51

Анонимен

преди 2 години

Тогава как след изпускане на уреди сребърната медалистка от тези игри стана световна шампионка и през 2018 г. и през 2019 г.?

50

Анонимен

преди 2 години

Олимпияда на двуличните лицемери симптомизирано демонстриращи шизофренията на съдийските психопати. Кво? Хич не ме наричай русофил. Оценявам че иде зимата и че европейските газови складове са 20,-30% заредени за зимата. Северния още се тества. Газ през Укурураина няма да потече. Войната ако почва до края на авГАЗт ще приключи, то от 1 септ руският език да се легализира в ЕУята , ха ха ха ха

49

Аз есмь царь

преди 2 години

До АнонимныйРазбира се, радиото е първото изобретено от руския Попов. но Маркони беше първият, който успя да патентова. Руснаците винаги са първите, които измислят, а не знаят как да рекламират

48

Аз есмь царь

преди 2 години

Съдиите са русофоби. заповядано им е. , защото съдийството-шест САЩ. най-допинг екипи-САЩ, Норвегия, Франция и още 10 бр и едва тогава Русия на 15 място. Разбира се, руснаците са възмутени. Нашите законно спечелиха златото, те са шампионки.

47

Анонимен

преди 2 години

Ами то и на нашата Борянка несправедливо и отсъдиха по-нисък резултат, ама какво да се прави...

46

Крим не е руски

преди 2 години

*** са една художествена измислица че са славяни..Монголци са

45

Анонимен

преди 2 години

А като ощетиха нашия щангист за сметка на рашаците забравиха

44

sd

преди 2 години

аиде, русоиди, излизайте от дупките си! Почвайте да плюете отрова срещу Бqлгария.

43

ПЕНКО

преди 2 години

Вярно е - умишлунно е - но нямате си и представа -какво са обещали евреите на три от съдийките !!!!!!!!!! Но , има полза за художествената гимнастика !!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

този път съветите не надделяха!

41

пффф

преди 2 години

Китайците и руснаците са вечно недоволни, когато не спечелят - вечно е някакъв заговор срещу тях. Да не говорим, когато ги хванат с допинг, спонсориран от правителствата им - вой до небесата как са чисти като ангели, а лошите (разбирай, целият останал свят) го направил нарочно без те да знаят. Като малки деца в детската градина са - не могат да поемат отговорност за действията си и това е. Постоянни лъжи и извъртане, само и само да не са те виновни за фиаското.

40

Анонимен

преди 2 години

До 40 Държави на организирания допинг са САЩ Норвегия и други подобни. Състезателите им са все астматици и сърдечноболни. Симона защо се отказа от участие? Май и свърши енергията. А руснаците без допинг взеха маса медали.

39

Анонимен

преди 2 години

До 43 Май се пръскаш от злоба ти. Руснаците, чисти от допинг, взеха куп медали. Това, явно, лиши от сън някои хора.

38

Анонимен

преди 2 години

А защо в заглавието думата пристрастно е в кавички? Израелската гимнастичка изпусна уреда си, което е груба грешка и изключва първото място.

37

Анонимен

преди 2 години

Егати кефа, даано да се пръснат от злоба зомбираните руснаци.

36

Анонимен

преди 2 години

Джапанките ги е страх от нелегалния ядрен арсенал на изсраел

35

Бай Иван

преди 2 години

Красен Кралев е купил всички съдии с българско участие на олимпиадата.

34

sd

преди 2 години

Русия като държава на организирания допинг няма право на държавен отбор. Това е някакъв си отбор без флаг от индивидуално участващи състезателки. Не знам каква им се явява руската федерация по художествена гимнастика?

33

Скуадра адзура

преди 2 години

Нещата напомнят за полуфинала Англия - Дания на тазгодишното европейско първенство по футбол. По-специално, за и подарената дузпа за домакините. Срамът за съдиите беше толкова голям, че на финала Англия-Италия такъв подарък нямаше как да бъде даден. Дина Аверина е заявила, че се чувства победителка в състезанието. Би трябвало да я накажат, ама ако е права надали. Така че българските гимнастички от ансамбъла не трябва да разчитат на съдийски подаръци. Днешните съдии няма да бъдат като вчерашните.

32

пияница мистик

преди 2 години

А Крим как го спечелихте? С грабеж или с честен референдум? Каквото посееш, това ще жънеш