304

Бойко

преди 2 години

Сигурно е оправил тоя Ставри още като главен секретар. И Ставри продължава да си чака....незабравим Бойко.

303

До тролската дружина

преди 2 години

До Анонимен 334: "Борисов е извън властта и парламента, така, че има право да мълчи или да говори". Бойко, ако му е останал малко а'къл да се изнася докато не са сменили Гешев. Иначе - при бай Ставри в Централният Софийски затвор го чака.

302

Нищо ново

преди 2 години

До Пророк: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш? Пий си ракията вместо да словоблудстваш.

301

Пълно чекмедже

преди 2 години

И джобовете на населението не са много празни. Време е за Виденов!

300

Малко за политика

преди 2 години

До нн: Какво му е правото на модела Борисов? Това че си пълнеше чекмеджето три мандата, а България беше на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Мина му времето.

299

Пророк

преди 2 години

Корни ще пресъхне от либов по печената тиква...ще отслабне, ще замине при Винету и партията кърмилница ще се разпадне.

298

Тцтцтцтцтцтц

преди 2 години

Леле леле леле къв ли е толкоз тоя човек. То реално Бойко ви върна, много ви дундуркаше.

297

Време за промяна

преди 2 години

До Психопати: Съчинител си ти, драги - съчинител по гербаджийска опорна точка. Никой го е страх от бат'ти Бойко. Но не трябва да се връща модела на ГЕРБ за еднолично управление, това не е добре за България. С Бойко и дружинката му три мандата бяхме на дъното на ЕС. Не можем вече да продължаваме така.

296

ББ

преди 2 години

До Мухамедтъпотий на елементарни...няма кого да излъжете вече,и не забравяйте приятелите ни от САЩ...скоро Магнитски за бойко и гешев...бъдете сигурни...Рико чака!!!те работят с факти и доказателства...проверяват...десетки пъти...позар за Народа ни е...но и през това ще минем!!!

295

ББ

преди 2 години

До АнонименСун Дзъ...яко...Езкуството...да обаче по гробарски...война в името на какво и кого бре,на вашите офшорни ...и болното ви его...и си въобразявате,че ще спечелите войната която водите срещу Народа ни гроП?...свърши се вашата...сега е ред на аверите ви от итн!!!

294

Мухамед

преди 2 години

По добре да се върне Борисов. Неговия модел е най добрия за България. Работа, работа, работа, а не само празни приказки по фейсбук.

293

нн

преди 2 години

Ако моделът на Борисов е прав. Ако чакаше всичко на умниците от НС, те да казват всичко, засегнати и недоволни че не ги зачитат, България нямаше да има тези постижения в момента, икономически, социални, финансови и т.н., е има и негативи , но без тях не може.

292

Анонимен

преди 2 години

Другарко Нинова направо ти го заявява в лицето ТИ НЕ СИ ДОБРЕ.Обикновен гражданин съм нямам никакви притенций за каквото и да е но такава злоба ревъншизъм средоточна омраза не съм и сънувал. А бе Нинова кажи сега нещо за синчока как е у загиващата капиталистическа гадна гнусна Америка а кажи нещо по тоя въпрос.Син да другарка а не иде у Русия или Китай а защо не Индия а се натиснал или подбутнат в този залязващ свят а кажи нещо де защо мълчиш като шаран. Бойко та Бойко само това в устата ти.

291

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 - Няма и БСП. Тежка нощ за Вас, а-а червен дядо?!

290

Анонимен

преди 2 години

Ако има нещо за което неистово мечтае и би си разкъсала ризата( по Делакроа),то това е да се върне модела Борисов.При него,хем го играеха опозиция,хем каквото поискваха на момента им се даваше.Импексова напълни статуквото с пари- 8 лв на глас.И други сладки сделки и службички.Играта търси "Страст на кристали."

289

Анонимен

преди 2 години

Днес пътувах по една от магистрлите на тиквата - каруцарски път стана за няколко години.

288

Анонимен

преди 2 години

Няма вече ГЕРБ, лека нощ деца!

287

Анонимен

преди 2 години

Точно 9 герберски трола. Хахах

286

Щирлиц

преди 2 години

Една небългарска роза.

285

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече време минава,толкова повече започвам да уважавам този човек!Борисов направо се е превърнал в кошмар за другите некадърници!До сега не съм гласувал изобщо,но вече ще си помисля!