88

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам, защо не се признават здравните осигуровки, който се плащат в страни от ЕС, тука?

87

Офф Българиооо

преди 2 години

То ,като ги пратиш пък килипир голям.Доплащаш за всичко.Таксичка тук,таксичка там.Отвратително е просто!! А да не говорим ,какво взимат докторите от това.Смешна работа.

86

Анонимен

преди 2 години

Прав си , моето дете го убиха щото не им платих,мен не успяха.Да бях отишла да раждам на къра,а не в родилно - като лазарет за чумави.Не здравна,убийствена система.Техните ръце са винаги чисти,тяхната работа е винаги божа работа.Но всичко се върши от човешките ръце, нали?Пазете децата си от тях!Не им влизайте в схемите.Лекарите със съвест са единици.

85

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

За какво да си плащат здравните осигуровки? За да подържат мафията на някакви с фалшиви и купени дипломи псевдодоктори ли?За да убиват децата им с умишленно импровизирани катастрофи из пътищата,че да се натъргуват от мафията с жизнените органи на същите,бидейки те доубивани в линейките от разни не българи с крадни български имена.

84

Правилно

преди 2 години

Срещу платените осигуровки някой да е получил някаква помощ? ... ааа, има само за някои "братя", останялите си плащат за всичко.

83

верно

преди 2 години

може ли и аз да спра да си плащам здравните, само когато отида на лекар да ги "плащам"? (щото ходя на частен).

82

Анонимен

преди 2 години

Оставаш без работа и те вписват като самоосигуряващо се лице и им дължиш 8% от 650кинта

81

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше как въобще нямаше да ги плащам, а щях да си карам на частна здравна застраховка.

80

Анонимен

преди 2 години

Защото системата не работи, а и много заминаха в чужбина, защото ни управляват ***.

79

Анонимен

преди 2 години

Добре де , Рейхан бил безрработен и нямал пари, ама после извадил 1000 лв накуп и си платил.Е как става тая работа??

78

Анонимен

преди 2 години

Личният ти иска 20 лева поне. Прочетете в групите на лекарите, според тях пациента плаща малко всеки месец и трябва да му искат още. Въпросът е, че плащат всички записани при въпросния лекар, а отиват една малка част на лекар този месец. Какви данъци плащат въпросните на тези 20 лева?

77

защо

преди 2 години

"Ай Сиктир", ама питаш защо няма пожарни и защо помага държавата с 650лв. з95486а изгоряла къща. Като ще спреш да плащаш - само гориш!

76

Анонимен

преди 2 години

И защо въобще трябва да има общопрактикуващи лекари. Отиваш за бележка за училище 2 лв., такса преглед 3 лв., такаса изследвания и т. н. Не можело направления за това, не можело за онова..... По-добре да си плаща на специалистите лекари, а не на общопрактикуващите.

75

Анонимен

преди 2 години

Питам се, г-жа Държавата дали внася редовно здравните осигуровки на своите безбройни служители ?

74

Ай Сиктир

преди 2 години

Скоро и други данъци ще спрем да плащаме. Като гмурнем икономиката в сивото НАП-аджиите ще събират маргаритки по поляните.

73

Анонимен

преди 2 години

то освен на римляните, с нашите здравни се плаща на всичките държавни и общински служители, щото те са другите тарикати - та нещо да работят общинарите, полицаите, администраторите, да сте забелязали парите ви да се харчат добре и да получавате нещо срещу тях? било 40% за тяхна сметка, добре ама де да работеха 40% от времето си, а и толкова няма

72

До Амии

преди 2 години

Внимавай какво си пожелаваш. Като минем на здравни застраховане и голям % от болестите , особено тежките няма да се покриват. Тогава друга песен ще запееш. Ананиев крадците от ГРОБ го назначиха в МЗ точно за да въведе застраховането в здравеопазването, но не стана.

71

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица имах инфекция на окото. Отивам на личния и той ми казва - очната е в отпуска, отивай в спешното. В цяла огромна болница има само една очна, смятай за какво говорим.И аз имам въпрос - Айшето не са плащали осигуровки, защо във всяка болница е пълно с тях и как става номера, аз плащам а те не?

70

Анонимен

преди 2 години

абсолютен парадокс става така че здравноосигорените плащат повече от неусигорените на последните даже се гледа с по добро око защото часни кабинети бол защото и осигурените в крайна сметка и те отиват в частен кабинет за да им се обърне по голямо внимание

69

Амиии

преди 2 години

Защото срещу здравните осигуровки не получаваш нищо! Хайде да стане лична партидата. Или още по-добре застраховка :) и тогава на всеки според приноса. Плащаш малко, лекуват те малко. Плащаш много лекуват те добре. Не плащаш....търсиш си фондове..... така ще е честно! И всеки ще е готов да плаща ;)