55

Пловдив

преди 2 години

Нищо няма да затворят, защо пари, няма, а и в богатите страни също няма. А в страните от третия свят като нашета пълна с *** политици, при нов опит всички ще ядът здрав бой, а и имотите няма да спасят от обиезумели граждани.

54

A стига бе!

преди 2 години

Стига ми харчихте парите! Един бизнес като се затвори се отива на борсата! Какви осигуровки, какви 75% !!!

53

Анонимен

преди 2 години

Значи е педварително решено, че ще ни затворят септември

52

Асан

преди 2 години

Кой ше плаща Урсула или балъците :)))

51

Асан

преди 2 години

75% осигуровки ба кви заплати :)))

50

пейо

преди 2 години

значе сега вземам 1500 лв в казино крупие съмако ме затворите ще ми давате 800 лв докато си лежа на дивана е че ногава нека има пандемия век и веков

49

бедния бг

преди 2 години

нека преведа на нормален език - за ченгетата + 650 лв за всеки месец към заплатката НА ВСЕКИ! докато има локдаун, на учителите дето ще,, работят'' от тях - пълна заплатка отново.. За нормалния човек - в къщи без пари и най вероятно без работа след масовото съкращение което следва след всяка,, вълна''. Ако не сте разбрали - пари за простолюдието отново няма да има :)

48

Кико

преди 2 години

Олигарсите и близките на партията само какви пари ще си засмучат от тези мерки!

47

Анонимен

преди 2 години

Малкия изкара година и нещо само. На 10 е. Може да с еорпави,

46

Давай

преди 2 години

Европо,че парете свършват!Ние ще освояваме!

45

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал-това са мерки които ще влязат в сила само ако се затвори държавата,и то в най-висока степен.Разбира се това е краен вариант.Той е взаимстван от останалите страни в ЕС,САЩ.Канада.Така че моля гербаджийските *** да не реват,ако това е комунистическо значи ЕС,САЩ,Канада са комунистически държави.Значи ГЕРБ и ДПС като откраднаха във времето около 30 млрд.от държавата не беше проблем,но сега ако Правителството даде средства на бизнеса в случай на нужда става огромен проблем,а?

44

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам моите данъци да отиват за неработещи хора! Искам моите пари да идват пак при мен, при моите деца и моите родители! РЕФЕРЕНДУМ!!!

43

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ КРИЗА НЯМА ДА ИМА АКО НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ТАКА ЛИ???

42

Анонимен

преди 2 години

Който е издал заповедите за умните мерки да плаща от неговия си джоб.

41

Зозо

преди 2 години

.....ще се поемат 75 процента от осигурителните вноски от страна на работодателя....... ......Хахахахаааааа, тази идиотия кой я измисли? Като не работиш и приходите са 0.00 лв., от къде ще извадиш останалите 25% бря? От касичката мейби? Не. Всички в бюрото по труда на мига. Балами няма :))))))))))))))))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 2 години

А ЧИНОВНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ ЩЕ СИ НАМАЛЯТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ

39

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ ПАРИ СПОРЕД ВАС ОТДЕ ИДАТ

38

Анонимен

преди 2 години

Е какви са тия затворени бизнеси сега, че помощите продължават. Кой го измисли това бе със спиране на работа ще борим вирус

37

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Стадото не е просто заспало, то явно е в Кома! Поробването ще е на невиждано ниво!!

36

Ro

преди 2 години

Дори да ни забранят да излизаме от вкъщи, никой няма да излезе на протест. Отдавна вече не е ценно да живеем, а да съществуваме, независимо на каква цена... просто да изстискаме още малко, ако ще и 5 години да не си показваме носа. Забраняват свижданията на терминално болните. По-добре да изкарат 10 дни отгоре, отколкото да видят близките си преди да си отидат. Отврат. Ненормалните хипохондрици първи ще се залостят по мазетата и ще са доволни, а такива са много... уж отговорни и загрижени.