20

Анонимен

преди 2 години

До Руснаците казват - Бойковата дисертация е пълен фарс. Има цитирани източници на немски и английски. Бойко е давал акъли, за боравене с компютри в нея.

19

Анонимен

преди 2 години

Ахъ! Да не злепоставяла университета, вика. Аре марш.

18

Анонимен

преди 2 години

До 15 - Ниот ще кажат кой, нито ще има някакви данни за това. А и няма да има никакво разлседване, просот ще се приказват общи приказки и ще видят, какво ще стане след това.

17

Да, да, ама не

преди 2 години

До ПЛАГИАТА ПутевУсетили се на петата година! Бравос! Много добре даже! Ама ако не беше в кастинга за министри на ИТН дали някой нещо щеше да....?!

16

ПЛАГИАТА Путев

преди 2 години

WТози НАГЛЕЦ в проектокабинет на Никито Василев бе " гласен" ...за министър на..забележете - ПРАВОСЪДИЕТО!?!? Сега усетили се за големия гаф с ПЛАГИАТА Илиев..го набутват за стола на Рашо Дамаджаната на МВР !? В Германия,Австрия,Финландия и д-р.бели държави за такива дебелашки случаи на ПЛАГИАТСТВО ХВЪРЧАТ ГЛАВИТЕ НА ДЕСЕТКИ МИНИСТРИ !! Но у нас....тин ти минтири...А обясненията на Африканеца по темата бяха толкова комични!? Този 6- месечен срок изобщо в този казус не важи! Са мият факт,че непродадените броеве от книгата на ПЛАГИАТА Илиев са изтеглени и покрити от ВСИЧКИ БИБЛИОТЕКИ В БГ Е ПОВЕ

15

Анонимен

преди 2 години

Според мен, борбата е между ДБ и други партии(ИТН), сега се борят да спечелят БСП на своя страна, защото от тях зависи в голяма част накъде ще се завърти държавата и след като Нинова каза, че са им приели исканията от ИТН и се разбират, вероятно служебното са им спретнали тоя номер с плагиатството, за да намачкат техния човек от Пловдив, Петър Илиев, за да ги притиснат. ДБ искат служебното правителство да стане управляващо, а ИТН им предлага коалиция на ДБ, но не и друг да определя правилата.

14

Филип Станев каза

преди 2 години

"Който има желание и доказателства, че има подобно плагиатство, нека го каже публично. И понеже не е така, г-н Илиев ще чака всеки, който твърди нещо невярно за него, с усмивка и удоволствие в българския съд."Тия тримата и ректорът ще имат удоволствието да видят усмивката му в съда.

13

Със сигурност Илиев

преди 2 години

е чел "Законите на Паркинсън"(или беше Мърфи?)в която се описва как се прави научен труд:вземаш 20 книги,които никой не е чел и от тях правиш 21-ва,която никой няма да чете.От къде да знае,че ще се намерят хора,проявяващи нездрав интерес към него и шедьовъра му,а и ще си познаят техните творения? Аман от политически проучватели.И на Радев техниците му забранили да прави "кобра" с МиГ29,че може да аварира,ама кой да слуша.Почнеш ли анализи на житие-битието на политиците ни,става страшно.

12

Анонимен

преди 2 години

Умишлено ще смачкат и съсипят човека, по-интересното е , кой е пуснал тези сигнали и кой стои зад тях! Хората вече се отвращават от интригите ви!

11

Payak

преди 2 години

След като проверят сигна от СУ ако е така да то препратят на прокуратурата. Има усещането че е така.

10

Анонимен

преди 2 години

много ми е интересно Велислава Петрова, която има западна култура и знае какво е в Англия да те хванат в плагиатство, ще се бори с плагиатството. Толкова години си градила името и сега заради едни чалгари ми падна в очите. Не че и пука на нея, но както и да е, добре че има други, които представят добре България в научните общности по света.

9

Анонимен

преди 2 години

ИТН = Има такива нарушители

8

На Илиев му дреме на

преди 2 години

оная работа.Има си осигурен доход от 50 000лв месечно(според публикувана информация от БСП) за осигуряване на правно обслужване на партията и нейния висш и последен тоталитарен ръководител др.КН.Има си адвокатска агенция.Има си и други финансови източници,по партийна и роднинска линия.Така че всичко при него е законно.Дали е морално е друг въпрос,но ние знаем,че за висшите служители и функционери моралът е на заден план,важна е материята(доходите).В БСП(капиталисти) те са високи.

7

Анонимен

преди 2 години

Да отидеш за премиер и да се върнеш без диплома. Да внимават следващите!

6

Активист на БСП

преди 2 години

Глупостта на Тиквата зарази и останалите

5

Анонимен

преди 2 години

Джей Лено се обадил на Слави да му каже, че го е изплагиатствал, но е много дребна риба да се занимава с него.

4

Т К О

преди 2 години

Ей недейте така ... вече са се разбрали с бсп за нашио!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Не е виновен Петър Илиев, виновен е научният му ръководител Близнашки. Голям интригант и малък човек

2

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде ... преди 6 години, тя не искала да злепоставя, после па ония не бил заинтересуван, после па не знам си какво.

1

Хахаха

преди 2 години

Само някой да е посмял.....ще си има работа после с тошкооу