30

...ЩЕ ГО ПОГУБИ!

преди 3 години

Г-ЖО ЛАЗАРОВА, съгласен съм с Вас, че ежедневно комуникираме с различни хора, защото социално-обществения живот го изисква, но ще помоля, и Вие да се съгласите с мен, че във всеки един от нас се крие токсичния човек - съдникът; отрицателната личност; манипулаторът - това съм аз, Вие, човека до нас с който дори не разговаряме, изобщо всички ние - това е една порочна незаличима черта от изградения характер на индивида! Михаела, цялото човечество се е оплело в тази токсична мрежа, и това може би...

29

Аноним

преди 3 години

Преди 10 години отсякох достъпа до себе си на точно такава "личност. Казах защо, не спестих нищо от характеристиката и и после се надигна такъв вой до небесата, че прелетните птици за малко да променят посоката на миграцията си. Такива лъжи и неща чух за себе си от нея, с които започна да ме оплюва, които аз самата за първи път чувах. Запомнете: клеветейки Ви, такива хора лепят на Вас собствената си характеристика и после я разнасят в сплетни, като описание на Вас! Отсичайте такива морални ***

28

Един

преди 3 години

Толкова сме негативни българите , че като срещна някой позитивен и ведър човек се впечатлявам.А това просто трябва да е норма, а не изключение.

27

Анонимен

преди 3 години

Шефа злобар! Щото ни кара да бачкаме, пък ние се правим на началници.

26

Кои са

преди 3 години

Токсични за мен са всички завистливи и злобни хора, интригантите, лъжците, мошениците подлеците, наглеците, нахалниците, лишените от емпатия, т.нар. пси хо пати, кръшкачите, далавераджиите, типажът на амбициозните, но с ниски способности хора...

25

Анонимен

преди 3 години

Гретчето ми дойде на ум като прочетох заглавието.

24

Анонимен

преди 3 години

Никой не е застрахован. Даже и английското кралско семейство пострада от другарката Меган Маркъл.

23

Да изселим

преди 3 години

Сидерови от България.Волен=токсична твар за Майка България!

22

зодии

преди 3 години

Не сме зодии

21

Тони

преди 3 години

Токсични са всички, които действат зад гърба ти, а теб ти се подмазват.Те влияят на близките ти, на приятелите ти, съсипват ти щеживота с клюки, интриги, подлости.От тях не приемайте нищо, помощта, която ви предлагат, услугите, даже пари.Пресичайте ги веднага. Пази ме , Боже, от приятели, от неприятели аз сам ще се пазя!

20

ран

преди 3 години

До ЕдинНе съжалявай да го кажеш, правилно е. У нас, може да минат и седмици, и да не срещнеш приятен и одухотворен човек.

19

Въпроска ?

преди 3 години

Страшно е когато в семейството попадне и се налага да живееш с личност , която е клюкар, манипулатор, интригант ,вечно недоволен , хленчещ , псевдоприятел.Такъв човек умее да се представя пред околните познати и непознати на " жертвата ". За него са чужди добрите български думи " БЛАГОДАРЯ", " ИЗВИНЯВАЙ" , "МОЛЯ" .

18

Анонимен

преди 3 години

Слави трифонов е най-токсичната личност от която нямаме нужда.

17

Анонимен

преди 3 години

Помислих си че статията ще изброява поименно Татататяна, Тош Фрикански, Мравояда с пробитите ***, сестра Мая, Ханджигейов, Бибибян, Шноршела, Коремното, Стеван и децата, Арлекино и Кулриста, кака ***, дългата фейсбук мумия, преписвача на дисертации, бордовака на ваксаджиите и тути кванти.

16

Alex

преди 3 години

Журналистите от вести са токсични личности.

15

До 20

преди 3 години

Сминдух енд чесън. Не знам как да бележа 100 +.Дядо от село съм. *** и ний дишами същият въздух кат младите. Те пък, младити ще дойдат на нашто, дърти! Та ... така! И деда ми така ми говореше.

14

сминдух енд чесън

преди 3 години

Дончевааа,Ивановвв,Маноловааа,за вас пишат.

13

З

преди 3 години

Предния ми коментар (18) беше в отговор на "Анонимен" - 12

12

З

преди 3 години

Това е напълно невярно - просто искате да оправдаете заместването на няколко думи с една, въпреки че "токсичен" не задължително означава изброените в куп. Злобата може да изключва клюкарщината - не всеки има с кой да клюкари. Както и завистта, която в повечето случаи човек таи без да разгласява (криейки слабостта си). Ако "злоба" и "лошотия" приемаме за различни (първото духовно а второто по-скоро материално), то те също могат да се изключат. Тоест, "токсичен" далеч не е правилно определение.

11

XuTbP5bP

преди 3 години

Хората, конкретно в България сме здраво изнервени от всички, дето ни крадат, лъжат, мамят. Какво си мислите, че ще стане като ни категоризирате в подобни на: "Съдник", "Отрицателна личност" и т.н.? Нека ги комбинираме и с типове характери от Спок, или от психологията като личностни разстройства? От какво бягате и вие не знаете.