60

ДО 59

преди 3 години

ДО 59 нАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ АКО НЕ СИ ЧЛЕН НА БКП - НИКАКЪВ ПРОСПЕРИТЕТ НЕ ТИ СЕ ПОЛАГА,ДОРИ ДА СИ НАЙ-КАДЪРНИЯ...не трябва да слагаме всички под един знаменател !

59

ДО 51

преди 3 години

До Пенсионер - Г-ЖО , те знаят,че не могат, но изпълняват поръчение на ПРЕЗИДЕНТА НА Б-Я , ГУБЯТ ВРЕМЕ... пРЕЗИТЕНТЪТ СЪЗДАВА ПРЕДПОСТАВКА,условия ТОЙ да организира организацията , защото не вярва че ще спечели следващите президентски избори !!!СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ !!!

58

555

преди 3 години

Това , което става е пиянството на един народ , или по-точно на малка част , която реши , че виночерпеца е полубожество и всичко което казва е чисто като момина сълза. Мъждивия огън на желанието беше възпламенен от виночерпеца с разрушителната сила на ураган , който остава след себе си разрушения ,омраза и печал.

57

Словянин

преди 3 години

Софийските тарикати и провокациите им ще ме накарат този път да гласувам за Слави. Да видим след нови избори как ДБ и МутриВътре как ще направят правителство.

56

Анонимен

преди 3 години

Втори път извънредни избори заради вашите капризи, Тошко?! Не очаквате ли, че възмущението и гневът на избирателите ще се стоварят върху вас? И защо не оттеглите кандидата си за министър на МВР заради съмнението за преписване от друго лице, което ако се докаже, е основание за наказателна отговорност?

55

Анонимен

преди 3 години

Ако немедлено тия не се вземат в ръце, да не стане "шат на патката главата".

54

Анонимен

преди 3 години

БРАВО,БРАВО ИВА МИТЕВА - С ИМПОТЕНТЕН чл.45 ОТ ПРАВИЛНИКА за ОДНС. ЧЕТЕТЕ ИВА МИТЕВА КОНСТИТУЦИЯТА - Чл. 82. Заседанията на Народното събрание са открити. По изключение Народното събрание може да реши отделни заседания да бъдат закрити. Анонс - БНР - "ПАРЛАМЕНТЪТ ПОЖЕЛА ... ЗАТОВА ПРЕКЪСВАМЕ ..." БРАВО,БРАВО ИВА МИТЕВА!! РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО - ЗАКОН ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН КАНАЛ С ЧЛЕН ЕДИНСТВЕН - "ЗАСЕДАНИЯТА НА НС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕДАВАТ ПО КАНАЛ ZZ НА ОБЩЕСТВЕНАТА БНТ" FINIT. И НЯМА ИМПОТЕНТНИ ПРЕХОД

53

CC

преди 3 години

До Съвет. Че те са си по същество едно и също, само имената им различни. Даже в ГЕРБ може да се окаже, че има повече бивши комунисти и ченгета, както и достойни наследници на такива, отколкото в БСП!

52

Анонимен

преди 3 години

Естествено, ще ни юркат по избори, докато не ни писне до козирката и не изберем наново Бойко от немайкъде. То това е целта на упражнението-да върнем Бойко, който да управлява по-дълго и от Тошо Живков, съпроводен от всенародна любов и благодарности през сълзи. То е видно, че Слави е съвсем изфирясал. Просто един инвалид.

51

анонимен

преди 3 години

Баба Валерия още се държи , благодарение на якото и непрекъснато жъгане през годините !

50

1984

преди 3 години

До Анонимен Каква промяна очакваш от т.н. партии на промяната, като техните лидери са стари БСП-ари и ДС агенти и техни деца и внуци. Израснали с привилегии и без реален трудов стаж, освен като депутати, министри или представители на НПО-та. Но, добре си "изпраха" биографиите и се представят за нови. Какво е новото на Мая Галева, на Хр. Бойкикев или на Гнома? Какво различно искат те, освен да са на власт и да крадат??? На излъганите канарчета честито, но защо и ние трябва "да духаме супата"???

49

ква политика бееее

преди 3 години

абе важното е да се плуезим от екрано а тошку да къса снимката на президент .

48

Анонимен

преди 3 години

Правителството предложено от ИТН, но съставено от Ирена Кръстева трябва да бъде прието на всяка цена, за да се ограничи максимално ефекта Магнитски върху нея и синчето и.

47

баба мара

преди 3 години

всички да ги подкрепят до президенските избори и след балотажа да ги свалят тедотогава ще са се издънили министрите на мвр и екологията да си подадат оставкитедокато е време това е позор за българия

46

Случаен минувач

преди 3 години

Никой не може да каже дали този кабинет ще бъде избран. Снощи гледах Панорама, Татяна Дончева оплю проектокабинета. Искаше да внуши на зрителите, че е съставен от некомпетентни ***. И няма нито те, нито Дай България да го подкрепят. Изобщо отиваме към страшен хаос, които някои благовидно наричат политическа криза. Само че в мътна вода риба лесно се лови!

45

Анонимен

преди 3 години

Диванчоолу се е разбрал със Дон Джовани президентска република ще правят

44

Анонимен

преди 3 години

Добре че ХЕЙТИТЕ ИТН защото иначе щеше да е съмнително . Сега знаем ,че не са с вас

43

Анонимен

преди 3 години

Да живее царство Чалгария! Не ви трябва парламент, за да управлявате! Създайте селска аристокрация! Всеки чалгар - благородник! Долу парламента, слава на царина Чалгатерина!

42

1984

преди 3 години

Чета коментарите и се убеждавам, че всички сме недоволни. Едни, че ИТН реално не искат да направят правителство и тласкат България към трети парламентарни избори за 1 година; други са против ИТН да се коалират с БСП или ДПС въпреки невъзможността да направят самостоятелно, или само с ДБ и Мутри вън-вътре кабинет; трети се недоволни, че техния гуро Бойкикев няма да е главен прокурор... И, всичко това заради болните амбиции на Фигурант Радев за втори мандат и защита на негови съветници-шпиони.

41

Сатанистка България

преди 3 години

Полицията работи в симбиоза с организираната престъпност!Залагат в КАЗИНАТА за убийства на хора!