13

1

преди 2 години

този трайчо,не беше ли спасител на пража в Катар.

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска избори,но ще има.И така до президентска република.

11

Анонимен

преди 2 години

От прочит между редовете разбрах, че Трайков му се иска да няма други избори, а ИТН да са угодни на ДБ и останалите, само достлук да става. Кой, какво прави, все ИТН са му виновни и криви, че останалите играят напук и се мъчат да извиват ръце. Да, да, ама не. Ще има ако ще и четвърти избори и всичко ще се прави както е законно. Или всичко както трябва или нищо изобщо.

10

ББ

преди 2 години

и що не си в панделата бре трайчо...заради енергийните ни?д-р менгеле още ли граби от пране на чаршафи в болниците?...имаме много...ще ги задедем когато трябва!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ай добрутро, Трайчо. Откри топлата вода, чак сега ли разбра?Има Такъв Неекадъърник ще се съюзи и с дяявола, само и само да гепне кокала.Въпросът е колко ще плати на Саатана_та - от наще кинти, де...

8

ББ

преди 2 години

и това не разбрахте...България не им дреме какво искат шепа преяждащи и продаващи я,итн разочарова Народа ни,Да и те...няма ляво и дясно...няма фили и фоби...няма офшорни,власт и...АЗ...България...Чистата и Святата...прекалено дълго ни продавате...не ви вярваме...Избори за да родим...Чудовището...което ще ви потърси отговорност...нещастници с пари!!!Избори!Чиста и Свята!

7

Сата НАТО

преди 2 години

С ИТН е приключено.Само много заблуден фен може да вярва, че от тях може да излезе нещо добро. Надминаха и най-лошите ми очаквания. Вероятно смятат хората за пълни идьоти, щом им разиграват такива плоски скечове. За подобно поведение в доброто общество бият директно в носъ.

6

Анонимен

преди 2 години

ИТН отсега са нетърпими, какво остава 4 години! Ако се изгаврят да ги изберат, ще етотална агония. Та то няма един подготвен за длъжността си. Някакви *** на 30 години. С КОГО СЕ ПОДИГРАВАТЕ? Боже, помилуй, прибери си вересиите!

5

999

преди 2 години

Еми, не. ИТН най- Малко ги е страх от нови избори. Те въобще Нямат какво да губят! Процентите им са повече от втория! А Пламен Николов наистина изглежда доста раземен човек! И престанете да оценявате хората по материолното им положение!

4

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска нови избори защото при нови избори всички ще изд.уат таратора. На хората им писна от избори а след изборите срещу тях се появяват недъгави сеяндури. Вадат си кирливите ризи хра.чат се плюят се като сеяндури на мегданя у село. Докога сеяндури ще вкарвате в парламата бе. Ама защо ли питам. То освен сеяндури да гласуват други не останаха.

3

Анонимен

преди 2 години

Трайчо направи голяма свинщщина в Катар. Не вдигна телефона на Бойко. А Бойко го гледал на плажа как не вдига, псува и показва жестове.

2

Анонимен

преди 2 години

От 90та до сега насам какви ли не нескопосани ни слегаха за министри. И нищо. Сега за министрите на ИТН не спряха да плюят. Като че ли и Мая и Нинова и Иванов са някакви богове, с по 2 висши и по 5 езика. Явно целта е да не се приемат.

1

Анонимен

преди 2 години

нови? ако има такива итн заминават в мазето където им е мястото