346

Анонимен

преди 2 години

До US имигрант в 335 и 341: 1. Аз не казвам, че няма вирус: ти си де ваксинирал - твой избор. Всеки има право на избор, но за мен ваксинационните сертификати постепенно ще отнемат този избор? Защо да плащам данъци, ако няма да имам право на обществени услуги заради този сертификат? 2. Да, мисля че българите извън България, особено с чуждо гражданство, като теб, нямат право да решават съдбата на нас, ТУК!

345

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се бе. Ся заради вас човека от интензивното бере душа.Хулигани такива.

344

Barba Ganios

преди 2 години

....kraino vreme e tezi ,koito sazdadoha i pusnaha viusa da platiat !!! Tezi s "vaskinite" igraiat ot sashtia otbor !!!Doktorite sledvashti instrukcii za "lechenie " na virusa ustanoven neznaino kak s test ,koito ne pokazva nalichieto mu (zaiaveno ot samia sazdatel na PCR testovete ) ubivat pacientite si po zapoved na WHO !!! Na virusolozite i e zabraniavanao da kazvat istinata a vmesto tiah razni shamani propoviadvat masova vaksinacia !!! Palna otvrat i genocit sreshtu chovecestvoto !!!

343

така е

преди 2 години

Вземете пример от баба ви Бети 2.Нея я ваксинираха и сега си джитка свободно.А динозаврите горките отказаха и дадоха фира!Сега от тях само кости и зъби намират.

342

Анонимен

преди 2 години

Ей сега се обличам и отивам да се ваксинирам.

341

Ооо да,

преди 2 години

Отивам! От кога чаках някой от интензивното да ми каже какво да правя! Всеки сам си решава и точка. Ако трябва да си планирам погребението ще е кремация без никакви церемонии! Има още 7 000 000 000 хора на тая планета. Свиквайте! Не сте незаменими!

340

Анонимен

преди 2 години

Хайде всички да се ваксинираме, че ми писна вече. Аз ще бъда последен.

339

Рибар

преди 2 години

Ще помоля населението на България да спре да спира с лъскавите си коли, по мостовете над родните реки и да изхвърля отпадъци! Всеки ден се вижда как коли и микробуси спират и хвърлят дрехи, изрезки от платове, животни, хляб с опаковките и др. Нали сте европейци, спрете да бъдете ***!

338

До 381

преди 2 години

Излиза че шофьорите на ТИР си ний-умните, тика ли? Хахаха

337

Анонимен

преди 2 години

12/27, сега искаш да ми кажеш, че си решил да се инжектираш?И ти ли ще пробутваш избора-ваксина или боледуване? Остава да убедиш останалите, че няма да боледуват след инжекцията или че нищо лошо няма да им се случи, като например д вземе някой да умЪре внезапно, ей тъй от инфаркт, инсулт?

336

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не говори за лекарство срещу тоя невероятен невиждан вирус? Дали не е свързано с факта, че извънредното разрешение за ползване на "ваксините" се издава САМО АКО НЯМА ИЗВЕСТНО ДРУГО ЖИВОТОСПАСЯВАЩО СРЕДСТВО?

335

Бате Сечко

преди 2 години

До 12/27.Никой не отрича вируса! Моите роднини 95%го изкараха... Двама тежко! Аз повече се страхувам от,, ваксините", с които населението се насилвал да се трови... Умряха и се разболява много хора, а ще става и по-зле... Защо всичко се крие, като са толкова загрижени за нас...?!?

334

Анонимен

преди 2 години

Баи шиле. Използвайте си мозаците кък ви ваксини те не са ефикасни всичко е за пари

333

12

преди 2 години

На 27 години съм изкарах този вирус на скоро.И аз не вярвах,но вече мога да поспоря с невярващите.12 дни в болницата,5 от които без въздух да седна в леглото.Който не вярва нека ми пише,ще види епикризата.Ако и на нея не вярва имам и мои снимки преди и след ковид.

332

До идиот 376

преди 2 години

Е да мрем, ама не мрем бе тикво!

331

българин

преди 2 години

Имам 2 проблема -1- махнах един балатум и останаха едни косми залепени от лепилото.Чудя се как да ги махна днес.Вторият проблем-да се ваксинирам или не.Шефа вика- в София хора много,бутаница голяма-ваксинирай се!И до утре това да си го очистил.Дайте ми съвети.

330

Корона екстра

преди 2 години

До управниците, затворете всички ковид отделения. Бог е Българин и българина не може да се разболее от ковид, а и той не съществува. Всички се събирайте на площада и в знак на протест се целувайте уста в уста с когото падне. Няма страшно!

329

USA

преди 2 години

ПОЖАРНАТА СЕ МОДЕРНИЗИРА ОТ ЧАЛГАР !

328

Сюзан

преди 2 години

Политиците отдавна се ваксинираха всички . Нали трябва да са живи да харчат крадените пари. И аз си мислех че ще се споминат след ваксинацията ама те напук вече 2 години нищо им няма. Та май антиваксърите ще се споминат преди политиците.

327

Антиваксър

преди 2 години

Призив- ваксинираите всички журналисти, лекари и политици и семеиствата им.