12

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува, когато идЕота хвърчащ по тротоара на тротинетката ме блъсне и потроши, каква отговорност, как ще бъде идентифициран и т.н.

11

до колегата

преди 2 години

Приятелю, в цяла Европа надали има държава където да не е регистриран смъртен случай в резултат блъснат от тротинетка, а ранените , някои доста тежко са ежедневие- така че съвсем в реда на нещата е да има някакъв вид застраховка.

10

Анонимен

преди 2 години

Европейска бюрокрация в действие. Само тормозят хората. А номер 8 "реалист" е за лудницата, но не го съзнава.

9

Истината

преди 2 години

Очаквайте скоро и Гражданска отговорност за е-тротинетка

8

Киро Рамбото

преди 2 години

Еее, ари уе!

7

Реалист

преди 2 години

Принципно тези тротинетки са си МПС-та и за тях трябва да важат ограниченията за подобен вид МПС-та, като мотоциклетите плюс някои специфични за тях ограничения, като това за скоростта. Разбира се трябва да си имат застраховка ГО, а водачите им шофьорска книжка за такъв клас МПС. Не става човек непознаващ правилата за движение да се движи наред с останалите и да предизвиква ПТП-та.

6

Анонимен

преди 2 години

"Това на което някои хора в БГ му викат тронинетка се нарича скутер." "Скутер" може да е на чужди, на български е тротинетка, неграмотнико! Сигурно си един от тия дето поради ограничен лечников запас на родния език повтарят като папагал "дигитален", "трасформация", " карбонен" и др. транслитерирани думи от чужди езици и се мислиш за "супер фенси"!

5

нн

преди 2 години

Всичко което се движи по улиците е потенциален създател на ПТП. Когато станат много участниците и проблемите стават много. Лошото е че тротинетките се карат от невръстни деца и младежи без нужните знания и подготовка да са участници в движението по улиците.

4

Анонимен

преди 2 години

ясно е че електро *** са временна мода и ще изчезнат точно както се появиха

3

Анонимен

преди 2 години

Това на което някои хора в БГ му викат тронинетка се нарича скутер.

2

Анонимен

преди 2 години

Когато велоалеите са част от улицата на практика тия с тротинетките са участници в движенито, но без книжки. Какво правим, ако стане произшествие поради неспазване на пътните знаци от тяхта страна, кой ще е виновен???

1

A в БГ

преди 2 години

Те тротунетките трябва да са забранени по тротоарите -има си велоалеи аман