163

баба мара

преди 2 години

защото го правят на инат а и тои няма чувство за самооценка като видиш че работатаотива на зле бегаи защото тази история ще те преследва през цялата кариера

162

Анонимен

преди 2 години

Митева е сменила сакото килим с дамаската от дневната. :D

161

Анонимен

преди 2 години

А уж искахме да махнем калинките. Пфу...... и тези се оказаха същите некадърници. Да връщаме царя или Виденов, белким дойде някаква промяна.

160

Само питам

преди 2 години

А къде е Тошко Африкански, който се беше накокържал и заплашваше със съд всеки, който обвини Илиев в плагиатство? Ако имаше малко морал щеше да си направи харакири. Или най-малкото да се извини и да се оттегли от политиката. И изобщо има ли някой читав човек от ИТН? Плагиати, дребни мениджъри и неуспяли провинциални адвокати ли ще правят промяната?

159

У бре

преди 2 години

Диков,имам едни акции за пренасяне!Готов ли си,прелетна гугутке ?Получаваш една акция...

158

инж Владова

преди 2 години

Уважаеми Диков Народната мъдрост "Девет баби келяво дете" стана- Винаги будеше в мен съмнение за нечисати отношения. Слави имапартия, Тя има ръководство, учредителен състав от 700 експерти и те имат ум да предложат павителство Бойко ви нае да опорочите съдебната процедура.Слави си представи правителството по закон и вместо да го изслуша Хр. Иванов започна да предлага министрите на служебното правителство. Слави го попита защо го прави, нали не е спечелил вота и ти като дете се обиди.

157

Защото

преди 2 години

Защото червената номенклатура е като октопод, плъзнала е навсякъде и минира демократичното развитие на България! Ака си направите труда да потърсите и установитеразличните връзки между членове на ИТН, ДБ, *** и БСП ще видите, че са свързани като свински черва!

156

Все още не е късно

преди 2 години

Слави знае, че Диков казва истината и ако престъпи егото си, и се освободи от малък Тошко и двойникът на Гешев-адв.Илиев, може да получи подкрепа. Не е сложно, другото е Трифонов да е прероденият Борисов.

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177, Хаха, по скоро цялто това пеене в хор на всички стари партии и най-вече медиите на Пеевски и Прокопиев, срещу ИТН води до съвсем други общественни нагласи, накрая да не си пак учуден как така толкова много гласували за члагарите

154

Дедо

преди 2 години

Сашето и той изпълзя от дyпкaта си и изви глас като оперна прима. Само че някои хора още помнят кой носеше топли банички в къщи на арестувания Алексей Петров по делото Наглите което съвсем закономерно получи развръзка едва тези дни при управлението на фигурантите.

153

Анонимен

преди 2 години

Преди 5 дни ви предупредих другари, че тази кандидатура ще ви катурне. Но не ме чухте. Оправяйте се!

152

Анонимен

преди 2 години

Браво Сашо! Никаква милост за мафията и лицемерието!

151

4

преди 2 години

Ако не беше приписвал, нямаше да изтегли книгата си от пазара. Напротив, щеше да каже:Ето, четете, къде съм приписвал?

150

До 175

преди 2 години

Гл.упости! ДОСТАТЪЧНО е да СЕ МАХНАТ ТИЯ С ВРЪЗКИ, ЩОТО ВЪОБЩЕ НЕ СА НАЙ- УМНИТЕ И КАДЪРНИ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ СЕ ВДИГНЕ БЪЛГАРИЯ! НО НАШИТЕ СА НАЙ- УМНИ, НАЛИ ТАКА?

149

Анонимен

преди 2 години

Пълната несъстоятелност на ИТН вече излиза наяве. Вече съм сигурен, че консултациите им с другите партии са, за да си направят някаква програма за управление, естествено чрез... плагиатстване.

148

Анонимен

преди 2 години

а РистУ стана министър с отнето адвокатско разрешително, па никой не се трогна от това, ама нали беше с Баце партия тогава, та можеше:)

147

между другото

преди 2 години

понеже никой не става, явно колелото на историята е стигнало до там ,че ни трябва някой отвън, правителство от Япония например, нов Фердинанд, нещо от сорта

146

Майна до 168

преди 2 години

Този въпрос НЕ се решава от медиите, Умнокрасивия, а В СЪДА!!!

145

Анонимен

преди 2 години

Абе нали са юристи, при това преподаватели в СУ, да ходат в съда и да си решават проблемите, както го правят всички юристи, какво ни занимават с техните глупости и то за нещо отпреди 6 години, аре

144

Сашко Дудуков

преди 2 години

- Черепа плаща добре ;)