна и поносима.Знаехме, че кракът и я боли. Разбира се, никой не е предполагал, че е бил счупен, защото тя не позволи това да се разбере с начина и на поведение и игра", пише Раева. После се разбра че това момиче са я обвинили че симулира и са я накарали да играе,а след операцията не са й дали шанс да се завърне в отбора и я съсипаха.

2

Анонимен

преди 2 години

Раева, имаше едно друго момиче преди това в ансамбъла, помниш ли какви ги пишеше за нея тогава? ""ТЯ СКАЧА ЗА 10 И ПЕЧЕЛИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ, А НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е СЪС СЧУПЕН КРАК!""В този кадър, който виждате Теодора е била със счупена кост на стъпалото на левия крак. С този ляв крак тя се отблъсква от земята, за да скочи и както виждате, не само е скочила перфектно, но и усмивката и е на лицето и, защото има оценка за артистичност и тя трябва да е усмихната, защото заради огромното си желание...."

1

Деян

преди 2 години

Браво на момичетата!!Браво на Весела Димитрова.Наистина ние имаме най-добрия отбор и треньор в света!Доказаха го.Да им е честита Олимпийската титла! И да продължават да радват България със нови успехи.