72

българин

преди 2 години

Президанта не го видяхме да се ваксинира.Я да покаже личен пример.Ами другите партийни лидери?

71

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ОТ ЧРЕВНИ ОТПАДЪЦИ ОТ КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

70

Анонимен

преди 2 години

Както винаги чакат ножът да опре до кокала. А е къде къде по-добре да се ваксинираш когато има затишие.

69

Бай Пешо

преди 2 години

Дали наистина са ваксинирани, или са ваксинирали фикуса в кабинета?

68

Darth shadow

преди 2 години

Естествено като пръскат с отрови по нареждане на министърчо кацаров нали трябва да изпълни плана по новозаразени и бройките, то затова в София вчера вечерта се разнесе сладникава воня. във въздуха..

67

Анонимен

преди 2 години

Гастърите се прибраха и плащат за сертификати на лекарите. В чужбина ще трябва да ги бодат.

66

@@@@

преди 2 години

Абсолютно никой не е имунизиран!!!!!!!!!! Но всички малко или много са отровени!

65

Стан

преди 2 години

Родните медии винаги са били едни от най-големите врагове на българския народ!

64

Анонимен

преди 2 години

Вече по 12 хиляди антиваксъри се ваксинират на ден. Ваксърите отдавна се ваксинираха.

63

Анонимен

преди 2 години

Направете си собствена статистика. Аз примерно лично познавам няколко хиляди човека. За година и половина пЛандемия се сещам за 2-*** починали от Ковид, като единият имаше цироза и там нещата бяха въпрос на време със или без Ковид. Ако приемем, че познавам 1000 човека (много повече са, но примерно), то 0,2% от моите познати са починали от Ковид след година и половина пЛандемия, като за единия не е много сигурно дали е ОТ или С Ковид. Бог да прости! Вие колко човека познавате?

62

Анонимен

преди 2 години

От къде намериха толкова ваксинирани? Нещо не ми се вярва. Общувам с много хора и единици от тях са ваксинирани.

61

Анонимен

преди 2 години

"1 020 327 българи са напълно имунизирани" - Ако това число е толкова реално, колкото бройката на заразените и починалите от Ковид, значи се сещайте колко наистина са ваксинирани. Друго число ме интересува. Колко процента от ваксинираните в световен мащаб са починали (без значение от какво) и колко процента от неваксинираните (пак без значение от какво) за последните примерно 4 месеца? Това би ме заинтригувало, но не вярвам някой да посочи бройките, защото ще стане ясно,каква е целта на ваксата.

60

Анонимен

преди 2 години

Господа управници! Ако искате интереса към ваксинацията да скочи - внесете и руската ваксина. Унгария, Италия, Гърция, Словения и др. държави членки на ЕС я ползват. Отделно още 60 дъэржави във света. Тук за здравето няма русофилия и русофобия.

59

Анонимен

преди 2 години

СКОЧИЛ АМА САМО НА ДОКУМЕНТИ.НА МЕНЕ МИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПЪТУВАМ АМА ЗНАМ ЧЕ СА ОТРОВИ И ОТИДОХ ПРИ ЛИЧНИЯ И КАЗАХ ЕТО БЕЗ БОЦКАНЕ СИ ИЗКАРАЙ 10 ЛВ. И ИЗСИПИ ФЛАКОНА В КАНАЛА.ТАКА И СТАНА И ЦЯЛАТА ФАЛШИВА ПЛАНДЕМИЯ И НЕЙНИТЕ КУКЛОВОДИ СКОРО ЩЕ ОТИДАТ В КАНАЛА ОНБЛОК

58

Анонимен

преди 2 години

Разделяне на човека от шимпанзе преди 5-6 милиона години.

57

До 60

преди 2 години

Това съпоставяне може да се направи при държави през които вълната с новия щам е преминала или преминава, например Великобритания и Русия, Съвсем ясно е какво ще стане в България - същото като в Русия, но с повече почиали на човек от населението.

56

Анонимен

преди 2 години

Вервам ви ..

55

Анонимен

преди 2 години

Който се ваксинирал, ваксинирал. Рулетката за тая делта-вълна е завъртяна вече. Средата на октомври ще знаем броя на умрелите и как се съпоставя на глава от населението в сравнение с други държави с по-висок процент ваксинации.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 --- Ей, доживях да науча, че сме на 5-6 милиона години еволюция. Вие ударихте в земята цялата антропология. Вече нищо в България не може да ме изненада.

53

Анонимен

преди 2 години

И един мармот завива шоколада в станиол