180

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

179

Мри заедно с вируса2

преди 2 години

Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занивамат с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ..Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските..

178

Асан Гробара

преди 2 години

Мола ви ора,не се ваксинирайте!!Нека има работа за нас!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Айде врътнаха ПСР на грешните обороти!

176

хихи

преди 2 години

удрииии .. яко ке се мреее

175

Който още им вярва

преди 2 години

На нашите пезевенци и слугиаши от властта и професорчаата е голям Балък!!! Що им слушате глупостите, пазете се,заяквайте си имунните сили и Бог на кой до кога е дал ,до там!

174

Анонимен

преди 2 години

Всксинираните трябва да са изолирани за общото благо. Те разнасят мутации и заразяват!

173

Анонимен

преди 2 години

Брей всички гастари ли решиха да се правят на болни за сертификати?

172

Анонимен

преди 2 години

Ич ми не е. В крайна сметка когато всички се набоцкате аз защо да го правя? Само трябва да изчакам още малко.

171

Анонимен

преди 2 години

такъв ще го ядем на есен че чак не ми се вярва

170

Анонимен

преди 2 години

До doomerГовори за себе си. Аз тези "удобства" ги избягам още от както се пръкнаха.

169

Прочетете ТОВА

преди 2 години

Мога да се сетя за поне 6 човека, усложнили се след ВТОРА доза ваксина. За съжаление, се сещам и за няколко, които починаха. Един и същи сценарий при всички. Втора доза и след няколко дни се образува тромб.

168

АНОНИМЕН

преди 2 години

Е само умрелите!

167

Смях!

преди 2 години

Цирка продължава! Добре че всички са на море и хич не им пука! И тази вална ще мине като предната, без някой да разбере !!!

166

Анонимен

преди 2 години

Вече когато се съобщава, че има ХХХ нови случая трябва да се отбелязва, че ПСР-теста освен Ковид засича още 46 РНК вируса т.е. тези ХХХ нови случая са на хора, които са се заразили не само с Ковид, а с още до 46 други вируса. Даже реално е възможно нито един от тези ХХХ случая да са Ковид. Повече инфо за това можете да прочетете във факти.бг "Развенчаването на ПСР тестовете" (пишете в гугъл "факти антония първанова ПСР" и четете). Вие си се ваксинирайте за Ковид, ами останалите 46 вируса??

165

Анонимен

преди 2 години

Вирусът мутира когато се разпространява и размножава сред повече хора. При много неваксинирани мутациите са направо задължителни.

164

Истината

преди 2 години

10 починали вечеги минахме вчера. Колкото до 1000 нови случаи на ден - ще ги имаме още през следващата седмица. Няма как да са по-малко при толкова много неваксинирани разнасящи заразата. Най-възрастните масово се ваксинираха и при тяха новите случаи са малко. Много са новите случи сред разнасящите вируса млади и неваксинирани. През последните седем дни над 50% от новите случаи са сред хората до 39 години, а 2/3 са сред хората до 49 година

163

Анонимен

преди 2 години

Вирусът мутира ЗАРАДИ ВАКСИНАЦИЯТА. България и Балканите минахме през окото на бурята. Сега на ред са другите. Споко, при нас няма да е толкова силна вълната заради НЕВАКСИНИРАНИТЕ. Точно неваксинираните ще ни спасят, колкото и налудничаво да ви се струва. Няма да минем границата от 1000 на ден и 10-на починали. Ще видите!

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 по коментара ти, с който гадаеш кой и кога се тества за ковид ми става ясно на първо място че си безработен и нямаш идея кой и кога се ваксинира най-често. От всичките ми познати които са тествани, а и от тестовете които са ми правени на мен сигурно 99% са били от работа когато се е наложило пътуване или някой е бил контактен и работодателя не е искал да рискува с потенциално заразен на работа.

161

Анонимен

преди 2 години

Да напомним на "умнте" хора, които гласуват за ГРОБ, че точно ГРОБ наложи междуобластни КПП-та при 20 заболели миналата година и наложи глоба от 5000 лв. за разходка в парка! И дори имаше хора, които бяха глобени!