40

Анонимен

преди 2 години

То еврогейския съюз ,взеха даде събуждат ,много болни и чудеса ,и тук започва цирка,а в Бургас концерт прави герберското кметче ,уж ковид имало )

39

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

38

Анонимен

преди 2 години

Проблема са хората с купени сертификати! Те трябва да бъдат наказани от ваксинирани и неваксинирани! Те лъжат статистиката и дават повод на управляващите да налагат луди мерки!

37

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНАТАИзобщо няма да излезне скъпо. Над 50% ще умрат от градена! Държавата ще измисли как да им прибере парите.

36

Революцията ще

преди 2 години

Почне срещу ковид мерките, а ще свърши с гонения и линчувани в луксозните квартали. Двигател ще бъдат неваксинираните, но ще я обсебят нискочели пришълци. До това ще доведе алчността на фармацевтичните корпорации, фирмите от дигиталната икономика и медиите.

35

ИСТИНАТА

преди 2 години

До Кал Някой си Чета че си Много интЕлегентен МедиЙ РАЗБИРАМ И ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ ГРАФЕН.САМО ЧЕ НЕ СИ ЗАПОЗНАТ С ЦЕНАТА МУ.ТАКА ЧЕ,МНООООГО СКЪПО ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ТОВА ВИСОКОЧЕСТОТНО УПРАВЛЕНИЕ.

34

123

преди 2 години

Аааа, не така - съпротивата! Че ще дойде лейтенант Грубер с малкият си танк... :) :) :)

33

Ла Резистанс

преди 2 години

Льо Пен ще ви се види като детска бавачка в сравнение.

32

Анонимен

преди 2 години

Изберете пак макарона мили франсета.

31

tt

преди 2 години

Макарона да не го преселят на Света Елена, заедно с баба му.

30

Анонимен

преди 2 години

Срещу Макарона и режима му. Навсякъде трябва да се свалят тези психопати,за да не тероризират народите.

29

Свети Фауци

преди 2 години

Покровител на Ухан - бийте ги тези Анти-Комунисти и Анти-Ваксъри бе! как така ще ни се противопоставят, ние сме Науката, ние сме Истината и Пътя и Живота, ние сме Елитът, а те са Плебса - нашите р0бе, миячите на тоалетните ни! Бой, бой, бой, докато Черепите им са разцепени по паветата на площадите!

28

Venom

преди 2 години

До 28. Облечи си една жилетка с графен и пробвай да стоиш до 5G антена. Искаш ли ти да си целия облечен с графен (което е равносилно да го имаш във всяка клетка) а аз да съм гол и да се разходим в полето по време на буря със светкавици? Не ти трябва много мозък за да се светнеш, но когато го нямаш, просто мучиш.

27

Да Живее Съпротивата

преди 2 години

Напред! и само Напред!!

26

Анонимен

преди 2 години

До Кал-ЕлЕЙ МНОГО СИ УМЕН КАЛЧО, КАКВИ ДУМИ ЗНАЕШ, ПРИ ТОВА БЕЗ ДА ГИ РАЗБИРАШ...

25

Кал-Ел

преди 2 години

Истината е в изменението на магнитните полюси на земята. Графена е много добър проводник и в комбинация с другите гадости в спринцовките - наноботи, хидрогел и какво ли още не, е спорно дали набодените са все още електрически неутрални. Плашещото е, че това може да се контролира чрез операционната система която им инсталират.

24

Анонимен

преди 2 години

мачкай правителствата и ваксърите

23

ИСТИНАТА

преди 2 години

"Да и ПО БНТ КАЗАХА СЪЩОТО"ЗА КАКВО ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ДА НАУЧАВАМ ТОВА КОЕТО МИ ТРЯБВА ОТ ДРУГИ МЕДИЙ

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До ИмамТеорияЗаБързанет Може би, нещо в генетиката и ДНК на човек настават изменения провокирани от външни фактори, които не са могли да предвидят и всяко закъснение драстично намалява шансовете за успех на почнатото от тях начинание. Това обяснява трескавото въвеждане на недоусъвършенстваните РНК ваксини като спирачка или най-малкото коректор на стариталата ДНК трансформация.

21

Barba Ganios

преди 2 години

....nie dokato ne izlezem na ulitsata i ne prevzemem ministerski savet ,niama da se opravim !!! Po miren pat niama da stane !!! Mirnite "revoliucii " sa podmiana ,no ne i reshenia na vaprosa !!!