17

нн

преди 2 години

Незабавно и веднага да се забрани. То не и стига другото замърсяване на земята, че и тези изгъзици на богатите.

16

Ха-ха

преди 2 години

Къде отиде борбата с въглеродните емисии и глобалното затопляне?Тоя келешлък колко струва на природата?Напъват хората да купуват скъпи и прескъпи ел.играчки като Тесла,а в същото време масово се произвеждат джипове и пикапи с разход от 20-30/100!

15

Az

преди 2 години

Не е толкова скъпо, предвид че мутро-*** в България за токова си купуват коли ...

14

до 12

преди 2 години

Щатът Вирджиния също значи щатът на девственицата. Щатът се казва в чест на кралицата-девственица Елизабет . А не защото щатът Вирджиния е непроучена територия. Кръстен е в чест на английската кралица, останала девствена докрая. Тя казва "And, in the end, this shall be for me sufficient, that a marble stone shall declare that a queen, having reigned such a time, lived and died a virgin

13

Вили Гейтс

преди 2 години

Че какво са някакви си половин милион в зелено ? Има толкова много мулти милионери и милиардери. Бедните ДаГоДуат, защото тяхно ще бъде Небесното Царство. Lol

12

Анонимен

преди 2 години

Така е батиии! Дай божкйеее скеу му да си пофърка .. фърскааа фъркаааа!

11

Анонимен

преди 2 години

До до 12 - Супер. ащото не знаел неква безмислена тривиа, сега па хептен го изкара ***.

10

до 12

преди 2 години

Virgin island -Наименувани са от Христофор Колумб на легендата за светицата Урсула и 11 000 девици. И точно се визира девственост, а не в смисъл ,че са непроучени-кръстени са на 11-те хиляди девици от известната легенда.МВай ти ставаш за министър от ИТН?

9

българин

преди 2 години

До: номер 7 Ти да не си случайно от кандидат министрите полиглоти предложени от Слави? Направо си готов да даваш уроци по английски на кралица Елизабет II.Virgin освен девственица (кой за к'во си мисли) означава куп други неща, например девствена територия. В смисъл - неизследвана, непроучена. Има такива острови - Virgin islands. Дори на български казваме "девствена гора".Смисълът е на неизследвания космос (галактика).

8

Ванката

преди 2 години

Ей ся, кат взема аванса на 15-ти и литвам...

7

българин

преди 2 години

Тю, язък! Таман се наканих да събирам пари за билет. Досега не ми достигаха някакви си 249 000 долара за да си купя билет. А сега няма да ми достигат 449 000 долара. Мъкааа!

6

Койчо

преди 2 години

В чекмеджето имаше за няколко полета в космоса

5

Анонимен

преди 2 години

Какво е това име "Галактическа девственица"(Върджин Галактик). Ако някой си кръсти фирмата така в България ще бъде заклеймен като странен човек.Мисля,че 1 час удоволствие срещу 400 000 долара-полет с девственица е прекалено! На околовръсното предлагат полети в космоса срещу 20 лева на оргазъм.

4

Анонимен

преди 2 години

Дотук с митовете за космическия туризъм. Просто ще е поредната глезотия за клуба на богатите.

3

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но титлата "хаджи", преди 100+ години е стурвала почти милион български лева, да я изкараш.

2

Беф Джезос

преди 2 години

Дано да направят по големи космически кораби че да качат всичките д.били и да ги разкарат надалече в космоса. Работим по въпроса.

1

Анонимен

преди 2 години

Качваите ги слави и итн на едно такова хвърчило и ги пращаите в космоса еднопосочно.