175

Читател

преди 2 години

Хаджи,не "влизай" в слънчевата система,а си влез в ролята на нормален човек.Дойдат ли избори,ви от "Ние идваме" си отивате, безвъзвратно.Запомни какво съм написал днес,09.08 21г. С изключение на М.Манолова,вие много думи изхвърляте в пространството,думи които ви водят към улица без изход!

174

Анонимен

преди 2 години

до пияница мостик.... Какъв метежнически вот бе, клоун? Знаеш ли какво е метеж?

173

Калеко Алеко

преди 2 години

Не са прави разбира се, пропускат съществуването и на хаджигенчовците и барбикяните, както и на другите чехълчета и зелени еуглени от адвокатската колегия на Сестрите галеви, а и на бойкикевците и гномовете им, всеки от които е с претенции за уникалност ... !!!

172

ББ

преди 2 години

До Читателмали...и си верваш,забравяш Кръчмаря...Народа ни,заплашваш политическа партия...да не говорела каквото мисли?...верно нямаме съдии и прокурори...ама се лъжете...имаме...Народа ни е Съдията...бойковци,гешевци...и обслужващите ги...удобни ни "забравяте"...ама нагло харчите данъците ни...в угода на офшорните ви,нямате ***...нямате медии с които да промените генетично зададени ни цели бре...не можете да борите БОГ...Чиста и Свята...Справедлив Свят или да го погребем братя!!!...

171

Анонимен

преди 2 години

Пиночет за вас българи,само такъв ще ви оправи.

170

Боклук

преди 2 години

Присмяла се чушка на кратунка.Ти па къв си бе ,с нищо не се различаваш от тях.Един пълен ПроС-Так ,огромно самочувствие без покритие.Отвратителен

169

Ай Сиктир

преди 2 години

Вие си ги избрахте.

168

Анонимен

преди 2 години

странно как народните *** яхнаха народния протест.

167

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов се нацупил, прави джуки, че ИТН правят преговори с БСП, а на тях показали само: "филмче на кабинет без структура с масон плагиат". :D

166

Хъ

преди 2 години

Българи, прсти сте, тпи и смтни. И си избирате подобни, те ти мутри, те ти чалгаджии. Последни в ЕС, корумпирани, некомпетентни депутати и министри. И стотици агенцийки, които нищо правят но прибират едни пари

165

Румен Рашков

преди 2 години

Докога ще гледаме мутр.ат.а на това нагло недоразумение.Чак и жена му не го издържа и се щастливо разведе с него.

164

Иванка мавродиева

преди 2 години

Опустошихте държавата с глупостта ви. Некадърни отвдякъде!

163

Анонимен

преди 2 години

Естествено ,че са сами,даже Слави свети през деня,а не Слънцето.То затова е толкова топло и температурите са рекордни-защото Слави се вълнува!Дано скоро вълненията му приключат защото вече се не трае! Изгинахме от жега!

162

Обикновен

преди 2 години

Сноб

161

Анонимен

преди 2 години

До 35г.стигатХей умнико, национализация веднаж направихме, и стигнахме до купони, мизерия и два банана за НГ.До това довеждат комуно-фашагите.

160

Анонимен

преди 2 години

Някой срещал ли е по-некадърен адвокат от Хаджигенов? Добре, че може да стреля с прашка та стана депутат.

159

Анонимен

преди 2 години

До БКППри БКП-то бяхме най-бедни, най-смачкани и най-затворени.Сега който може - работи и печели, преди партизани, активни борци (250000!) и доносници.

158

жега

преди 2 години

Хаджи Рашков изчегъртайте си яйцата от стената на НС много мерише.

157

Сун Дзъ

преди 2 години

"Изглеждай слаб, когато си силен и изглеждай силен, когато си слаб"

156

браво

преди 2 години

Всички дечица оздравяха от "Системата ни убива" с парите ва Б.Б ще има и педиатрична болница след 400 години подкрепайте юмрука на фигиранто тук и там.