240

Анонимен

преди 2 години

Народът няма да прости произвола на калинки, дамаджани и културисти, които не е избрал.

239

ами

преди 2 години

много е предсказуем даже, щом вие продължавате да назначавате, ясно кво се чака. Управление на тез де не са ходили на избори

238

Loyko

преди 2 години

Искахте дестабилизация на държавата.Ето сега, имате е. Истинското състояние на държавата не е непредвидимост,а дестабилизирана държава.Нали това искахте.Хубаво е като се е захванал с нещо Радев да знае до какво води това.Да видим сега какво можем??? Засега само задълбочаваме анархията.Да видим какво ще излезе от този качамак.

237

Рашко до 252

преди 2 години

За радост ти си БАВЕН, жалко е колко елементарни "мозъци" сме си развъдили в България.

236

Анонимен

преди 2 години

Ботев и Левски се чудят накъде да погледнат от срам какви наглеци се снимат пред тях.

235

до 250

преди 2 години

Никой не може да ви спаси, но е още рано да загивате. Тава ще стане, веднага щом Байдън изгори Кремъл, а времето наближава.

234

ББ

преди 2 години

и като ще е шоу...предлагав бойко да повози радев в джипа,а радев да повози бойко в...самолета бре...така ще се отървем от...бойко!

233

ББ

преди 2 години

До Превратаджиядядогенералите...ако те повозят на самоУета...ще умреш...от страх бре,неч.овеш.ко...преяждащо с л.йн. ***

232

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха и някой ти вярва ли,облагодетелстват...като бойко ли,с къщи в барселона,с чекмеджета пълни със злато и евра,с платени *** лъжещи хората като теб биков,с КТБ което ограбихте биков...а народа ни плати сметката,с АЕЦ оборудването което платихте с наши пари биков-гроп,плаетено с наши пари за да си вземете процентите...скрап...та кой се облагоденства ...биков...вие с борисов и гроп...Народа ни не е сляп!!!кой има чекмеджета...биков?

231

Превратаджия

преди 2 години

Да направят преврат?! С тези напикаващи се дядогенерали из МО и МО-2, могат да направят само някоя партийна седянка на Бузлуджа, ако ги карат до Чинията с танкове и БТР и толкоз. Държи ли им да спретнат военно положение ? Това са жалки инфузории, които се страхуват и от сянката си.

230

Анонимен

преди 2 години

Зелените чорапи трябва да направат преврат.Иначе загиваме.

229

турист

преди 2 години

*** Зелен Чорап ...

228

Анонимен

преди 2 години

Наредил Ботев и Левски. Срам няма! На светлинни години сте от морала на тези хора! Цялата ви мисъл и сила е как да уредите деца, жени и любовници!

227

Анонимен

преди 2 години

Какъвто Радев, такъв и подчиненият му Янев. Видят ли се на висок пост първата им работа е да се облагодетелстват.

226

Не се притеснявайте

преди 2 години

др. Янев! Нали и уредихте децата БЕЗ КОНКУРС на високо платени позиции в Булгаргаз и БЕХ още през 2017 г. А непрекъснато говорите за висок морал.

225

ПРЕДСКАЗУЕМОСТ

преди 2 години

Бъдещето на България е предсказуемо, защото не може да се очаква от Радев и метежниците му да получат евро-пари от Брюксел, нито някакво развитие на държавата. Правителства на комунистите никога нищо полезно не са създали за България и са запомнени с кражби и далавери. Обратно на това Бойко Борисов, макар и да допусна някои непростими грешки като: рестартирането на АЕЦ Белене, построяването на Сръбски поток и не изгонването на руснаци, заради Скрипал, винаги е работил за Европейска България.

224

Бунгар

преди 2 години

По точно е Янев да каже,,България е докарахме до непредсказуемост,, Когато тръгнахте да сваляте ГЕРБ и Бойко Борисов трябваше да се помисли и за ..Какво ни чака след това. Доста хора зададоха този въпрос,но отговора беше..Нека свалим Бойко и след това ще му мислим ивидим какво ще правим. Ами хайде..Правете.

223

Протестиращ

преди 2 години

Просто така случайно ? Твоя зъл началник набута България в тоя хаос ! Който сее ветрове и юмруци жъне бури бе

222

ТАКА Е ЯНЕВ...

преди 2 години

С ЮМРУК И ПРОСТАШКО ФЕЛДФЕБЕЛСКО НАХАЛСТВО И МИСЛЕНЕ ---ВИНАГИ НАСТЪПВА ПЕРИОД НА НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ И РАЗРУХА! ЗА ЖАЛОСТ---САМО ТОВА СИ МОЖЕТЕ!!!!ЗА НИЩО ДРУГО НЕ ВИ БИВА!

221

Мамун

преди 2 години

Янев - искахте цявата власт да я вземете от оня брадясалия .Взехте я .За момента постигате безвластие -куче влачи -диря няма и т н.И не можете да простите ,че един обявен за мутра се оказа по -добър от вас -възпитаници на Москва и фондации като Отворено общество .Живеем в интересни времена.