143

Карабинера

преди 2 години

Първо ще има магнитен маркер на гривна,но после за по-лесно направо подкожен цифров носител.Да не го забравяме след вземане на душ или по други причини като изгубване например.Даааа Библията е голяма книга.там е написано както миналото,така и бъдещето.Началникът и Пророците до сега не са сбъркали в нищо.Кой каза че живеем без никакъв ред на Земята?

142

Анонимен

преди 2 години

Лудостта вече е навсякъде!!!Дръжте се достойно!!!

141

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНяма как да платят децата им, всичките вакс *** са *** и деца нямат

140

Анонимен

преди 2 години

Медиите просто ме изумяват. Съобщават някаква сензация като факт, а после като почнеш да четеш новината се оказва, че било просто предложение или се планирало. Не ви ли е срам?

139

Анонимен

преди 2 години

Е как никой да не е умрял? За VAERS чувал ли си? Това е системата на САЩ за проследяване на странични реакции след ваксиниране. Само там са потвърдени 6500 случая на смърт след ковид ваксина в САЩ, като се има предвид, че това не са всички докладвани случаи, а само тези при които това е било потвърдено. Останалите колко са - един Бог знае.

138

Анонимен

преди 2 години

Интересно колко дълго ще издържат баровете и ресторантите след като ваксинираните са с компрометирана имунна система и при първия грип ще се натръшкат? Байдън скоро няма да е на власт ми се струва. Много народ погуби с тия био продукти наречени ваксини!

137

Анонимен

преди 2 години

В интерес на неваксинираните е да не посещават такива ресторанти. Това са огнища. Точно ваксинираните разпространяват вируса.

136

Анонимен

преди 2 години

A неваксинираните ще трябва ли да носим жълта звезда? Прокълнати ковид - фашисти, нека децата ви да платят за греховете ви!

135

Ха-ха!

преди 2 години

Ваксинираното малцинство у нас, също като другите малцинства - напр. ЛГБТ, ромското и т.н., доста агресивно налага мнението си, но в крайна сметка никой не му обръща внимание, защото българинът не проявява висока толерантност към глупостта.

134

Анонимен

преди 2 години

Само няколкото платени тр#о#ла, получаващи заплащане за пост, рекламиращ експеримента, си позволяват нагло и т#ъпо да подтикват към фашизъм, дискриминация и налагане насила на чужди решения върху хората. Останалите просто отстояват правата си. И не осъждат чуждия избор. Нито налагат своя.

133

Анонимен

преди 2 години

Поредна фейк новина, целяща да наложи ваксинирането с експериментални препарати. Нито е сигурно, нито касае всички заведения, ако има въобще такива. Нито има значение. Мога до края на живота си в заведение да не стъпя. Дори ще ми се отрази чудесно на финансите и здравето.

132

а кога тук?

преди 2 години

време и у нас да се вземат мерки срещу неваксинираните, те са заплаха за обществото, не искам да щъкат из магазини или обществени места без контрол. време е служебния кабинет да се размърда!

131

Анонимен

преди 2 години

Сигурно това е причината... Ваксинираните разнасят зараза навсякъде, аргумента им е празен и слабоумен. Иначе добре ги изъвртяха - тотално им съсипаха бизнеса, сега са готови да прецакат и дискриминират хората от името на правителството, само и само да си върнат някой друг клиент. И после пак ще има "не е задължително, това си е избор на частния бизнес"... Не че съм умрел да ям с 10 пъти надценка де...

130

Анонимен

преди 2 години

"Чипиране? :) Ха ха ха. И за какво? :) За да откраднат гениални те ви мисли? :) Ха ха ха."---- ироничен си, но някои наистина имаме мисли, пък било то и гениални ;) Не всички сме овце!

129

Анонимен

преди 2 години

Що не земен да им пратим ромите у Америка братя са

128

Анонимен

преди 2 години

Брей моя приятел у Америка неенваксиниран *** пие кафе я не лъже те те отде зная кои кои е.Като тия тука нощес у Ловеч кои дава инфо

127

Анонимен

преди 2 години

До хаха Стара прогнила мандажа която пак се опитваш да претопляш. А колко хора до сега ви обясниха къде беше проблема с началните смърни случаи в Швеция. Ама разчитате на късата памет на хората.

126

ваксаджия

преди 2 години

До хаха--Техния доктор каза че Швеция-тоест правителството са допуснали грешка в началото, че не опазиха старците в старческите домове, както случая и в Ню Йорк. От където дойдоха началните смъртни случаи без значение от ковид или грип. И шведското правителство се извини, но им се размина затвор за тези случаи. Но техния доктор никога не се е извинявал за подхода на шведските лекари, които поеха нещата, както е по шведската конституция. И резултатите, а и мълчанието на агнетатата са очевидни.

125

хаха

преди 2 години

До ваксаджия - Ами както знаеш супер много хора умряха с Швеция. Техния доктор който разработи стратегията за без затваряне излезе и заяви публично, че са допуснали голяма грешка.

124

Анонимен

преди 2 години

Тук няма как да стане - под 20% са ваксинираните и няма да има достатъчно клиенти. Но споко както се казваше в един сериал - "Зимата иде!"