190

Майора

преди 2 години

Още от сега си личи какъв е кабинета? Сменят се министри , начело е вносител на шнорхели и плавници , правосъдния преписва трудове, на Бакърджиева мъжа е в затвора , на съобщенията е адвоката на Костов , на спорта е Руди Гела! Благодаря не искам такъв кабинет!

189

Анонимен

преди 2 години

От сряда започва апокалипсиса. Славчо поклонника на сатаната пристига.

188

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство не става за нищо. За два месеца нищо не са направили, само празни приказки.

187

ББ

преди 2 години

ок плющете минуси...ама нямате аргументи,така не се прави,идва някакъв и ви казва...ей тоя ще се разпорежда с живота ти...ми и то боко правеше така,само,че ние сме Свободни хора,Народ сме,Семейство сме...както ида опитвате да ни разделяте...просперитета на Народа ни е най-важен,итн ни лъгаха..политическата ни класа ни лъже от 30 г..само продават..да си родим чудовище,няма да стане без да се поизбием...дреме ми за бюджета ви..той храни само политици,вируса...ще удари импотентната ни политическа

186

ББ

преди 2 години

До До 194хаха...итн се прецакаха жестоко с това,че не припознаха Служебното...припознато от над половината гласоподаватели...Служебното са пичове,работещи за Народа ни...ще има още и по смели и решителни...прочетете Историята на Народа ни!Чиста и Свята!...проблема е в хората...искат си пустите 50 лева...ограбени от тях,държат ги бедни и неграмотни за да ги грабят...и взе да им харесва...мазохизъм!!!

185

Анонимен

преди 2 години

а до сряда колко преподреждания ще има айдеее на тетриса

184

До 194

преди 2 години

Те пък служебните едни "честни"лъжци,няма накъде.Нагледахме се корупционни модели на харвардските играчи директно през просото.Финансето назначи за шеф на НАП "честен и почтен"дубайски комбинатор укрил 1 млн.от данъци.Василев е с обща фирма с дс масоните,спря парите за Хемус,хората без заплати,затри нанякъде парите да засегне ББ,без ни най малко да се впечатли,че спира икономически проект чакан от години.ББР-то се напълни с некадърници на ик.Петков, единия ик.д-р уволнен от банка за непригодност

183

sd

преди 2 години

Уру-флеците на славчо са по-противни и от ГЕРБ. Бочо се връща на бял джип. Това сочат и социологическите проучвания....

182

Анонимен

преди 2 години

Кой ще подкрепи тия които лъжат,и се крият от хората )

181

анонимен

преди 2 години

При гласуването в парламента ще проличи кои са националноотговорните партии.Тези които пряко или косвено ще подкрепят тези стопроцентни дилетанти-аматьори от ИТН не милеят за Родината и не мислят за народа,а само ламтят за постове и власт да напълнят гушите и те.

180

Ужас !

преди 2 години

Една чиновничка , с манталитет на секретарка ( каквато е и била досега ) се изцепва какво да прави държавата България !!!! Е , това ако не е чалга !!!!!!

179

ИВАНЧО

преди 2 години

ИВА Е ЕДИН ЧЕСТЕН И ДЪЛБОКО ИЗМОРЕН ЧОВЕК ОТ ПАЛЯЧОВЩИНАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. СЪЧУВСТВАМ Й.

178

ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ!

преди 2 години

НА "ВЪРХЪТ НА ПИРАМИДАТА" ----СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗКАЧИ , ЧЕРВЕНИЯ ФИГУРАНТ И ДА ВИ НАЛОЖИ "ДИКТАТУРА"!...СЕГА СИ ТЪРСИ ---"УДОБНО И УСЛУЖЛИВО ПРАВИТЕСТВО"... С КОЕТО ДА ВИ РЕЖЕ ГЛАВИТЕ , ПРЕЗ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ!...НЕ ХАРЕСВА ИТН ЗАЩОТО СА ТВЪРДИ И НЕПОДКУПНИ , А ХАРЕСВА БСП И *** , ЗАЩОТО СА НАТЯСНО И НЯМА ШАНС !

177

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АБЕ , СЛАВИ ..АБЕ НАИВНИКО.....НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО , ЧЕ ТИЯ "ПАВАЖНИ ГЕРОИ"....СЛЕД КАТО РАЗБРАХА , ЧЕ НЯМА ДА ИМ ПУСНЕШ ФАНДЪК ВЪВ ВЛАСТТА .....ВЕЧЕ СА ГОТОВИ ДА ТЕ УНИЖАТ И ЗАТРИЯТ??!....АКО РАЗЧИТАШ ОЩЕ НА ТИЯ ОТПАДЪЦИ И КРУШОВСКАТА *** ...СИ ЗАГУБЕН , БРАТЛЕ....ВРЕМЕ Е ДА ОБЪРНЕШ ДРУГИЯ КРАЙ НА ТУПАЛКАТА!ПОКАЖИ НА ОНЯ С ЮМРУЧЕТО----ЧЕ НЕ СИ ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ....И ТА ШАК!

176

Анонимен

преди 2 години

Г- жа Митева каза още,как народа "очаквал"разтурване на "пирамидалната структура на прокуратурата,т.е разбиване на стотици малки пирамидки местни,контрола да е никакъв,а гл.прокурор осъществяващ контрол за законност и методическо ръководство върху актовете на прокурорите да не може да влияе.А това ли иска народа г- жо?И пак целят в спец прокуратура,че подсъдими олигарси чакат свободата си.Ристю най безцеремонно внесе "законова" подмяна-Бюрото за защита на свидетели/на едрите риби/да екъм МПр

175

Анонимен

преди 2 години

Подкрепете ИТН, доста ви е мачкал мутрата! Или в краен случай служебното.

174

Анонимен

преди 2 години

С червените хмери и гн Борисов напред кьм - евразия

173

Анонимен

преди 2 години

Дайте шанс на Слави, та те не са управлявали изобщо и вече ги оплюхте, дайте им шанс за няколко месеца , да видим как ще управляват или пък на служебното правителство!

172

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБойко се кани да ви спретне цветна революция, ако Бойко и герберите пак не вземат властта, така пише в Снайпер! Затова ,хубави или лоши, по-добре гласувайте за други, над 12 години, тоя държи с насилие властта!

171

Анонимен

преди 2 години

Трябваше Ники Кънчев ,да направи партия. И да я кръсти "Стани богат" та да гласуват 99% . Чалга не слушам вече.