113

Хан Тервел

преди 2 години

Черно на бяло:ваксинираните се инфектират и имат пробив в защитата.Ще рече заразяват се и заразяват околните !!!И разбира се новите щамове правят пробиви в защитатаДнес в Израел-3000 новозаразени!

112

Анонимен

преди 2 години

В Израел само 8% от болните да ваксинирани

111

Бг в чужбина

преди 2 години

А кого за давам за пример? "Консултантите "от форума,които дори не могат да пишат правилно? В Дания общо жертвите на ковид са 2550. За разлика от бг , където са 18000! Нямаш си идея какъв стандарт и каква грижа за човека е в Дания, не си и сънувал такова ниво на здровеопазване!

110

До 135

преди 2 години

Точно тая извратена държава Дания, не ми я давай за пример. Там, още преди години, в обяви може да намериш предложение за секс с животно. И то напълно законно! Ваксинирали си децата, ***!

109

Парици за фармацифта

преди 2 години

Целта е нова доза ваксина на всеки 3 месеца. Това са милиони, не милиярди печалба за фармацефтиката! Те и сега с тестовете печелят, но с ваксините бизнеса е още по-сладък. Ставате нещо като нарко зависими. Само ще плащате и плащате докато ви поддържат живи с всяка следваща доза. Живи но то в тежки условия и в постояннен страх.

108

Анонимен

преди 2 години

В дания вече 35% от децата между 12 и 15 години са ваксинирани. Вие продължавайте да плашите простите хорица тука с невероятни опасни лъжеболести, предизвикани от ваксини. 4 вълна се надига. Мангъровци -антиваксъри да отговарят за смъртта на хилядите българи пред съда!

107

Анонимен

преди 2 години

Хора, не се ваксинирайте! Ваксинирате ли се, се качвате на влакчето на ужасите. Ще ви принудят да се инжектирате на не повече от 6 месеца. Казва се - страх от смъртта. И само си представете, че ваксините ще се бавят, ще има недостиг, а на вас ви трябва сега! Следващите години предстои тотален кошмар!

106

Анонимен

преди 2 години

Ваксината, разработени на бърже срещу ковид отслабват имунитета на организма и не помагат, че дори и вредят. СЗО пак сложи парите и печалбите пред здравето, но немогат вечно да го прикриват. В някакъв момент ще се разсмърди.

105

Анонимен

преди 2 години

В Израел над 80% от болните са ваксинирани!

104

Анонимен

преди 2 години

Има ли останал индивид да вярва още в измамата ковид ?

103

Анонимен

преди 2 години

Ваксината се меша в имунната ви система, и то без да е ясно какво точно прави????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ludi sekvi

102

До 110

преди 2 години

Ами вгледай се по-внимателно в тези други държави и какво се случва в България. Тези твои други държави са около пика на поредната вълна, с в България тя е в началото. Като отмине и в България, тогава сравнявай. Така само манипулираш страхуващите се да се ваксинират да се страхуват още повече.

101

Анонимен

преди 2 години

Може разбира се. За хората над 60 години рискът е еднакъв и за двете групи, няма никакво значение дали си ваксиниран. Обявено официално преди два дена в новините по израелския канал 11.

100

Може и се заразявате

преди 2 години

След имунизация сте по-малко защитени срещу ковид от колкото сте били преди имунизацията. Ваксината се меша в имунната ви система, и то без да е ясно какво точно прави. Защо не е ясно? Имунната система все-още има загатки.Та здрав и не ваксиниран човек с добър естенствен имунитет има по-голям шанс срещу ковит от колкото ваксиниран човек на хапчета и с вече прецакан, от ваксина, различни видове лекарства и лоша храна организъм.

99

Анонимен

преди 2 години

Ми като гледам другите държави - можем като едното нищо! Аз пак не намирам логиката: В България, държава с най-малко ваксинирани, броят на разболелите се и на починалите макар в момента да нараства, е по-малък от съответния брой в държави с най-масова ваксинация като Израел и Исландия. При това, голям процент от тях са ваксинирани. Защо у нас няма такава статистика - колко от болните са били ваксинирани?

98

Анонимен

преди 2 години

Когато правителството ни е изградено от мисловно атрофирали, арогантни и меркантилни същества като в Оруеловата "Фермата на животните", то тези управляващи няма как да разсъдят, че Българинът не дава 5 ст за мнението им. Защото месец Юли, държави като УК, Израел и Исландия с по над 60% 2дозови ваксинирани имаха случаи + тежко хоспитализирани в същия размер, когато бяха под 5% ваксинираните. Това е проверено и лъжите вече не минават..

97

Анонимен

преди 2 години

До 101 и средедно за седем дена и на ден са повече не ми обяснявай, и смъртните случаи са повече

96

До 106

преди 2 години

Кандидатствай за нобелова награда д твоите открития.

95

Анонимен

преди 2 години

За информация на хафторката - "ваксинацията" заразява с ковид. Това по първия въпрос. По втория - ще й отговорим, когато уточни от какво точно иска да се защити - например от газове, от кокоши трън, от забременяване.

94

българин

преди 2 години

Престанете с тези *** статии.Докато не съсипете непвите на хората,няма да спрете.Като започнат да ви съдят,и вкарват в затвора,за всяване на паника,тогава ще спрете.