16

дедо Ташунко

преди 2 години

Какъв е по народност този Георг Спартанки? Крайно време е кметовете да престанат със социалистическите циркове от едно време. Почетен гражданин, заслужил деятел, лауреат и прочие дрън дрън - та пляс. Да им дадат безплатно по един апартамент в Плевен и на Ивет, и на Стойка. Това разбирам като заслужени награди. Съсипвали са си здравете от тренировки и спартански живот, а сега им се направо подиграват с подобни "награди". Излагаш се кмете "Спартанки".

15

Анонимен

преди 2 години

е ходи на баня безплатно и ще се вози в градския транспорт без билет. Подигравкаааа!

14

Анонимен

преди 2 години

Поредната простотия. Взела един медал и вече почетен гражданин. Нали е спортист, това и е работата бе. Аз като ходя на работа и да не ме направят почетен гражданин. Ако е космонавт е друго, ако измисли нещо което да облагодетелства народа, света дори ок става почетен гражданин. Набила няколко 50кг жени на ринга и вече почетен гражданин. Съвземете се селяни.

13

Анонимен

преди 2 години

За Плевен никой не иска защото е висока безработица. Апартамент в центъра на София иска,

12

Стария Джо

преди 2 години

Държавата е мащеха за спортистите, които разчитат изцяло на спонсори при подготовката, но след медала на олимпиада България става майка, федерацията те търсят, имало награда - пресконференция + 5000 лева. Евала на шампионката!!! Нашите жени пак са най красиви и най корави.

11

Анонимен

преди 2 години

Стойка си е от Добрич, но това няма значение. Къде са българските мъже в спортните дисциплини. Добре че са дамите, за да отсрамят положението.

10

Асан

преди 2 години

Стойка не е от Плвен , добружанка е ... после била от Руси :)))

9

Плевен

преди 2 години

Добре че е Плевен да носи слава на България в спорта. Софийските грандове се занимават само с пране на пари чрез покупки и продажби на треторазрядни бразилски и африкански ритнитопковци. Всичко останало е занемарено. Заради това станахме за посмешище във футбола, волейбола и още редица спортове, носили преди радост на българите.

8

Асан

преди 2 години

Кадя е видеото с мача нищо нема :)))

7

Щерю

преди 2 години

Почетен побойник на Плевен...

6

Обективно погледнато

преди 2 години

Плевен е едно пропаднало селище! Мръсно ,неугледно,обезлюдено! Но за сметка на това с не работещ кмет и администрация! На никого не пожелавам да премине а камо ли да живее в това прокълнато място...

5

Анонимен

преди 2 години

Направо й дайте митниците!

4

Анонимен

преди 2 години

тия не могат да приемат, че момиче от малкото градче стана олимпийски и сега ще правят всичко за да си запишат този успех на тях.

3

Гейорг Гейоргиев

преди 2 години

Като се върне, да му вкара един десен прав на кмета на Плевен.

2

Асан

преди 2 години

У върбица почетна ***

1

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се тъпитеее политици да се натягат на спортистите ни но след като се окичиха д медали Масло.оум.ници такива