111

Lina

преди 2 години

Нали уж с ваксинката по - лекинко?? Само , че Израел е с висок ръст на хоспитализирани ваксинирани, т.е ваксиниранки, които го карат доста тежко? Нали не трябваше да е толкова тежък удара? Сега се говори за 3, 4 , 5 игла.Как сте , Мишленца? Знаете ли каква е съдбата на лабораторните мишки. Винаги- смърт.

110

123

преди 2 години

Тая леля не я слуша главата въобще!!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Абе първия случай на делта не беше ли на пациент боледувал април? Вие на балсами ли ни пратите?

108

СЪДНИК

преди 2 години

Най-много ще намажат от тия задължителни идиотии големите държави, с много ***, тъй като една от целтите на тоя панаир е да се намали популацията в световен мащаб чрез отключване на различни видове заболявания, стерилност и т.н., а и да се види как реагира плебса на опит за пълен контрол и манипулация. До сега имаше 2 игли, сега и трета излезе на хоризонтаще има бодене до второ пришествие.

107

до Додо

преди 2 години

др.Фаучи има много сериозна подкрепа от демократите,защото благодарение на неговите,,ценни''съвети ,епидемията се разрастна и помогна да,,свалят''Тръмп.Биг Фарма и Гейтс, също го подкрепя,заради огромните печалби,които успяха да генерират благодарение на ,,пандемията''.Самият Фаучи е свързан с ваксината на Модерна,така че и той захлебва.А преди няколко седмици Сорос и Гейтс за закупили фирма за Ковид ПСР тестове,така че явно си правят сметката за една дъъълга епидемия

106

Додо

преди 2 години

До до Venom Отдавна вече няма и грам съмнение, че Фаучи е платил на Ухалската лаборатовия да направи гейн ъф рисърч и оттм е тръгнала китайската чума. НАпротив, доказан, материален факт е. Неслучайно Сен. Ренд Пол започна процедура по кримимално разследване срещу Фаучи в Конгреса. Точно заради това!

105

Додо

преди 2 години

Toва е щама на така наречените Напълно Ваксинирани - справка: Израел, Англия, Малта и Исландия. Вчера и от Модерна казаха, че започва трета игла за набодените с техния експериментален, ГМО мутаген, а Пфайзер вече го прави в Израел от седмица! Добрата новина е, че все повече хора се осъзнават и не допускат да бъдат участници в този геноциден експеримент, като и много хора, получили първа игла се отказват от втората само при мисълта, че вече и трета игла се слага в графика.

104

Какво да.се. чудим

преди 2 години

"С помощта на вируса и ваксините ще редуцираме раждаемостта ."Б.Гейтс

103

Русата Златка

преди 2 години

Повече ме интересува кога ще почваме да слагаме маски навън задължително и кога ще трябва да платим паспорта на апартаментите

102

Баалсаматоръ

преди 2 години

Който го разпространява ,знае точно кога ще се разпространи.Най логичното и просто обяснение излиза най вярно

101

до Venom

преди 2 години

Има такъв вирус,доказано изолиран и разработен по всяка вероятност лабораторно,тъй като начина на подредба на спайк-протеина не съществуава в дивата природа,но за сметка на това съществува като лабораторно синтезиран,разработен и описан още 2016 година.Сега разследват възможото изтичане от Ухан лабораторията,но по-скандалното е ,че др.Фаучи-шефът на Националният институт по вирусология на САЩ,е финансирал и разпореждал създаването на Ковид вирус,който да е по-летален и заразен от обикновените

100

Анонимен

преди 2 години

Професорката много лъже.Делта варианта е по-заразен, но се изкарва много по-леко.Симптомите са като грип-кихане,течащ нос,гърлобол,слабост и ако не се вземат мерки-кашлица,децата го минават много леко и придобиват естествен имунитет,който трае с години( това важи и за възрастните).При ваксинирането-децата получават много тежки странични ефекти-миокардит,периокардит,кавадзаки синдром и т.н-има статистика.Професорката да погледне малко световните новини и дебати по въпроса,че се излага

99

Анонимен

преди 2 години

Абе,вие по сателита ли го следите този вирус...като още не е видян от никой,не е изолиран.Така си спомням с гриповете беше-идва,на границата е,*** на вратата има ваксина.А ваксата тогава правеха преди да дойде грипа,без да знаят щама.Хора...гледайте голямата катина.Ако не се отървем от Ес,Нато и Америка ние ще се погубим.

98

фелдшер

преди 2 години

Вирусът убива. Как точно не е ясно. Защото когато убива . Убива цели семейства наред , групи от близки хора. И кара наред. Защо става така? Дори ваксинирани изби ,млади хора. ,И техните родители също.Мълчат за нещо вирусолозите.

97

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Ама как така пикът на вЪлната до 2 месеца, нали оня дето е буренясъл като бесно куче покрай мъд.те Витаноff, а и бай Шиле го предвиждаха за края на АВГУСТ?!

96

Анонимен

преди 2 години

Майче, думите ти тежат, колкото хелия. Израел, които са един научен експеримент за ефективността на мерките и ваксините казват, че ефективността при ваксинираните падала до под 40 % след няколко месеца. А относно това дали ваксинираните заразяват - там учените и наблюдаващите доктори (истински учени, не като теб невежи на хранилка) си го казаха в прав текст - ваксинирани и не ваксинирани заразяват еднакво. И пак там - 80% от новите хоспитализирани са напълно ваксинирани.

95

Пастор евангелист

преди 2 години

За па чата се искат качествени материали . И поне две уши за желиране. Шепа чесън люти чушки и чер пипер на зърна. Това се консумира горещо. С ракия. Действа срещу ковид до 24часа. После пак. Държи на дистанция всички префърцунени ЛГБТ ковидари. Ваксинатори ваксинирани и ***.

94

Доктор

преди 2 години

Въпросната професорка никога през живота си не е работила като лекар и не е лекувала болен. Какво очаквате да чуете от доказан ***.

93

Анонимен

преди 2 години

Не само делта варианта, но и най-обикновената кашлица изпраща два пъти повече хипохондрици и страхливци в болницата. Аз изкарах 2 пъти респираторни болести в рамките на 1.5 год. Края на месец Януари 2020 - висока температура, инфекция, силна кашлица и началото на месец Юли 21 - същото, но без температура. В болница не съм стъпвал, тестове не съм си правил.

92

Venom

преди 2 години

До 112 Ти няма как да притежаваш роби, прекалено си ниско в йерархията. Дори не трябва да се месиш в разговора. Ако аз се цаня за роб при теб, само след няколко месеца ще си подчинен, фалирал и всички жени от семейството ти ще са моя собственост.