17

КойНескачаЕчервн

преди 2 години

Трябва да се спретне един поход от четирите посоки с център Банкя, при нощното шкафче - там,където са парите за пречиствателните станции,за язовирите,за болниците,за училищата и много тирове с павета. павета."Кой не скача е червен!"Помните ли как СДС-Шайката изкорми държавицата ни,докато скачахте,защото по Бай Тошово време нямало банани?

16

Анонимен

преди 2 години

Не се научихме,че се блокират НС и МС когато искаме нещо а не пътищата офффффф овце сме си!

15

Анонимен

преди 2 години

тез и тез в 21 век чиста вода искали... ??!! Аве мамини сладки, хайде малко в час! Ваксини имате ли? Въгледоро неутрални ли сте? Вегани ли сте? Такива благини туко така вече не се дават.

14

Тикволандия

преди 2 години

Кой ви каза, че сте в 21-и век в европейска държава?

13

Анонимен

преди 2 години

А Радев по същото време е във Виена на опера. Хем да си нагледа и къщата.

12

Споко, бургаски ц...

преди 2 години

Ами, бургазлии , гласували сте за Фигуранта - сега му пийте урината ! От такъв мочко само урина ще ви залее !

11

Анонимен

преди 2 години

Оня оскотял сикаджийски неук кофпомпаджия петнадесет години краде като див, а вие му се радвахте, така че сега се сърдете на себе си. Сега идва чака рака месията и на него се радвайте петнадесет години, поне тези които ще са живи още толкова.

10

Анонимен

преди 2 години

До 5"... още са на кладенчова вода, без пътища, без транспорт, без защита и т.н. ценности." - забравяш, че имаме банани!

9

Румен

преди 2 години

Сега М. Манолова се изказа" ще дадем на българите евтина вода"!!! , Добре де, за турците по стъпа ли ще е?... Или за тях после ще намали бозата и за гърците лимонадата.????

8

Румен

преди 2 години

Всички тия които сега плачат за вода. Бяха зле и при Т. Живков , и при БСП, ДПС, но нереваха. Вееха червени знамена и друсаха хора. Сега циркулират в ЕС и като се върнат се сещат , че живота са го изтървали.

7

Анонимен

преди 2 години

Е ся, га Галева ги водоснабди...!?

6

от площадо

преди 2 години

чакайте партиите освободители да се спазарят и ше пиете най чистата вода :) ама кога ше се спазарят не се знае .

5

баба мара

преди 2 години

вместо да целувате ръката на султана и след това да не се миете питаите го каквостава с водата герб беше в коалиция със симеонов питаите го и него и аверите музащо гониха вятъра по плажовете а не се заеха с водата какво искате от служебниякабинет тои водата не може да ви изчисти в сряда искаите от чалгаря помощ

4

Анонимен

преди 2 години

Ми що пийте вода изобщо, водата садържа микроби.Аз пия само алкохол, пия бира и докрор Радева категорично ми е забранила да пия вода.

3

България

преди 2 години

е Африка у Пакистан в едно!!!! А населението необразовани пейзани!

2

до 1

преди 2 години

Ставате смешни тролчета я дай един факт бе ***, дай причина, а ускаш ли дс поговорим за твоя Вожд Чекмеджан, че ввчв трябваше да е узгнил в затвора. Нещастно същество. ***! От сутрин до вечер ще слушаме мантрите на повтаряни от Еднокнижника и крепостните му селяни!

1

Анонимен

преди 2 години

Радев защо мълчи и не наложи вето на мръсната вода? Оставка на румен радев, съд и затвор!