21

Анонимен

преди 2 години

Просто трябва да приемате по-малко калории, отколкото изразходвате и ако нямате някакви тежки метаболитни и/или хормонални проблеми ще отслабнете. Но ако държите да не ви се разлива уискито от чашата, докато спортувате, то малко по-трудно ще стане.

20

s

преди 2 години

До българин 10 Е как да се храним еди път на ден.То ще стане като в онзи виц:Магарето тъкмо свикна да не яде та взе че умря.

19

НИКОЙ

преди 2 години

Колко ли е яла госпожата преди да влезе в парвия път?Но и това,което изяжда сега ми се вижда много и като кол-во и като калоричност.Според мен пак е пореден инфлуенсър дето говори заучени неща наизуст.

18

Анонимен

преди 2 години

Като начало спирате или ограничавате максимално: захарни изделия, хляб и алкохол. Направете си изследвания и започнете редовни комбинирани силови тренировки и кардио + хранене - но преди това се консултирайте с истински специалист или трябва да се информирате напълно от сериозни източници. Ако сте доста пълни не се втурвайте да бягате веднага, по-добре отслабвайте бавно но стабилно. Съмнява ме, че тази жена ползва химия, избягвайте т.н. фат бърнъри защото ще си увредите бъбреците.

17

До 14

преди 2 години

Аз ,ако се храня като вас ,дори без тичане ще бъда скелет и ще припадам от глад..Всеки организъм е различен.Аз съм на 68 тежа 56 и съм висока 1,58.Храня се много добре,много плодове и зеленчуци плюс всичко друго.Имам си една камара болести.

16

Ян Козина

преди 2 години

Нещо математиката не ми е ясна - на 27-годишна възраст, през август 2017 г., когато състоянието й е най-зле, решава да промени живота си. Как така тогава е била на 27 г., а сега през август 2021г. е на 32 г. Както и да е хаха. Иначе според мен е права, че само многото движение спомага за отслабването. Дори и да се яде от всичко по малко. Не е нужно човек да се ограничава в храната или да гладува, просто трябва да консумира умерено, но и да движи доста.

15

9

преди 2 години

Пицата откъде е?

14

Анонимен

преди 2 години

Номер 2, ти си истински гении. Ти знаеш ли колко хора имат проблем с килограмите, за стрес чувал ли си, има 3 деца, това видя ли го? А колко хора пишат , пият или имат други проблеми. Нека да се дават добри примери , че човек може да се справи с проблемите си. Ти сигурно си перфектен?

13

Анонимен

преди 2 години

аз ако ям толкова колкото тази госпожица е описала сигуино ще съм 85 кг при височина 175 см стигал съм до 81 кг при такова ядене въпреки че бягам 5 км на ден промених яденето си и сега се радвам на 58 до 60 кг яденето е следното сутрин чаша кафе с много захар защото правя домашен фитнес и 5 км бягане на обяд наи много едно кафе със сметана и вечер зареждам батериите с голяма салата и две яйца или пържени с лук и чушки или варени за десерт плодове гаранция ви давам че до 2 месеца ще сте фиданка

12

ПроСоТо

преди 2 години

До българин...а,и не демонизирай месото!...

11

ПроСоТо

преди 2 години

До българин...добре,това с динята е добре,ама що ще чиним ний зимъска,кога нема дини?..-Да го ударим на праз и кисело зеле?..Иначе сериозно:..-Физическата кондиция на човека НЕ се определя само от начина му на хранене!...Тук играят и други,по-важни фактори,като наследственост,хормонален баланс и не на последно място-ПСИХИЧЕСКИЯ СТАТУС...

10

българин

преди 2 години

Яжте си спокойно , само намалете до минимум месото ( не е нужно да станете чак вегани ) ! Един път хранене на ден , за предпочитане на обяд или най-късно в18ч.! Лесно се свиква и след това ще изпитвате неприязън от второ ядене ! Допълнително през деня малко солети , обикновени бисквити и много диня ! Това е !

9

Анонимен

преди 2 години

С тая диета никога няма да отслабнеш, особено със свърхтегло. Много преработени мазнини и захари..

8

Да се поучим от

преди 2 години

братския китайски народ, при който проблема се решава с Трудови лагери!

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е вярно,но за съжаление организмът свиква с тормоза и въпреки всичко почва да прави каквото си иска.Работят нещата ,но за около 3-6 месеца и после се чудиш какво да правиш.

6

Бре

преди 2 години

По-добре да спре да яде толкова пържено.

5

ПроСоТо

преди 2 години

Е,прости са били нашите деди!...Вместо с "инфлуерсащина",просто са поддържали стройни и красиви тела с...МОТИКАТА...

4

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какво поглъща на ден е цяло чудо, че е отслабнала.

3

до 1

преди 2 години

Кой за какво става...

2

Свинята

преди 2 години

аз отслабнах с 25 кила за 2 месеца, без диети, но всеки ден 2 часа ходене, дори повечето дни поради липса на време беше 1.5 часа, но ходене на максимално темпо, ако е правилно, ще имате ядска муслусна треска, дори на ръцете, от малкото им движението при ходене! сега ми стават панталони, от времето като бях тийнерджър, а вече гоня 50-така!! няма по-добро упражнение от ходенето...