31

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съмременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

30

Мнение

преди 2 години

Много бързо забравят франсетата какви ограничения имаха ЗА ВСИЧКИ до миналото лято... Сега ако пуснат същите ограничения заради надигащият се вирус то всички ваксинирани и преболедували ще излязат на площада и ще е много мазало. Казвам го защото някои минават да се ваксинират за да се намали тая гнус и разпространението и, а други само врещят за свободите си докато те самите го разнасят вируса и скоро ще ограничат ВСИЧКИ. ГНУС от егоизъм и глупост.

29

Крис

преди 2 години

Какво се случва обаче? Защо продължавате с глупостите и надувате един много опасен балон? Какво целите питам аз най-вече всички свързани със тази здравна мафия които имат интерес от всичко това което става, начело със СЗО. Подкрепям протестите, чудя се кога и ние в България ще се събудим и ще се вдигнем, а и не само ние, ами и други страни в Европа. Престанете, преди да е станало твърде опасно и твърде късно, господа!

28

Крис

преди 2 години

Това, което се случва е напълно очаквано. Какво ли си мислят повечето елити? Надува се един балон от край време който е ясно че един ден ще се спука. Има вече твърде много информация за самия вирус, знаят се много неща, науката също напредна супер много в това отношение, има вече и ваксини и въпреки това продължават с простотията и безумията на всякъде в света. Защо питам аз?! Каква е логиката?? Нали ваксините бяха това, което ще ни спаси и избави и ще сложи точка на тази пандемия?!

27

Анонимен

преди 2 години

Според мен Макарона се надява да стане обект на полови извращения от тълпата. Коварни са тия френски петлета...

26

1

преди 2 години

Няма какво да чакате ами вадете прашясалата гилотина от музея и ги почвайте от най високо всички да минат под гилотината.

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Честита победа на Кралство Франция над руските болнави разлабени !

24

Анонимен

преди 2 години

Макарона май пак ще яде шамари.

23

Димитровъ 7112136860

преди 2 години

Искам да си пусна MORE на Sisters of Mercy и да завържа министъра на вътрешните работи с бодлива тел,с краката нагоре и да го гъделичкам с магарешки бодли до пълни признания !

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Искам да си пусна Sodom и да яздя Румен Радев и да си играя на Змей горянин с един особенно мощен огнен змейник в ръка с физическото присъвствие на исторически лъжци и перверзни люде като Ана Франкенщайн и Сюлейман Паша. Маестро, шпорите ми!

21

Анонимен

преди 2 години

Искам да си пусна Thunderstruck, да закача coрoc и гейтс и да ги влача с джипа докато се изтъркат.

20

Кал-Ел

преди 2 години

До И кво !? 20 - Вярно е. Ако ще се излиза по улиците, трябва да се събори всичко държавно, камък върху камък да не остане. Мирен протест е нонсенс. Другата смешка е, че щяло да има нов Нюрнбергски процес?! Адвокати ли да им назначаваме на геноцидаджиите? Където ги настигнем, там ги бесим. Трбва да не забравяме 2 неща - няма нормален политик и който ви успокоява на протеста "дайте да не чупим" "бъдете разумни" и тнт. е купен и работи за службите.

19

баба Ванга

преди 2 години

Макарон ке пане!

18

SS

преди 2 години

Французите са на улицата !НИЕ КОГА ? Докога псевдодемокрация,и измислен елит ? Добре ,че политиците засега се борят за кокала иначе и нас ще ни задължат .ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ ! СКОРО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЛОШО,А СЛЕД НЕГО ОЩЕ ЛОШО.

17

Натовеца

преди 2 години

Макарон ке падне!

16

Vive la France

преди 2 години

Свобода, равенство, братство! Французите пак ни учат на демокрация!

15

Да си опази бабуна..

преди 2 години

Е задачата !

14

Българин

преди 2 години

Демокрация на иглата...

13

Анонимен

преди 2 години

До 13 - да не протестираш срещу принудителна, доказано безполезна медицинска процедура, трябва да си изключително жалък човек. Във Франция протестират и ваксинираните. Понеже проблемът е в ПРИНЦИПА, човеченце.

12

Анонимен

преди 2 години

да протестираш срещу ваксина, лекарства, лекари или наука трябва да си дъно, тиняк на света