115

Анонимен

преди 2 години

Те по скоро ще си увеличават заплатите 😛

114

БОКЛУЦИ

преди 2 години

ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА - *** И ТЕЗИ СА КАТО ОНЕЗИ

113

Анонимен

преди 2 години

Айде ходете и пак гласувайте оФце!!!

112

Лллл

преди 2 години

Депутатите с по-дълъг стаж се мислят за много опитни и знаещи и гледат народа с пренебрежение и само поучават . А младите , новоизлюпени депутатчета ще се спукат от гордост , че са хванали Господ за шлифера . Пълни *** !

111

Лллл

преди 2 години

По-нагло и безскрупулно същество от депутат няма . Независимо от коя партия .

110

У

преди 2 години

Като беше Великото народно събрание 90та год. новите депутати бяха с вълнени пуловери и маратонки Ромика и се радваха като деца, че изобщо ще вземат заплати, защото никой не знаеше, че за това се плаща и се води работа. После се увълчиха и сега вече не е работа, а направо доходен бизнес. На чиста заплата са сигурно единици. Тази алчност обаче винаги свършва лошо, но никой не чете историята. Не е нормално да има 20пъти разлика м/у пенсионера и депутата, като и двамата са на бюджетна издръжка.

109

Избирател

преди 2 години

Отидете гласувайте,от вас зависи съдбата на България,е и какво,те със заплати по10 000 лева ,аз със 43 години стаж,369.00 лева. Ми избирайте се и това е.зс мен кой мисли.едно благодаря и това е в живота ми.

108

Aнонимен

преди 2 години

Депутатите са нагли те отиват в парламента заради високите заплати

107

Анонимен

преди 2 години

По-добре чалгарски парламент, макар че не е такъв, отколкото мутренски парламент. На практика сега състава на парламента е много по-качествен в сравнение с мутренските парламенти послушно изпълняващи нарежданията на Бойко Борисов.

106

До 119

преди 2 години

В Нидерландия са 225 човека в техния двукамарен парламент. 225 не са наполовина на 240.

105

Анонимен

преди 2 години

Е, сега вече трябва да си гласуват ваканцията, лятото си отива, ей!

104

Анонимен

преди 2 години

Ето Ви сега чалгарски парламент. Балет Магаданс ще открива заседанието

103

Анонимен

преди 2 години

Те всички връзкари и богаташчета, кой току така става депутат в днешно време,че до тия пари ли опряха да се опъват така

102

Анонимен

преди 2 години

Недерландия е с три пъти повече население и нaполовина депутати които не ползват служебни коли с буркани и си ходят на работа с колело или автобус. Ама нашите вътре са само мутри и баровци които стават дупедати само за да забогатеят още.

101

Майна

преди 2 години

И още има т да вЕрват,че тия им мислят доброто с нЕкви мерки и вакшити срещу пландемията??? Вчера даваха детенце имащо нужда от лечение в чужбина за 35000 евро.Някой от тия да е дарил????? Ама иначе ми мислили за здравето на хората????А ние си събираме капачки!Айде капачки за тях,а парите им за здравето на децата!СтавА ли??????

100

Димитров

преди 2 години

До депYтатите - Едноминутно мълчание за загиналите в пожара... За мен вие всички сте позьори. И новите и старите депYтати... Има цели села, които изгоряха - дарете си едномесечната заплата в помощ на тези български граждани, бре xaймaни такива. И те са гласували за вас. Дали за един или друг - тези хора ви пратиха там за да получавате тези заплати.Ако имате малко срам, вижте какво се случва с България, наведете глава и кажете "Аз ще си дам цялата заплата в помощ на тези хора.". Засрамете се...

99

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Депутатите взимат заплатите, а пожарникарите гасят пожарите без вода. България 21 век дами и господа.

98

Жожо Звяра

преди 2 години

120 депутата, мажоритарен вот, 1 лв субсидия, избиране на началниците на МВР-тата - какво става Ве, чалгарии?

97

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

До Анониен 106При такива депутати скоро народа ще срине парламента :))))))))

96

Анонимен

преди 2 години

И тия калинки, като предишните калинки. Щом е за другите, а намалявайте ама щом е за тях вече се ослушват. Всеки отива там за власт и пари, кой каквото ще да ви говори, не да оправят живота на хората. Доказват го всички.