32

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** спазват заевта на диктатора Лойко. А имено: Работа, Работа, работа!! Работят и бълват кал, но нез да знаят защо..

31

Анонимен

преди 2 години

България се нуждае от най-обикновено здравеопазване. Не може в 21 век да не се откриват травиални проблеми.Не може в 21 век да поставяш диагноза "сигурно е ковид", пък то камъни в жлъчката.

30

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД РАДЕВ И МИЖАТУРКИТЕ -ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ !!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Какви пожелания изказва РАДЕВ всяка седмица ???То бива простотия ,но това е в повече.....

28

Влади

преди 2 години

Най-иновативно е отпускарското отсъствие на Кацаров и това при разгаряща се Ковид криза. В тоя сайт всяка втора новина е свързана с пРезидента, колко бил печен. Само дето държавата гори, а той си гъгне шапкарските клишета. Ама колко отворен се оказа в разговора със солта.шака си за назначението на Деса, това мошеничество било нищо, според "суперчестния" Радев.

27

БСП

преди 2 години

Гербави *** малко време ви остана. Скоро новия парламент ще приеме закон за защита на държавата! И всеки един гербав *** ще попадне под ударите му, като подривен елемент и теростична клетка заплашваща новата власт!! Ще ви проследяваме до всяка дупка където сте се скрили. След това следва товарене в микробус и повече никой няма нито да ви види, нито да чуе за вас. ГЕРБ трябва да бъде изчегъркан до корен и до кръв!!

26

Моля

преди 2 години

Избраниците на Радев да си ходят. И финансовият, и икономическият.Единият осъден, че откраднал интелектуална собственост за милиони, а другият сключва държавна сделка облагодетелстваща олигарх, т.е. с чужда пита - помен прави, а се хили като зубър на отличен.

25

Анонимен

преди 2 години

жалък страхлив фигурант

24

Анонимен

преди 2 години

Еех, Радко, Радко..., дедово Фърчило!!!! Както сте я подкарали с този парламент, ще вземе да върнете Тиквата Винету във власта, на "бял кон"!

23

антибсп

преди 2 години

Ми що не го оправи досега?

22

Койчо

преди 2 години

Когато пуснат статия за Радев веднага по телефона се обаждат на гербавите *** и вижте какво става

21

Анонимен

преди 2 години

Като ги направи те бюджетни и им дадете твърда заплата от 1000 лв ще останат само 80 годишни пенсионери .

20

Анонимен

преди 2 години

радев е мъж под чехъл като всеки шапкар...а деса го чака с точилката вкъщи.

19

Всъщност

преди 2 години

Да. Човечеството има нужда от Иновативна медицина. Но знаеш ли коя е тя??? Ко? НЬЕ! Щото аз знам и от 25 год. се лекувам с нея, вкл. и ковид!

18

БСП

преди 2 години

България се нуждае от управници като президента генерал Румен Радев!! Не случайно президента се ползва с най-голямо обществено доверие. 76% от Българите одобряват и подкрепят президентската институция. Дано още много мандати Румен Радев е президент на България.

17

НАРОДЪТ

преди 2 години

ХА ХА ХА! В НАЙ - НИСКО ИМУНИЗИРАНАТА СТРАНА В ЕВРОПА - БГ - НАЙ- НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ !!! МИСЛЕТЕ ИНОВАТИВНО!

16

Миии

преди 2 години

И кое е иновативното, бе радев , ваксините ли?!? Общи лафове от социалистическо време! Не сме умрели още и помним! Думи без нищо!

15

по-зле е

преди 2 години

планът на Слави за РОМИТЕ!НЕ е толкова млад; да не ПОМНИ!1. При ЖИВКОВ им даваха апартаменти;(те вкарваха кокошки, прасета,махаха железата от стълбищаталИмаше случай с качен КОН на 6.ти етаж2 НЕ с "ДАВАНЕ на стипендии и жилищар а с НАМАЛЯВАНЕ на РАЖДАЕМОСТТА!!!ДА се въведе термин"ОТГОВОРНА БРЕМЕННОСТ!!!На 80 години съм.РОМСКАТА лекарка да помни думите на О.УАЙЛД:" И колко жалко е да бъдеш мъдър,от мъдростта облага няма..А ромите имат бъдеще, ако мислят, учат, работят. А не чакат на

14

Анонимен

преди 2 години

Радев го уважавам като военен, обаче да спре с тези комунистически лозунги....хахахаха :)) Какво е това нещо "иновативно", нещо ново ли ще се случи в здравеопазването ? :)

13

Анонимен

преди 2 години

Защо няма оставки за двете жертви *** огъня в Сандански? Къде спят министерски съвет, МВР?