61

Анонимен

преди 2 години

Тая па.чавра Раева е проста, примитивна и първична жалка женичка, ама тъпачко проста, знаеш ли,че Името на Бога не трябва да се споменава напразно?

60

Анонимен

преди 2 години

Оф, тая противна Раева става досадна.

59

Анонимен

преди 2 години

Да не започва нов български сериал по турски лиценз?

58

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц # 62. Щиглец, абе Майна, абе Авер. ти си патриот- ти неусети ли че ни задигнаха щангения медал за да ни подкукоросат срещу руснаците и да си траеме. Айде сег се оплачи на арменски кадия че щангата ни била златна. Да ще кажат и ще ни вземет поради грешки на съдийте медалите на гимнастичките.

57

Серж Йофу

преди 2 години

Илианке в България съм.Чакам те с наточена шпага бейби за награда. Знам,че обожавам черната ми навирена шпага да ти *** дупките да ги пълни и да ми пиеш сока Вечно твой Серж Йофу

56

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Наско Сираков, но като гледам жена му, чак ми става жалко за човека.

55

Щирлиц

преди 2 години

Стига плакахте за рускините,спомнете си нашият щангист,на когото отнеха златото.

54

преди 2 години

Ми като заслужихме, що на бога благодариш, мари Илиано..?

53

Българин

преди 2 години

Браво и успех!

52

Анонимен

преди 2 години

Трудно ми е да си представя общество само от добри, честни, справедливи, коректни хора. Разбира се хората се осъвършенстват в борбата със своите и чуждите недостатъци. Радваме се за успехите на момичетата. На всички млади се радваме на успехите в труда, учението и спорта. До MIA

51

MIA

преди 2 години

Лошото е, че момичетата полагат нечовешки усилия, а друг обира големия пай. Верно, дават им няколкостотин хиляди лева и пенсия, но това е капка в морето в сравнение с пая на госпожа пепелянката- тренер.

50

Анонимен

преди 2 години

До крайноЛЕСНО, ТОЙ Е СЪЩИЯ КАТО НЕЯ

49

крайно

преди 2 години

Примитивна и първична жена. Не знам Наско Раев как я търпи!

48

Анонимен

преди 2 години

Браво, браво, на златните момичета!

47

критикар

преди 2 години

Раева можеше да бъде всенародна любимка, като състезателка, а и като треньорка тя даде много на худ. гимнастика. И тъкмо да си го помислиш, я виждаш в някое студио свирепа и наежена срещу всеки, дръзнал да мисли различно от нея. И тогава върху човечеца се стоварва адът - прекъсва го, не му дава и думица да каже и т. н. И госпожата ти опротивява моментално. И не искаш повече нито да я виждаш, нито да я чуваш! Тя не уважава нищо и никой!

46

Десятка!

преди 2 години

Ти написа: Такива подли победи най добре изрази с наведена глава момичето от Израел което при изпусната лента получи бал правещ я олимпийска шампионка. Така германските сэстезатели след войната не са били закопавани. И на това Раева се кефи. Позор!

45

Alex

преди 2 години

Тази е доста неприятна персона.

44

ква русофиля бе

преди 2 години

Те са бедни, теса билни но имат Русия. А който има Русия има всичко, Всичко. Само след два месеца руснаците ще изпратят вълнените качулки и щалове с които хитлер надяна на войниците си а те с мильони измръзнаха, замръснаха и се изсибириха. да бе да се топлят ЕУците. Покварата от съдийството бе голямото говнонаолимпиядата

43

Анонимен

преди 2 години

Хората от площада са готови да защитят достойството си, чесността, мира, свободата. Тази либерализирана Олимпияда реализира рософобщината от най висок клас.

42

КВА РУСОФИЛЯ БЕ?

преди 2 години

Да Да и Да! ремонтиран нос!дебречкельосване около очите,двете устни паралени гъсеници под носа й,даже цецките на щерките са от отляти найлоножи торбета,прамахването на кожите около шията и гръкляна та като дигне главата на зад долната устна се отваря.МАСКИРАНЕТО Е ТОЛКОВА ОБИЛНО ЧЕ С НАЙ ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ А Е ИЗПЛАГИЯТСТВАЛА КОСТЮМИТЕ,ПРИЧЕСКИТЕ И ТЕХНИКАТА ОТ РУСКИТЕ МОМИЧЕТА. ОДВРАТ ДА ЧЕСТИТЯ ПОБЕДА КОГАТО СЪДИЙТЕ С РУСОФОБСКА ЩАМПА ЗАКОПАХА ДЕ ЩО РУСНАЦИ СЕ СЪСТЕЗАВАХА ЗА ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ.