10

Хичо

преди 2 години

Куче,което ни лае винаги побеснява...

9

Анонимен

преди 2 години

Македонците са предадени от Българските власти поне 10 пъти и затова сега са отделен народ. Последното е през втората световна война. Но това не е от знаение,защтото това е ввече история.По- важното е ,че има хора,които пожелават даруги хора да горят. От това по-противно няма. А старите хора са казали,потърсено зло,намерено зало. Не пожелавай зло на другиго,защото бързо те настига теб.

8

Анонимен

преди 2 години

Исторически погледнато България е предала народа в Македония, а не обратното. От къде Ви идва идеята,че там хората са предатели. Разгледайте малко учебниците и ще се убедите, не е необходимо да Виизброявам фактите. А да пожелаваш зло на който и да е обикновено залото идва у дома Ви.

7

Серафимов

преди 2 години

За мен една изгоряла къща в Старосел струва колкото цяла Северна Македония с всичките и чукари, храсталаци и албанци! Пет пари не давам за тези предатели!

6

Гробар

преди 2 години

Макетата ни гориха знамето, сега ще им изгори скапаната държава. После пак да се пробват ако им стиска.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересуват тези безумни шимпанзeта? Визи завинаги една хубава ограда като на границата в Мексико и добросъседска политика с Албания.Ерагът на моят враг е мой птиятел казват нали така?

4

Зозо

преди 2 години

Оня *** Рундю къде се намира в момента? Да се обажда в ЕС, НАТО, на Путин, на Папата.... да дойде някой да помага да се загаси огъня. Какво чака, да изгорят още села и хора ли?

3

Анонимен

преди 2 години

До dasКакво предлагаш да правим да поддържаме огъня ли та ние себе си не можем да огасим камо ли ти я дето ни горят знамето на площада.

2

das

преди 2 години

Западна България гори и не правим нищо отново....

1

Анонимен

преди 2 години

Ванче Михайлов: "Македония без българи - огън да я гори.".