155

Анонимен

преди 2 години

Интересно! На 6.04. почина агент АЛБЕРТ на 61 години...и на 6.08 почина агент КАРАК на 61 години.Наследството на ДС отлита в небитието...бавно,но постоянно.

154

IQ 3.14

преди 2 години

получил е удар, щото не е искал да пие от мездренското :)

153

ШЕСТО

преди 2 години

управление.ИЛИ добро, или нищо.НИЩО.

152

Анонимен

преди 2 години

дължи ми тоя десет хиляди, сега вече изгоряха

151

Дедо

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук 16Айде стига бе - Костов за всичко ви е виновен!Тоя си беше МИЛИОНЕР В ЗЕЛЕНО ДАЛЕЧ преди 1997-*** и КОСТОВ!А коя любима партия управлява ВСИЧКИ АКТИВИ тогава????Ти може и да не си бил роден,ама ние ЖИВЯХМЕ тогава И ПОМНИМ!!!

150

Дедо

преди 2 години

Едно ченге по-малко!Що съдби е съсипал тоя....А защо никой журналист не се поинтересеува за ГЛАВОЛОМНИЯТ МУ УСПЕХ веднага след като дойде "демокрацията"?

149

Анонимен

преди 2 години

И какво е БСК - Българска Спестовна Каса? Познай какво ДТЕМВУ - нещо с ***, ***!

148

дедо Ташунко

преди 2 години

"Човек и добре да краде - умира и друг се ражда." Питам аз, как се купува хотел във Виена, имоти по морето, дори в Швейцария? Да даде образование на 4 деца в прескъпа чужбина? Може би с честен труд? Някои хорица бачкат от тъмно до тъмно, само за да си платят разноските и да си нахранят бедно дечурлигата, не могат да си позволят дори седмица на морето. Проклета да е шайката, дето ограби народа ни! Няма бивш доносник, който да не е напълнил гушата. Господ е съдник на всички и има последната дума.

147

Анонимен

преди 2 години

Един от грабителите на съвременна България кредитен милионер и приватизатор.

146

Питане

преди 2 години

Питам и аз, но отговор не чувам

145

Искра

преди 2 години

Така си е, ни дума от какво е починал. И не само той, много други си отидоха внезапно, млади и без причина. И няма нито една мисирка, да каже дали в бил ваксиниран този човек. Така е при мисирките.

144

За сведение

преди 2 години

До До Идеалист Да, Дарик беше едно цвете в ефира, без което Виденовата зима щеше да бъде много дълга. Но след това щеше да настъпи истинска пролет, а не фалшива! Това е разликата.

143

Анонимен

преди 2 години

Аз радио не слушам,и телевизор нямам даже.Много съм труден.Даже от 20-на години все пропускам изборите,защото не знам кога се гласува.Много ми е добре.Иначе в кафенето като пуснат телевизора или се заговори за политика,ставам и си заминавам.Ако на някой му тртябвам за нещо,да дойде и ще се разберем като хората.

142

До Идеалист

преди 2 години

Много хубав коментар! Понякога се забравяме в съденето на другите, а толкова неща не знаеме! Дарик наистина беше едно цвете в ефира, без което Виденовата зима щеше да е много дълга! Ами сега знаеме ли какво всъщност става? Съвпадение ли е, че Божков обявява желание да се върне и ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ в СЪЩИЯ ДЕН в който внезапно умира Радосвет Радев - един от челновете на Фонд Тракия! Фонда оглавяван от самия него! Какво става, разцепление ли има по върховете, кой кой е и на кого служи? Журналистите?

141

Помним всичко

преди 2 години

До Дарик беше и е Дарик също припяваше в хора на антикостовистите, които домъкнате царя 2001 г. по нареждане на ДС...

140

Идеалист

преди 2 години

Не съм следил подробно делата на този човек, но си спомням, че Дарик беше едно цвете в ефира през 90 години. Този човек е интелигентен, няма нищо общо с модерните сега чалгари. Бог да го прости за човешките му грехове!

139

И кво стана?

преди 2 години

Къщи в Швейцария, бе пенсионни фондове, бе пари, пари ... и квоо? Кво отнесе? Псувните на тия на които им съсипа живота като доносник. Вярно, поживя си като бей.

138

маджо

преди 2 години

ТОЗИ ДЯДКА МИ ИЗГЛЕЖДА ПОНЕ НА 75 ГОДИШЕН ...

137

ГАЛОП ИНТ.

преди 2 години

До Хайде, хайде ДС = БКП = БСП = ДА, БЪЛГАРИЯ = ИЗПРАВИ СИ .НИЕ , МУТРИТЕ ИДВАМЕ ...= НА ИТН ...

136

Хайде, хайде

преди 2 години

Доносници си е имало някога, има ги и сега. Служителка в мижаво русенско радио се скъса да пуска анонимни доноси срещу колегите и че пушели в коридора. Та, идеята е, че когато си роден с изгнила душа доносник, то няма значение ДС ли, Герб ли, бе който и да е.