51

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Констатирани са тежки преоблъчвания и увреждания на Атлантическия океан от нагло престъпни пресканиращи оръжия от територията на САЩ>Океана закърпва увредените обеми с отделяне на огромни количества газове вкл ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС/CO2 Ползва го като ЛЕЧЕБЕН ГАЗ>Уврежданията на атмосферния океан вкл над София изискват лечение с газове вкл мръсно токсични вкл огромни количества Въглероден двуокис/CO2.Вижте увреждания с включени скенери денем и мръсен остро токсичен смог над София и Пекин.

50

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО ТЕЧЕ, ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ. САМО *** МАНЕРКИ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ - НЕ.

49

Банка МошеАвраам

преди 2 години

Трябва на всяка цена да се въведе годишен данък или такса Въздушни течения и като най-добросъвестни граждани се нагърбваме със събирането ме в нашата скромна банка . Е срещу скромно възнаграждение естественно.

48

пияница мистик

преди 2 години

До Хххх === Правят се компютърни модели на основата на екстраполацията. А че климата се променя мисля че вече е видно дори и за теоретиците на конспирацията :)))

47

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 59Много си прав но едни нови "другари" трябва да плашат хората за да живеят в страх и да им взимат парите!Това си е чист бизнес.Не че хората не замърсяваме но природата както казваш се саморегулира и нищо не може да я спре! Факт е че само преди 200,000 години северна америка е била покрита с 20 метра лед!Кой е предизвиквал тогава глобалното затопляне, "другарите" не искат да отговорят защото не им изнася!

46

Анонимен

преди 2 години

Ще почакаме до 2100 г. да видим дали са прави.

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки логично мислещ човек може да види, че процеса е саморегулиращ се - повишените температури на север увеличават топенето на ледовете, което води до намаляване на потъващата силно солена вода и намалява силата на Гълфстрийм, който пренася топла вода на север. Това от своя страна прави температурите по-ниски и противодейства на затоплянето, топенето на ледовете намалява и процеса, който ускорява силата на течението се задейства.

44

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново, бившите цивилизации са имали остър недостиг на информация. Повечето от тях дори не са знаели, че Земята е кръгла. Информационната цивилизация, в която живеем днес може да реши проблеми, които дори не подозираме, че съществуват. Тази "цивилизация" както я наричате няма да изчезне просто така.

43

Нищо ново

преди 2 години

Това се е случвало вече и не от човешка дейност.Нали не си мислите,че някой ще мъкне по високите места в планините да направи град?!Нивото на водата е било високо и то не веднъж.Цели цивилизации са изчезвали,а после други са си правили гробници от построеното.В океани,планини и морета има и други пирамиди,не само в Египет.Гигантски изригвания на вулкани и силни земетресения са издигали и потапяли цели цивилизации.И това ще се случи пак,неизбежно е,въпрос на време е.

42

Анонимен

преди 2 години

Тази статия може да я четат само нормални хора. Русофили, които по цял ден се облъчват с пропагандна руска държавна телевизия пак са наскочили в коментарите да обясняват как леда бил най-много за всички времена, как това и онова като несъзнателно оправдават рушката държава, която иска да набримчи на макс добива на петрол и газ и да продава, продава, продава. Не, другари. Положението не е добре. Хората трябва да се откъснем от горенето на природни ресурси, което означава, че Русия ще фалира. Факт

41

НОШТ

преди 2 години

В момента обезумялите полюционери, пишман бизнесменит и техните задействани, но поради субективни и обективни причини ограничени лакеи, които са във всички сфери, не могат да се спрат без да им идва на акъл, че правят основна грешка- клатят си столчето! Събуждат задрямалите !

40

Гроби Таласомо

преди 2 години

до екзистенциална заплаха за цивилизацията. То па, една цивилизация... Най-накрая, наште жени ша спрат да пътуват, да са фоткат, да са паарт на важни, ша почнат пак да перат на ръка и да раждат деца;)))

39

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Новото реалити от продуцентите на КовидТъпнята!

38

Анонимен

преди 2 години

Спрете да унищожавате горите, спрете да унищожавате и земята,водата,въздуха с отрови,химикали и отпадъци,спрете и климатичните оръжия, а не ни дрънкайте глупости!

37

Русата Златка

преди 2 години

И тука ли втълпяват ,че хората замърсяват и има парникови газове. Трябва и стария ,че *** горите и хвърляме боклyци.

36

Чукундур

преди 2 години

Раята не го мислете бре ! Това не е за ваште кратуни работа.

35

Не с тези номера!

преди 2 години

Когато спрете да си играете с климатични оръжия и да ръсите коктейли от химикали в небето - Барий,Стронций,пувелизиран алумуний и др. вещества, когато спрете да замърсявате реките,земята,океаните,планетата, да спрете изсичането на горите, да спрете и унищожаването на водата+земята завинаги с коктейл от химикали и радиоактивни вещества,заради шистовия газ,от който дори няма възвращаемост на печалбата, а се прави,само защото някой иска да си продава химикалите, тогава може и да имате чиста планета

34

Ко? Не!

преди 2 години

Даммм, там където четох за предстоящата медицинска криза, пишеше, че скоро ще ви натресат и климатични локдауни. Блажени са вярващите, а едни други мислейки си, че са богоизбрани ще ви дръпнат чрджето, т.е. планетата изпод г.Ъ.з.а! Статията е просто поредната ***.

33

Анонимен

преди 2 години

работническата класа се опитва да мисли виждам :) трагикомедия :)

32

до 34

преди 2 години

Много искам да ти обясня ама знам че няма смисъл :)