18

Анонимен

преди 2 години

Останаха свободни места, защото хранениците на социални помощи стигнаха само до второ отделение.

17

Спокойно имаме

преди 2 години

Надеждата е в Ромците навсякъде винаги оцеляват и се множат и се осигуряват с придобивки и помощи. Другата категория параазити са уж самотните майки с по 7 любовника за всеки ден от седмицата издръжка и облаги парични солиден доход върху който не плащат никакви данъци.

16

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да ви говори много за бъдещето на България. След 20 години, 5 милиона, а българите малцинство.

15

България

преди 2 години

Това е държава крепяща се основно и почти изцяло на транспортни услуги, туризъм, увеселителни заведения, кръчми типично за Аборигените и Островните държави с ***. ДЕМОГРАФИЯТА на България е ЗА РАЗВИТИЕ КЪМ СЕЛСКА ДЪРЖАВА В ДОБРИЯТ СМИСЪЛ ЗЕМЕДЕЛИЕ и ЖИВОТНОВЪДСТВО. РАБОТАТА ИСКА ЛОПАТА И МОТИКА, А НЕ лъскави Молове, стъклени бизнес сгради аквариуми за нищо не произвеждащи телефонни съпорт оператори. ИЛИ ПЪК ПРОДАВАЧ КОНСУЛТАНТИ на магазини с ДИПЛОМИ ОТ УНСС.

14

Кога ако не сега?

преди 2 години

Родителите с пари както и тези, които могат да си позволят кредити и заеми АКО СЕГА НЕОСИГУРЯТ бъдещето си на ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНА с престижно образование и кариери в чужбина НЯМА ЗА КОГА. Колкото от ПО-РАНО ТОЛКОВА ПО-ДОБРИ ШАНСОВЕ начален старт за по-добър живот и висок стандарт на живот за децата. Оставят ли ги тук ще затънат в едно БЛАТОТО България! Родителите, които не пращат децата в чужбина ги обричат на нещастен и мизерен живот в България.

13

мунчо

преди 2 години

то пък едно учене им предлагат... по- добре професионално училище за жичкаджия или каналджия и да почва да се оправя сам в живота. преучили хора с две леви ръце бол. а една крушка не могат да си сменят.

12

До 11

преди 2 години

Да седим при чалгата и нарастващите с умопомрачителна скорост *** ли? Или да слушам празни приказки от толупите от парламента? Ааа щях да забравя, алкохола и цигарите... и едно такова хубаво образование, никой да не мърда! Благодаря!

11

НОРМАЛНО

преди 2 години

Родителите с високи доходи и дори тези средно богати теглят кредити и си пращат децата в чужбина да учат, където децата имат бъдеще да се развиват и установят от по-рано в държави с много по-високи стандарти на живот. Също така да предпазят децата си от българският манталитет, лошата среда тук в България.

10

Анонимен

преди 2 години

От години вече броят на учениците е такъв, че половината училища в страната са излишни.. Как няма да има свободни места, то няма кой да учи

9

Анонимен

преди 2 години

***, бягайте в чужбина. Там има чинии за миене, ваксини за биене и бежанци за .... Бягайте, щом ви е толкова акъла.

8

Анонимен

преди 2 години

От всякакви политически или икономически кризи може да се излезе, но от демографската - не. Един народ или го има, или го няма. Няма да ни има, това е! Ония по върховете кого ще управляват не знам, ромите и пришълци всякакви явно...

7

Анонимен

преди 2 години

Децата ми ходиха на изпити за специализирани гимназии във Виена. Единият се конкурираше 1:12. Другия беше щастливец - едва 1:5. Дипломата от подобно училище ти дава старт от 50к годишно. Само споменавам. Вие си правете изводите сами.

6

българина

преди 2 години

след11 г погром на герб какво очаквате? първите положителни резултати че БМБ не е на власт са повече медали на олимпиадата от предишните три олимпиади. след като царя слънце го няма на хората им улекна, той редеше и участниците преди. ***!

5

Анонимен

преди 2 години

Споко! Децата вече са приети в гимназии... в Рим, Мадрид, Париж, Берлин...

4

Анонимен

преди 2 години

Всичко се изнася около мен,особено семейства с деца,и млади хора.Заради ниските доходи,липсата на социална защита от държавата,стабилни помощи за младите семейства,децата и т.н.масово хората заминават.В България остават само тези с много апартаменти,имоти,големи наследства,и тези дето са уредени на добри работни места заради връзките на майките и бащите си по линия на ДС,БКП и т.н.

3

Анонимен

преди 2 години

Този народ няма бъдеще. За добро или лошо. Гаси лампите.

2

Момо

преди 2 години

Щом и в София се закриват паралелки, значи нещата са зле. В провинцията вече паралелки не се закриват, защото каквото имаше за закриване се закри още преди години.

1

Анонимен

преди 2 години

Това са видимите резултати на мачкащия тодоровите ушаци кофпомпаджия. Петнадесет години безвремие, петнадесет години крадене, петнадесет години банкянско иго и накрая що така. А на сикаджията унуките ви се хилят мазничко с пуловерчета за по три бона.