256

Ноби

преди 2 години

то и преди изборите пак показваха същите числа. а и какво значение има дали герб ще вземе 60 или 65 места. те са в тотална изолация. край, това ви беше

255

Анонимен

преди 2 години

"А аз лично съм чул за първи път името на Станислав Трифонов когато застреляха Васил Илиев." Значи, когато имаше еднопредаване по БНТ, дето го гледаше ВСЕКИ с телевизиор, участваха в новогодишните програми и кажи речи бяха най-популярните личности в странта, ти БАШ тогава за пръв път чу за Слави Трифонов. Сори, ама ако си социално изолирана амбеба, какво значение има, какво ти е мнението?

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен КУТЕВИТЕ И РАДЕВИТЕ ТРОЛЧЕТА МНОГО СТЕ СЕ ИЗНЕРВИЛИ,ПАНИКАТА ВИ ЛИЧИ е,СЕГА ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ.САМО ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ,ЧЕ ЩЕ ВИ БОЛИ,МНОГО.ХАХАХАХАХА

253

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Днес 2-хляба и шише олио...ВЕЧЕ СА 6,50лв......КАТО ВКЛЮЧИМЕ ЦЕНАТА НА , ТОКА , ПАРНОТО , ВОДАТА И СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ----"ПРОМЯНАТА" Е ПЪЛНА !ОСТАВА ---ДА Я ПРЕЖИВЕЕМЕ , НЯКАК СИ .....ХА,ХА,ХАААААААА....АЗ , ПРЕДПОЧИТАМ В ГЕРМАНИЯ---ВИЕ САМИ СИ ИЗБИРАЙТЕ КЪДЕ...!

252

българин

преди 2 години

Точно така,ще бие ГЕРБ,но с една малка подробност-ще бие камбаната,за собственото си политическо погребение.Не разбрахте ли,че ГЕРБ е минало завинаги?

251

Анонимен

преди 2 години

При нови избори, този път ИТН ще се срине като НДСВ на Саксофона!

250

коментар

преди 2 години

СТИГА СТЕ НАГЛАСЯЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ЯСНО Е ЧЕ СЕГА- ДИВИ ВАРВАРИ- ВИ Е ПАДНАЛО ДА СЕ ГАВРИТЕ С ХОРАТА НО МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ КЛЪВНЕ ПЕТЕЛА!!!! ИЗБОРИ ДО ДУПКА!!

249

Анонимен

преди 2 години

Много е вероятно ГЕРБ да са предпоследна политическа сила в парламента след ИТН, БСП, ДБ(ДСБ) и ДПС и преди Изправи се! Мутри вън! Зависи дали управляващите ще спрат платения вот в маалите.

248

Реалист

преди 2 години

Значи ГЕРБ пак ще са втори. Тренд не отчита гласовете от чужбина, а те са доста малко за мутрите. На последните избори най-много гласове от чужбина имаха ИТН - 60357 гласа, ДБ(ДСБ) - 31565 гласа, ДПС - 29609 гласа, а ГЕРБ-СДС имаха само 15261 гласа. Възраждане също имаха много гласове - 10555 гласа.

247

Анонимен

преди 2 години

До естствена развръзкаДа, ще бият. И след това, какво?

246

Само ГЕРБ

преди 2 години

Пу си пак първи!!!!(!)

245

Анонимен

преди 2 години

267 , обади се на майка си, не се занимавай с мен. *** те е раждала, а не Пеевски

244

Анонимен

преди 2 години

Разбирам герберите, служебното правителство става редовно. Мачкай Рашко!

243

Анонимен

преди 2 години

Пеевски затри ГЕРБ, но герберастите още се надяват на нещо.

242

Анонимен

преди 2 години

Честно казано, Слави дойде за да върне Борисов. Хората ще си кажат"Ами добре ни беше при Бойко. Толкоз са ни изискванията. Поне няма война и всичко е на 6.Народецът се задоволява с мъничко. Добре ни беше при бай Тошо, добре при Бойко. Идилия! Не е случайно, че по света има аристокрация, която не се задоволява с това. У нас има въшки.

241

Анонимен

преди 2 години

Простия човек се дразни на умния за превъзходството, понеже е компексиран и в главата не може да навакса и затова предпочита да го управляват проста*и, като него самия. Да може и той да се изкефи, че е е на същото ниво и едва ли не пред телевизора и той управлява. И като си помислиш, че това е мнозинството в БГ-жалка картинка.

240

Анонимен

преди 2 години

Нее. На нови избори суверена ще бие. Ама така, че ще им пукат кокалите като солети, на всичките.

239

Анонимен

преди 2 години

Този път Деса Атанасова ли ще я правим министър-председател? И заместник Захариева?

238

Анонимен

преди 2 години

Слави дойде и почна шоуто! Весел и забавен кабинет! Само където почнаха да бягат,днеска беше първия!

237

Станински

преди 2 години

До Анонимен А бе друго си е Мутрата !? Наш човек, същият като нас, *** и вулгарен , недоучен и т,н. Бандит, откъдето и да го погледнеш ! Точно такива трябва да ни управляват, а не хора като Радев !? Нали така, драги мутолюбители !?