19

Калаш

преди 2 години

7,62 е много по-евтин.Пробвайте.

18

Анонимен

преди 2 години

Голям въпрос е кой им ги дава тези 10-15 хиляди долара и с каква цел. Всички мигранти едва ли имат по толкова. Иначе нямаше да бягат.

17

Константин

преди 2 години

Аз не знам защо въобще ги пускат и 300 евро ще им дават. Да ги нетрепат едно хубаво и да ги изгонят. Ще ги молят да си тръгнат. Това е много швестерско.

16

Комунист-Ленинец

преди 2 години

Демонокрацията не решава проблеми-тя ги създава!

15

Анонимен

преди 2 години

20 бяхат викаш, а защо лъжат от коя държава са, нарочно хвърлят документи за да е трудно да се докаже че са от Пакистан например, лъжат за възраст, и бягали в Германия докато съседна Турция им е най-близко. Нещо не се нареждат нещата.

14

Анонимен

преди 2 години

Вземат и след седмица се връщат. Литва просто изгря с едни пари.

13

Анонимен

преди 2 години

Никой не е тръгнал за Европа за да вземе 300 евро. Съмнявам се дори по 30000 евро на човек ако дават дали ще има мераклии.

12

До 20

преди 2 години

В Ирак и Турция няма война. А от военни зони имигрантите легално искат убежище, което им се дава. Хората бягащи от война не се отправят нелегално към страни с високи социални помощи. Това са икономически мигранти

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората не са виновни, че има война и бягат от война и защото са им разрушени къщите и няма работа, не бъдете такива крайно злобни, те също са хора и не тяхна е вината.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия 300 Евро да ги дадат на някой психопат да ги наръга всеки по няколко пъти във тиквата. Из.падия адови пак ще се върнат и ще живеят на ресурсите на чужда държава.

9

Наблюдател

преди 2 години

да заминават за велика америка там са само емигранти от кол и въже в Европа не е мястото им и за тези мигранти бягат ог войната който хамериканците им създадоха сега да ги премат гордо в дъпжавата на демокрацията и президенти да ги направят и сенатори

8

Анонимен

преди 2 години

300 евро само за храна, спане и пътни няма да им стигнат, поне по 1000 да им дават, тогава може и да се съгласят да напуснат!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 А.а.а ! Не си демократичен. Как така шут и обратно . Баба ти танте Меркел ,закт ,,добре дошли ,, нали ? И никакви,най близката ,най невоюваща ,не важи в демократичният лагер Европа . Добре дошли ,та ако ще и от Тамбукту .

6

Съдията Дред

преди 2 години

До АнонименОткъде тези гащници имат по 10-15 хиляди долара? ...... Как от къде ? Спечелили са си ги . Убийства ... трафик на дрога ... кражби ... изнудвания ... спонсорство от религиозни и екстремистки организации... да не мислиш че в бедна страна от Арабския полуостров или Африка някой с РАБОТА е могъл да спести 10 хил долара ? Тия млади, 25-35 годишни мъже ? А защо мислиш че не ползват паспорта си и билет за 100 долара за да стигнат до желаната дестинация - Франция или Германия ?

5

Анонимен

преди 2 години

хахаха,ще хваните на лукашенко шперца той ва предупреди

4

Анонимен

преди 2 години

И що трябва да ги молите и кандърдисвате. Всеки, минал границата по законния ред, да си стои. Останалите един шут и обратно, а преди това да си изработят парите за издръжката и билета. Бежанци са до най-близката държава, в която няма военни действия. Другите са наглеци, търсещи лесен живот. Всяка държава има неприкосновени граници и нелегалното преминаване е подсъдно.

3

Анонимен

преди 2 години

Откъде тези гащници имат по 10-15 хиляди долара?

2

Асан

преди 2 години

Без бой пари дават :)))))

1

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко има бизнес нюх. Не мога да отрека :)