60

Българин

преди 2 години

Браво Стойке! Да живее България! Плача, плача от радост! Да живее България!

59

АнтиГЕРБ

преди 2 години

Падна Бойко и спортът тръгна нагоре !!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Стойка е най-великата българка, но българите са *** и злобни и не могат да го разберат това нещо и за това и завиждат.

57

Анонимен

преди 2 години

Честита титла на Стойка! Освен от впечатляващо й боксиране съм приятно впечатлен от нейният изказ. Точни думи за избраната тактика, разбирането за екипност, скромност. Нещо нетипично за хора упражняващи този спорт! Поклон пред нашата шампионка!

56

Анонимен

преди 2 години

Стига злоба радвайте се за България олимпийско злато е най голямото постижение в спорта връх за всеки спортист.Няма значение спорта бокс карате било ,утре като вземат нашите грации по художествена гимнастика злато пак ли ще кажете че е боен спорт!Браво България!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас ама аз съм горд!Японците отдават чест на Българското знаме и химн!Супер!Жените ни отсрамиха в мъжките спортове!Какъв Кубрат какъв Пулев? Е това е истинска победа а не тоя дето само говореше и падна!

54

БГ Мама

преди 2 години

Български "мъже " са по фитнеси,татуута,спа....епилират се ,правят си маникюр...а българските жени печелят медали по карате,борба,бокс,вдигане тежести....ех,съдба еврогейска-джендерастна....

53

Анонимен

преди 2 години

Не случайно българските мъже се правят на мачовци, ами вижте кой командва и кой бие. Жените ни са медалистки в контактните спортове. Ако не с карате приоми или с боксови ръкавици то с точилка в ръка или чехъл умеят да налагат мъжете си.

52

Анонимен

преди 2 години

Браво гордеем се с тези успехи цяла България се гордее.Утре още злато от Златните момичета по художествена първи са на финал победиха даже и машините от Русия!Чакаме с нетърпение злато и от тях !!!

51

Анонимен

преди 2 години

Браво, Стойке! Гордеем се с теб.

50

Анонимен

преди 2 години

Моля мъжете от ДПС да се разкарат от форума. Разбираме двойното ви омерзение, но поне от кумова срама не го показвайте. И да, нашето българско момиче би турското. Вместо да се радвате, че българка и туркиня са най-добрите в сета, вие плюнчите злоба. Вместо да се замислите че това е страхотно, че показва какви страхотни силни жени има на Балканите, вие се плюнчите. А после се чудите защо народа ви мрази.

49

Анонимен

преди 2 години

55 само да попитам как за 2 месеца се става медалист и то на олимпиада, която трябваше да се проведе миналата година? Но, добър опит да промиеш мозъка на незнаещите. Това е дългогодишен труд. Труд на спортиста, а не на министерства. Жалко, че си толкова елементарен и обръщащ труда на това момиче в политика. Жалко за всички като теб. Но пък поне разбрахме, че не е нужно да се помага години наред на бесепари, на вас ви стигат само 2 месеца. Благодаря, ще се вземе предвид.

48

Абе

преди 2 години

Браво и Благодарим ти момиче! Благодарим ти и че показваш че само с много желание, усилие , пот и самочувствие се постига всичко. А и дано трениращата политиканство и ежедневно плюене мъжка част от населението го осъзнае.

47

Лекар

преди 2 години

*** съсаиати

46

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе бях притеснен щото мача го коментираше вечния песимист П.Василев Петела, а той е страшен карък, обаче Стойка беше машина 5/5 съдии бяха за нея. А петела така се "зарадва" все едно е спечелила пехливанско сбиване в някое село, а не Олимпийско злато, ама него си го знаем. Както и да е - успеха е налице. Браво Стойка.

45

Анонимен

преди 2 години

Браво на това мъжко момиче и честит олимпийски златен медал!Откакто хунтата ГЕРБ не са на власт заваляха медалите и спорта тръгна нагоре смятам, че всичко останало ще се оправи.

44

Плевен

преди 2 години

Плевен отново позлати България!

43

Али Резак

преди 2 години

Вай резил! Язък, чок язък.!.

42

До 50

преди 2 години

Че те грациите ни ако чакат мъжете ни да им вземат медали.... Сами си ги вземат

41

До 46

преди 2 години

Браво на Стойка!! Направи всички българи щастливи и горди!Само че хич не я бъркай с политически обърканата ти глава, и с проблемите ти