97

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Колкото и да се пеняваи герберския трляк тука , времето му изтече , време е да пуснем водата за даа изтече и той .

96

Анонимен

преди 2 години

Мутро фигурантска ,колкото и да се напъваш Гешев те чака .Пък после може да си ходи

95

Анонимен

преди 2 години

Радев вън мутро чалгарска!

94

Анонимен

преди 2 години

До робски въпроси Не иде Радевата зима, а тази на Боце-Сл.Трифонов и на тези млади хора, които избраха не.нор. мaлнiците на Слави-Тошо за управляващи. Сега да искат от 7/8 да им дават заплати

93

Анонимен

преди 2 години

ИТН ако искат други ПГ да подкрепят техен кабинет трябва да престанат да се държат като извънземни, да поставят на мястото на Африканския някой нормален човек и Учиндолския херой да не смята, че е Божи наместник. Иначе останалите парламентарни партии ще им теглят сиктира и ИТН ще отиде в небитието.

92

Анонимен

преди 2 години

Радев ли е избран в НС ... ???Или Чалгаря ***, защото не гласувахте за партиите на промяната .. Дeбuлu прости ... Щом искате дeбuл, получавате дeбuл ...

91

Анонимен

преди 2 години

Да живее БКП.С БКП напред.Слава на БКП.Слава на РФ.(руска федерация).

90

робски въпроси

преди 2 години

Радевата зима иде. Открадна една година от живота ни. Прави два пъти ялови избори. В суверенна България на всички равноправни български граждани ми измислят ромски въпрос. Хората са търпеливи, но не са глупави. Ромския въпрос е опит за погазване на суверенитета на България и териториалната й цялост. Колко ви плащат за да застрашавате националната сигурност и да погазвате Конституцията?

89

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че хората се страхуват от новите правителства - и от служебното правителство и от ИТН и като нищо може да върнат ГЕРБ на бял кон на власт! Искахме БСП да управлява, а ни сервираха нещо съвсем друго.

88

Анонимен

преди 2 години

Върнете си на кормилото Винету от Банкя.Винету е велик.

87

Българин

преди 2 години

Колкото и да се оправдава, фигуранта вече доказа с действията си че е вреден за България. Най достойното ще бъде да каже "аз сгреших" и да си подаде оставката.

86

Вик

преди 2 години

Погледнете го само на снимката - Фигуранта ! Той пее ,бе ! Този никаквец разтури държавата и е на път да направи национална катастрофа !!! Опомнете се , неразумни и юроди !!! Как позволихме на този зелен чорап да стъпче подредената ни държава ???

85

Румене събери смелос

преди 2 години

Радев трябва публично да се извини но Българския народ за изгубеното време, несбъднати обещания и анархията която предизвика. Трябва да благодари на ГЕРБ за търпението и съзидателен труд и да се оттегли. Така както се оттегли Жан Виденов.

84

Руслан

преди 2 години

Засега товарищ Радев се справя добре с дестабилизацията на Болгария. 2014 Крим. 2022 Болгария.

83

123-ТОиДИ

преди 2 години

Б О Й К О : АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ , ИЛИ вие ПАК КАЦНАХТЕ НА м.о.Я.!!!

82

Алабалов

преди 2 години

И за тоя важи израза "има такъв ........к"Говори против Борисов но с малкия му пръст не може да се мери по отношение на дейност и решителност.Не смее и думица да обели за Божков и Цветанов макар че първият го нарече фи-***-рант. Затваря си плътно очите за зверствата на умните и красивите които ритаха, хвърляха павета, яйца, запалителни бомбички, камъни, дървета и какво ли не срещу полицията.Срам, срам и позор за този уж президент на всички българи. Няма друг такъв ......к

81

иво

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

80

О,Шипка-радефф

преди 2 години

*** ГО ВРЪЩАТ ! ДА СИ БЕГАТ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ! 4Е ИДЕМ СЪС СОПИТЕ !!!

79

Solar Power

преди 2 години

До ВетЪра на ПОДмяната: По скоро бих казал когато е тоталн опростачен започва да вярва на всякакви конспирации които му вкарват ... за кюлчета злато ... пещерата на Али Баба и прочие глупости :) Така е просто 20% стават останалите 80% не са наред ....

78

Честито!

преди 2 години

Благодарете на Радев за политическата криза, а започва и икономическа!