77

Браво, Браво

преди 2 години

Браво момиче!!! Ти доказа че който иска, знае как и се бори до край може да постигне всичко тук и сега !!!! ! Дано накрая го разберат това и процента мрънкялници в това кътче от рая!!

76

Анонимен

преди 2 години

Гиби Мелсън се е произнесъл по въпроса ортодоксално.

75

Тодор Живков

преди 2 години

Това е хубаво!При социализма имахме медали във почти всички спортове,България беше Велика.Целия свят слушаше българския химн.Децата(учениците) също бяха умни и интелигентни.Имахме морал,ценности.Уважение към лекар,милиционер,учител и към всеки възрастен човек.На фона на днешната деградация това е хубава новина.Браво!

74

Ямболски цървул

преди 2 години

Гордея се с това момиче.Горд съм,че съм българин!

73

Гиб Мелсън

преди 2 години

Напълно нормално е да имаме медали само от жени. Ако имаше мъже в България нямаше как да позволят 12 години да ни управлява Винету. По времето на Винету нямаме нито един златен олимпийски медал. Господ ни дава знаци!

72

Вижте сега:

преди 2 години

Никой не може да ви забрани правото за свобода на словото. Надписът: Имам правото да бъда забравен. - означава много неща: Имам правото да знам къде са откраднатите от данъкоплатеца пари. Имам правото да не бъда забъркван и въвлен в измама и/или глупост от престъпници, лъжци и крадци криещи данни и факти и информация, която ме принизява до тяхното ниво. Имам правото да не вярвам на глупостите ви, че сте невинни. Този надпис е хайко многозначителен, многословен. Важи и за религия и църкви!

71

Анонимен

преди 2 години

Преди момичетата ни носеха медали само от художествената гимнастика,сега носят от бойните спортове.На къде отива този свят.Вече няколко български шампионки споделят за личния си живот че са самотни защото не могат да си намерят приятел и това много ги измъчва.Дано тази медалистка не остане самотна в живота си.

70

Анонимен

преди 2 години

До Грозно и противно! - няма нужда да ни описваш какъв си - едва ли някой в сайта се интересува от личността ти. А за момичето - браво!

69

Стефан Христов

преди 2 години

Аз се гордея с тия момичета, дето прославят България на другия край на света!А на злобните коментатори-гадняри тук ще кажа: аналЛизатори!

68

до Грозно и противно

преди 2 години

И ти не си по-убав.

67

nikonik

преди 2 години

Тиквата падна от власт и олимпийското злато се върна в България!!!Радост!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Аз съм горд!

65

Чуйте внимателно:

преди 2 години

Всеки човек в тази държава, който е несъгласен да бъде лъган, да бъде манипулиран, да крият истината и фактите и да крадат благодарение на това!Вземете един лист и го залепете на прозореца или стикери си сложете на колите или на прозорците или ако искате на тениски или дрехи и да пише така:Имам правото да бъда забравен! И добавете знака за безкрайност!

64

Браво момичета

преди 2 години

Жените отсрамиха олимпийците. Браво момичета !

63

Анонимен

преди 2 години

За 12 години гербаво робство не взехме нито една победа! Дойде Радев и златото заваля!

62

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света поздравява Ивет за златото!

61

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Отново да благодарим на Българските Лъвици, които зарадваха изстрадалия народ със сърцатата си игра и въпреки неудачите останаха да се борят за Родината... Тайбе, Евелина, Ивет, а в събота и Стойка Кръстева ще се бори за злато.Неделя пък гимнастичките .Върнете си мача на Ивет по БНТ от днес.Единия водещ се разплака,да си призная и аз също.България се гордее с вас момичета.България ще Пребъде!!!

60

Асан

преди 2 години

75- Видео няма МОК го продава скъпо :)))

59

Анонимен

преди 2 години

Това което направи Борисов за спорта, сега дава резултати, браво.

58

Хампарцумян

преди 2 години

Духът на Тато насочи крака ѝ и дари на родината медала!