81

Златен

преди 2 години

Добре че баце загуби изборите че най-после да се видим у медали... че от както стана той на власт злато не бяхме вдели на олимпиада - последния беше преди 13 години.... ;-) Явно беше на карък ... :-)

80

До 73

преди 2 години

Ако става дума затова, че жените нямат работа в бойните спортове - не е съвсем вярно.Просто това си е пак в синхрон с природата. Жените излизат на преден план, когато 'ножа опре до кокала'. Явно не си даваме сметка докрай, че в момента живеем в критични за България дни.

79

HeinrichHimmler

преди 2 години

Странджа, ходи си лягай и гаси лампата. И най-важното хапчетата си изпии, дето си си ги взел с парите от герберастията, дето ти дават да пишеш такива коментари!

78

Голямо Браво,

преди 2 години

за българските жени - девойките,които с чест и достойнство защитиха името на България пред света!Поздравления!А къде в случая са българските мъже - спортисти?"Велики,незаменими,несменяеми и неотразими" или сега активно се търсят всевъзможни причини за техният пълен провал на олимпиадата?Така е и в реалният живот - на 2/3 от тях,жените им "опъват каиша и перат пешкира",включително и в чужбина,а наш ***,излегнал удобно на дивана,с чашата в ръка,не знае,не може и не хае за това!?!

77

eve1

преди 2 години

Да бъдем реалисти,това е достойно представяне и да благодарин на момичетата!

76

Анонимен

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО МЕДАЛИ! БЪЛГАРИЯ Е ЕС! ПЪРВИ СМЕ!

75

Анонимен

преди 2 години

Браво на момичетата!!!

74

Влади

преди 2 години

За всичко сме така - още малко да потърпим и ще тръгнем нагоре и се намира някой нов месия, изпратен от задкулисието, който пак ни спира. Навремето Симеон 2, после Орешарски, сега Радев и другите производни на кремълското задкулисие. Така е и със спорта - едва сега се създадоха условия за шампиони и дойде безвремието на Радев и ит.н.

73

Анонимен

преди 2 години

До Поредната подигравка = = =Кралев го каза това , че поема отговорност, след като сегашния служебен министър на спорта се изказа, че той нямал да носи отговорност при провал на Олимпиадата, защото той бил от 2 месеца, а резултатите са плод на тренировки последните 4 години.

72

ЕМО

преди 2 години

ОЩЕ ПРЕДИ ОЛИМПИАДАТА, СЕГАШНИЯ СПОРТЕН МИНИСТЪР КАЗА: - НЯМА ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НИ В ТОКИО.... А БЪРЗА ДА СЕ СНИМА С ИВЕТ ГОРАНОВА.... СЛАВИ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И РАЗКАРАЙ ТЕЗИ НАХАЛНИ ХОРА.

71

МЕМЕ:

преди 2 години

Българските Жени: "Спечелихме 5 килограма златни медали в Токио" | Красен Кралев: "Поемам цялата отговорност за златните медали!"

70

Ей

преди 2 години

До Аз чувствам - Българските жени спечелиха три кила медали от Токио, ти се занимаваш с някакъв безделник Живко от Варна, дето го мързи да гледа и си реве в кочинката.

69

Поредната подигравка

преди 2 години

Поредната подигравка на ГЕРБ: Жените в спорта печелят медали една връз друга, Красен Кралев си приписва успехите. Сега даже няма да го хване срам - ще видите!! ГЕРБ са безсрамници и сатрапи.

68

Аз чувствам

преди 2 години

Хора, които са настройвали други хора срещу / против Живко от Варна, всъщност те са се подиграли на тез хора, които са настроени против / срещу Живко от Варна ! *** никога не е обичало руското и българското ! Турското също никога не е обичало българското и руското !

67

Друга тема

преди 2 години

Хора, които действат против природата , значи все някога ше си платят без да има човешка намеса ! Природата си знае работата ! Ние , хората не си я знаем !

66

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Красен Кралев има пълно основание да се хвали, защото заслугата за успешното представяне е негова от управленска позиция, той като министър свърши добра работа! БРАВО!

65

8 часа

преди 2 години

Кралев, опипвайки гимнастичките ни, е успял да натисне правилните бутони, което ни осигури и медалите. Благодарим ти г-н Кралев! Ти си Бок опипвач. ЕВАЛА ТИ ПРАИМ!

64

Анонимен

преди 2 години

1300 години прогресивна деградация, не е майтап

63

Анонимен

преди 2 години

кралев,опипвайки гимнастичките,помогнал много за тяхното израстване

62

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е НАЙ-ПОЛИТИЗИРАНАТА ОЛИМПИАДА В ИСТОРИЯТА.