66

xaxsasб

преди 2 години

До 67 - Казва ти, че това, че ходиш на Слънчака, Градина, Несебър и Поморие си е Ваш проблем. Казва ти, че на хубавите курорти като Албена и Влас преобладават чужденци, понеже тук е евтиния. Парадокса е, че повечето българи сме евтиняци, ама и на евтиното не можем да закачим. :}

65

до Чикаго и назад

преди 2 години

До #57 И какво точно искаше да кажеш, че нещо не схванах смисъла? Започваш с това, че живееш в Чикаго, че на кой му пука за някакъв безродник дошъл в Бг и обикалял за по 2 дни, стоял общо 6 дни, а прелетял океана, за да ни уведоми , че имало повече чужденци в Бг. Аман от психари.

64

Анонимен

преди 2 години

И кво се оплакват тогава хотелиерите? Противоречат си статиите. Бедни хора налазили черноморието, а после пък-чужденци. Айде се уточнете.

63

Анонимен

преди 2 години

На 28-ми и 29-ти август, когато чужденците си тръгват за началото на учебната година в ЕС, ние ще решим, че е време да затворим и заведенията по морето. Удобно за всички, освен за тези, които ще ги пипне вируса.

62

Alex

преди 2 години

Румънци - с повредена психика и стиснати.Лоши шофьори, нагли и мръсни.Ние сме ненормални да ги искаме тук.Те самите не се искат.

61

Анонимен

преди 2 години

В София е пълно с туристи от Западна Европа вече втори месец. Не ги знам какво търсят тука, вероятно лекия режим в сравнение с техните страни и лоу-кост полети.

60

Мунчо

преди 2 години

Румба, не се излагай. Чуждестранните туристи са предимно румънци , които не дават пари, украинци, които са крайно бедни и тук там някой поляк, словак или чех. С твоите нелепи изказвания само дразниш хората.

59

равносметката С по

преди 2 години

До двойно повече-

58

двойно повече-

преди 2 години

- С двойно по-низки цени!

57

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Долнопробни евреи. Това са туристите. Педофили,карачи,унищожители на Царство България.

56

Българин

преди 2 години

Г-н Драганов може да го ду.ха.Щом като има солидарност при плащането на здравни осигуровки, демек с моите осигуроски се лекуват и неосигурените държавни служители, пенсионерите, децата и всякаква друга мързелива ***, значи и мен ще ме лекуват когато се наложи.Ако ли не - правя си един списък и ще им трошим главите - така, да има спараведливост. Въпросният господин ще е в челото на списъка.

55

На плажа в Созопол

преди 2 години

Живея в Чикаго и дойдох на нашето Черноморие за малко нямам представа как е в Гърция или Турция но бях първо 2 дни в Албена после отидох на Св Влас 2 вечери а сега съм в Созопол за още 2 дни. Супер си е особено в Албена много ми хареса супер спокойно. В Созопол е малко проблем паркирането до колкото разбрах но за мой късмет имаше място точно пред хотела. Прави ми впечатление има повече чужденци от коллото Българи.

54

Байно

преди 2 години

Че само ти ли си дал пари за ваксини?Нали са дадени от данъците и здравните осигуровки на всички хора!Как тъй ще решаваш несъгласните да се ваксинират след евентуално заразяване да си плащат лечението,че отгоре на това ги и обиждаш като неинтелигентни!Управляващите,в това число и лобистите на туристическия бизнес като тебе посяха недоверието към ваксините от алчност и да и гарантират пълни хотели и работещи заведения.Не вменявай вина на хората.Пък и всичко това противоречи на Конституцията!

53

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости за август. До седмица ставаме ЧЕРВЕНА ЗОНА и сезона за чужденците приключи. До края на седмицата стигаме 1000 на ден....другата 3000 и те така - минимум месец затваряне, само глупостта ни ще е определи края на тази вълна! Октомви нова вълна....февруари тоже!

52

Хейтъри

преди 2 години

Спрете да плюете.Нашето море е супер,чуждопоклонници гадни.Нихелисти,отричащи,гадни критикари.България е зле,заради негативизма и отрицанието,само с позитивизъм се постига каквото и да било

51

Турист

преди 2 години

Всички нормални хора знаят че нашето Черноморие е пълен батак!Обслужване слаб 2, храна среден 3, морето слаб 2, нахалните глиганите от Румъния не ги броя.При наличие на Гърция и Турция никога няма да дам пари на нашите хотелиери.Просто не заслужават 5 стотинки.

50

Стоян

преди 2 години

Двойно повече клушари от Румъния , Полша ,Словакия и т.н .Като добавим персоналът от Молдова и Украйна,високите цени и мръсното море ситуацията става плачевна,напълно нормално повечето българи предпочитат Гърция.

49

Анонимен

преди 2 години

Ползите ще се броят наесен.Оцелелите.

48

Голата истина

преди 2 години

Фейкомета наречен Драганов продължава с розовите очила. 80% от тези т.н. туристи са турските гастербайтери дето освен *** по паркинзите и трупове от катастрофи в моргата нищо не остават у нас.И то ги броят 2 пъти един път към Турция и после на връшане.Румънците и Укрите които са по пишман туристи и от нас не могът никък за запълнят руско-англйско-немската яма в туризма. И тази година ще спечелят хотелите които не отвориха.Туризъм не се мери по занижения брой чадъри на плажа, а по приходи!

47

VERY СЪС-ПИШ-ЪС!!!

преди 2 години

Е, драга ми Драганоф, личното желание не винаги може да отговаря и да се припокрива с РЕАЛността, затова ще посочим точната цифра на окончателно очакваните до края на септембър чужди юнаци тук и у нас, а тя се движи около 6-те докъм 6,5 милиън бр. МАХ туристи от потока към ЧМ ни. Така че, хайде да бъдем РЕАЛисти и да не се изсилваме чак толкова и така прекалено, щото мечтите и бляновете и очакванията са нещо съвсем различно от живота като такъв.