49

spoko!

преди 2 години

Народното събрание ще избере премиер с указ подписан от Бойко Борисов или от Байдън, от никой друг.

48

СЪВЕТ

преди 2 години

МОЯТ СЪВЕТ Е ГЕРБ ДА ИЗБЕРЕ ИТН И ДА ИМ ГЛЕДА СЕИРА--ДАНО НА УМНИЯТ НАРОД МУ СВЕТНЕ ПОД ШАПКАТА ---ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ,НО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА---ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ НА ХОРАТА НА КАКВО СА СПОСОБНИ ЧАЛГАРИТЕ

47

Асан

преди 2 години

Служебното правителство да става постоянно :)))

46

Случаен минувач

преди 2 години

Никой не може да каже дали този кабинет ще бъде избран. Снощи гледах Панорама, Татяна Дончева оплю проектокабинета. Искаше да внуши на зрителите, че е съставен от некомпетентни ***. И няма нито те, нито Дай България да го подкрепят. Изобщо отиваме към страшен хаос, които някои благовидно наричат политическа криза. Само че в мътна вода риба лесно се лови!

45

Анонимен

преди 2 години

Националното предателство е в ход. Замислете се, хора, мислете логично. Какво означава "има такъв народ" и "ромски въпрос" и какъв ад води дългата мумия. За кой народ работят тия? Кой ще ги спре да погазват конституцията и да заплашват националната сигурност!

44

ББ

преди 2 години

До АнонименПрезидента Радев е войник...син на Народа ни...вменяват ви,глупости,съберете се и се вземете в ръце...Народа ни е силата която може да отвоюва Свободата си...с войници като Радев ще ни е по лесно...проблема е безхаберието,страха,чакането боко да ви даде 50 лв...ограбени от вас...лъжите и манипулациите през медиите и троловете им...разделящи ви...стегнете се и по-сериозно...играем за животите си и на децата си...срещу мафията с милиардите и чужди ..."доброжелатели,"можем да ги бием..

43

ББ

преди 2 години

е как ...доган и турция да не са от вчера...нова коалиция итн,гроб,бсп....старите ен.ч.р.,какъв позор...на Площадите Братя!!!Апостола е възкръснал...и броди...Апостола ни...върнаха го...да не го предаваме повече Братя!Чиста и Свята!!!Бог да пази България!децата ни и домовете ни!

42

Бг

преди 2 години

Итн = ндсв +бсп +дпс новата стара тройна коалиция се завръща с измама . Дб и мая не им трябват имат си мнозинство . Ще трябва пак с камъни да ги гонят след някой месец.Ама до тогава сигурно всичко ще е продадено и ограбено

41

КОЛКО ВРЕМЕ , БЕ 55.

преди 2 години

....ДО ВЕЛИКДЕН ШЕ СТИГА, ЛИ...??!

40

Анонимен

преди 2 години

Радев е време да подмени всички генерали, да вземе еднолично властта и да установи военен режим за известно време. Доказано е и е проработило в доста държави. Справка Гърция.

39

Анонимен

преди 2 години

Какъв Путин бе. Няма по-тъжни държави от Украйна и Беларус, които не могат да помръднат под неговата шапка.

38

Анонимен

преди 2 години

Айде, дано да стане каквото и да е правителство, че Радев разлисти държавата. Кирил Харварда се е настроил да управлява поне век. Разформирова предприятие след предприятие, за да ги фалира и да набута някакви стартъпи на тяхно място.

37

Анонимен

преди 2 години

За наше съжаление пак ще трябва да ги гоним по трудния начин! Но какво да се прави БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Аз също но е факт

35

Анонимен

преди 2 години

никога не съм вервал че до тук ще я докараме след толкова време демокрация да имаме комунист президент и комунистическо правителство .. направо да звъниме на Путин и да ни взима за 27-*** република

34

Анонимен

преди 2 години

Така е нас не могат но тях ги излъгаха, и те сега ще осъзнаят лъжата ,

33

Анонимен

преди 2 години

На снимката е човекът съсипал икономиката и индустрията на страната за последните 5 години.

32

до 43

преди 2 години

Много бих искал да не е така. Но политиката е много mръсна игра. Всичко е зад кулисите. Хората вярват защото така е устроен човека. Да иска добро, да очаква по- добро... да се надява на по-добър живот за децата си. Младостта не е порок. Младостта е сила. Но младите хора лесно се палят и бързо гаснат от разочарованието, което получават.Възрастните хора трудно могат да се излъжат. Нас не могат да излъжат измислени протестни партии със стари лица от 30г.в политиката.Старостта е предимство на опита.

31

Анонимен

преди 2 години

Манолова и Нинова се опитаха преди с Бареков и не успяха сега си намериха човек с харизма и за съжаление май ще успеят!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Да прав си ,но слави се оказа БСП по две!!!