180

Награди

преди 2 години

За големите успехи на Олимпиадата нашите медалисти ще получат от Фигуранта по един шнорхел и по един плавник. (плавниците няма да стигнат ако са по два). Все пак държавата трябва да прави икономии в криза.

179

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гледах награждаването на запис. По-добре да не го бях гледал. Организаторите награждаваха и връчваха медалите на италианките, на рускините. Дойде ред да наградят нашите. Една от нашите селянки се спусна към човека и почна да граби медалите от подноса му като невидяла и да ги закача на вратовете на другите, което не е нейна работа и крайно неуважение към организаторите. И тази селяния пред целия свят. По-добре да не бяха печелили медали да не се излагат и да срамят държавата ни. Какъв срам!

178

Анонимен

преди 2 години

Добре, че в залата нямаше публика, защото съдиите нищо дборо не ги очакваше. В най-добрият случай щяха да бъдат подложени на дълго освиркване, подобно на това, на коетя бяха подложени тези, които не признаваха качествата на Ал.Немов.Сега никой не си спомня кой е златният медалист от Атина 2004 година, не то знаят,кой е Ал.Немов и Д.Йовчев.Беше добре в залата за худ.гимнастика Токио 2021 г. да имаше честно съдийстване.А то не беше такова. С това ще е свързан и златният медал на нашите.

177

Чикиджиев

преди 2 години

Браво на момичетата. Прекрасни!

176

Албена

преди 2 години

Да са живи и здрави "грациите" ни , но ако бъдем честни политиката тук си каза думата.

175

До 196

преди 2 години

Ние го ядем на Рушия всеки ден от години наред. Да ти е сладко

174

ввв

преди 2 години

винаги съм бил критичен към худ.гимнастика, защото малко преди си ги прехвалвахме "златни, златни", а на олимпиадите излизаха за бронз и като цяло ми беше малко несеризоно най-високи почести и пенсия на 23г..ми идваше прекалено. Тези момичета обаче напълно си заслужават всичко комплименти, достигнаха върха :)

173

Две 30 г рушки курви

преди 2 години

в ансамбъла им......WTF.

172

Лекувай се!

преди 2 години

До славянинБоли, когато паднеш от високо, нали! След толкова години машинации, толкова "прегазени" момичета и ощетени отбори, най-накрая рускините отпиха от собствената си отрова. Победихме ги, с техния правилник, направен от тях да обслужва техните интереси. С тази "малка" разлика, че нашите момичета бяха перфектни, ето защо получиха това, което им се полагаше. Руските втеранки с влачене по корем и плонжове този път не взеха чужди медали, всъщност пак взеха, среброто трябваше да е за Италия.

171

до 168

преди 2 години

Този златен медал се знаеше от няколко дена преди състезанието. Така че много моля - без толкова заплесии по този медал.

170

Анонимен

преди 2 години

Един златен медал в стремежът да ощетят Русия. това е грозната истина, когато политиката се намеси в спорта. Иначе руските композиции са в пъти по-сложни и момичетата им не допуснаха грешки. Знам какво ще е реакциата във формуа, но държа на чесността. Защото си спомням как ощетитха ДЙовчев, за да се даде златен медал на грък, заради домакинството.Спомнян си и как съдиите подариха златен медал на амепиканец, а публиката аплодираше 20 минути А.Немов Този златен медал е с горчив привкус.Но честито

169

Анонимен

преди 2 години

Години наред нашите гимнастички са орязвани за сметка на рускините. И при ансамблите, и при индивидуалните. Най-после руския олимпийски комитет си получи заслуженото второ място.

168

Анонимен

преди 2 години

Това ще ни е новата 94та, а знаете какво после се случи с бг футбола..

167

Донера

преди 2 години

Прекрасни.Коменти.ат много луди хора обаче,но няма значение.Браво!!!

166

Православна

преди 2 години

Грациите e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.

165

Чики Джиевски

преди 2 години

Страхотни са. Млади, стегнати, тесни девойчета.

164

До 188

преди 2 години

Даже..чак до Първата световна война стигат.Два пъти сме ги били предавали и воювали срещу тях.разбираш ли.Наследниците на македонската писменост и язик ,.разбираш ли....

163

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво! Ама не видях нито едно автентично българско име на нито една девойка! Що за родители са ги кръщавали?

162

Един

преди 2 години

Супер красиви жени има нашта кочинка.....

161

Анонимен

преди 2 години

Влезте в някой руски сайт да видите каква помия се излива срещу нашите грации. Стигат чак до Втората световна