16

до 17

преди 2 години

1/3 от нас ходят реводно на фитнес, някои дори на бойни спортове, храним се добре, всички сме на креатин и трибулус.

15

Рабин

преди 2 години

Аз съм програмист фермер, копам с фрезата домати.

14

Друг програмист

преди 2 години

В сънищата ти може би да. Но за твое нещастие, с всяка изминала година нуждата от каквито и да е ИТ специалисти се увеличава, именно заради дигитализацията. Ние от години наемаме куцо, кьораво и саката. Знам, че не може да ме разбереш, няма нищо :)

13

Анонимен

преди 2 години

До програмист: С туй прекрасно тяло и този интелект пробвай в някой порно сайт. Не си за тук .

12

До програмист

преди 2 години

И накрая някой ниско квалифициран ще ти извие врата от глад, някой път, когато си излязъл да потичаш, облечен в пълен спортен екип по последна мода...

11

Анонимен

преди 2 години

До 15: Теб те издържат мама и тате. А ти зяпаш филми и седиш у вас, щото си некадърен да работиш каквото и да е.Комплексар.

10

анонимен

преди 2 години

не ми викоте НЕ че копам от къщи , пардон пише се вкъщи

9

До: 10

преди 2 години

Не само това! Дистанционно работят строителите по строежите, тоест кранистите ще управляват крановете дистанционно. Ами кофражистите? Арматуристите? И те дистанционно? Дистанционно ще управляват автобусите, тролейбусите и трамваите от градския транспорт... Фандъкова още не е закупила такива превозни средства, не че няма, които се управляват дистанционно. Новите влакове от новата метролиния ще могат да се управляват дистанционно, ама старите не.

8

анонимен

преди 2 години

дистанционно ще копаем и гледаме зеленчук, дистанционно ще изработваме мебели, чинии, блендери и т.н.

7

Анонимен

преди 2 години

"След тях най-търсени са кадрите в производството и ИТ специалистите." Много ми е чудно, като как така някой търсен кадър в производството ще му предложат дистанционна работа??? Ще си вземе струга или фрезата в къщи, ще му изпратят заготовките (примерно алуминиеви или железни) в къщи по Еконт, той ще ги обработи и пак по Еконт ще ги изпрати на работодателя си ли???Много малoyмие, много идиoтизъм, малко логика и разум във всичко това...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Тоя е ***, не му се връзвай.

5

Друг програмист

преди 2 години

Хляб не ям, на кето съм.

4

Анонимен

преди 2 години

Да бе, хвърлете едно око на ***.bg, там има раздел за дистанционна работа, търсят се само и единствено в IT сферата. Рядко се търсят и в кол центровете, ни само за работа срещу % от приходите.Тва с дистанционната работа у нас няма да се случи, бг работодателя иска работника винаги да му е пред очите, щото току виж иначе кръшкал и не работел колкото трябва.

3

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистОчаквах такива отворковци като теб да напишат точно това, явно акъла ти стига до пекарната. Кой ти произведе пшеницата и брашното или и това си правиш сам.

2

не разбрал

преди 2 години

Шофори за дистанционно търси ли "бизнеса"?

1

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия канцеларски плъхове защо не пробват динстанционно да си изпекат хляба.