123

Анонимен

преди 2 години

Виж сега, тази работа с дисертсцията е малко като Боце и Мис ***. Не е крал чужд труд, ама изтеглил изданието. Оня също - не я познавал, ама тест за бащинство не смее да направи. Ако си сигурен уж в нещо, що се криеш?Барбадосеца тотално олекна и ми е чудно колко ли е важен за схемата, та още го пробутват. Явно много.

122

Сашко

преди 2 години

куриера на черепа . Пише човека, кво да прави, за тва му плащат

121

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев е най-добрият асистент! На упражненията обяснява достъпно, само той говори, дава примери от практиката. По 5 упражнения на ден има и не се уморява, дава всичко от себе си, и го прави със сърце и душа. Ентусиазиран, ерудит, и не на последно място - благ човек, без грам високомерие. За доц. Киселова, за жалост, не мога да кажа същото! С Карагьозова особено, са много яка комбинация, студентите излизат от изпит като попарени.

120

Диана

преди 2 години

До Анонимен135 Твоето "честно казване",БСП, е добре известно, значи! Вместо да казваш толкова "честно", по-добре престани да манипулираш! - Киселова не е търсила решение на проблемите си по медиите, а е заела достойна обществена позиция,заставайки зад истината...Не вярвам тя да е решила, че проблемите й ще се решат по този начин, но е достоен борец за правдата! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

119

Анонимен

преди 2 години

Щото е уфцъ!

118

Анонимен

преди 2 години

Парламентарната шефка Ива Митева-Рупчева била парламентарен сътрудник на Христо Бисеров и ДПС

117

noname

преди 2 години

В сряда сутрин Тошето ще излезе с насълзени очи и ще ни обвини всички за отказа на плагиата Илиев. После ще обяви новия министър. Тоя филм го гледаме от няколко месеца вече.

116

Пророк

преди 2 години

Този плагиат ще е причината да не бъде избрано правителство.

115

Анонимен

преди 2 години

Браво!

114

Анонимен

преди 2 години

Г-на Митева излезе най-ревностния защитник на размера на депутатските заплати. А също и на предложението да заседават в зала 1 седмица в месеца да нЕ говорим. Те сега губят по цял ден в празнодумия и дрязги, а тогава съвсем за една седмица един чл от закон няма да могат да приемат.

113

Анонимен

преди 2 години

Сашо дръж се сериозно, за Илиев на този етап има само твърдения на една жена и то след 6 години, това засега са само твърдения, а не доказани факти, виж обаче за действащия ни Финансов министър нещата стоят по друг начин, там си е доказано че е откраднал, че и обезщетение е платил за тарикатлъка си

112

Анонимен

преди 2 години

вие не прочетохте ли че жената доцентка е била заплашвана и смачката от колектива иначе ще загуби работното си място съжалям да го кажа но има такъв *** народ не разбрахте ли каква е ситуациията днес дадохте властта на глуупаци и ще теглим всички дружно за тази грешка

111

Анонимен

преди 2 години

130 като твърдиш, че Барбадосеца не му е доказано плагиатството да си покаже книгата, за да я сравним с работата на жената. Защо си е изтеглил книгата от всякъде? Защо? Та нали ако не е плагиат, точно книгата му ще го докаже! Защо изтегля доказателството? Да не би защото е доказателство за плагиатство? Хайде, да покаже докторантурата си!

110

Бррр до 123

преди 2 години

Ами аз същото казвам! Но казвам " ние" защото всички сме в един кюп, всички българи. Пък и съм от Филибе. А ха ха, знаем се! Казвам : масонска ложа Слънце да си прибере мултиплагиата, защото има още 3 жалби срещу него в СУ.

109

Анонимен

преди 2 години

Корнелия да подкрепя Славчо, новият Бацо на България, а не да ни плаши със стария. Тъкмо по-бързо ще дойде края на БСП. Имаха 80 депутати, слезнаха през април на 43, паднаха на 36 сега и при нови избори ще се борят за 10 места.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125Не защитавам никого и нищо, просто са налице доста съмнителни неща околко този случай, и честно да ти кажа не познава уважаващи себе си юристи, които да тръгнат да търсят решение по медиите вместо в съда

107

Диана

преди 2 години

До Анонимен112 Не се съмнявам, че ще има "самосиндикални тапири" от БСП, които ще са против всичко и всички, щом не е от БСП,но възможно е и Нинова да "им свирне", значи...Колкото за макроикономиките на БСП-и те са такива, каквото е самото БСП! Тъпанарът вижда най-*** във всичко, до което се докосне!БСП са много посредствени хора, издигнали се с "нокти и лакти" или по наследство - не можеш да очакваш нищо добро от такива хора!Те дори не виждат колко са компроментирани с прехода си в полити

106

Анонимен

преди 2 години

Заинтересувайте се кой е кум кръстник на Ива Митева и тогава ще ви стане ясно защо е на тоя пост

105

Анонимен

преди 2 години

Ами не съм от вас, защото вие не можете да схванете кои са тези? дори да ви ги посочат Пламен Николов Шнорхела избран от кръга Фикосота масонът Петър Илиев Не е ли очевидно?

104

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите нямаше да бутнат нищо, ако нямаше 24% да гласува за тях, надявайки се незнайно на какво?! Сценаристи със скъсани дънки да ги оправят, да са адекватни политици? Подобни клоуни могат да хванат дикиш само по нашите ширини. Има ги и в Германия, но там едва минават прага и лесно могат да бъдат неутрализирани политически. Тук наистина има висок процент лош материал и откровени ***. 30+ години чалга и опростачване.