32

Анонимен

преди 2 години

Глупости,никакви концерти и никакви събирания не са причина.Вируса ще мине навсякъде и няма спасение със или без маски и мерки.Или трябва да го боледуваш или вакса,но истинска с отговорност от производителя.Всичко останало е манипулация на хората.Всичко се изпълнява по план както е в "Събитие 201"

31

Анонимен

преди 2 години

Предполагам че новината е само за вестниците. Там не са разбрали да има толкова болни.

30

Щерю

преди 2 години

Концертите на Азис, на Милко Калайджиев и на Кондю...

29

каталунките

преди 2 години

Поздрави от водното колело. Сега е сезона на отпуските на море. Какви ковиди ,какви пет долара.

28

Анонимен

преди 2 години

Баси, тия са с една вълна пред нас. Изчистване от модата струва ми се.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Искрено се надявам да се оправи момчето ти.И аз съм баща на двама сина.Няма гаранция кой как ще го изкара.Може да е видимо здрав и силен физически,но никой не знае имунната му система как работи.Познавам възрастни хора които го изкараха по-леко и от грип.Ако ти е писано да се обесиш,няма да се удавиш.това е истината.

26

Песимист

преди 2 години

Забраната за едни е разрешение за други само ,че за 6 месеца.У задниците ще ви ги бият щото по ръцете нема да има место.

25

Г 20 ще напише

преди 2 години

Забрана на музика,изкуство,кино,туризъм.21 век дами и господа.Това ви чака!

24

Анонимен

преди 2 години

Ако не четях тези скапани сйатове и да пускам БТВ докато вечерям, изобщо нямаше да разбера, че съществува """"Ковид""""

23

Ошашавиха се

преди 2 години

Живея в Испания накратко-побъркаха ги отсекъде.Страшна цензура по всички радиа олимпийски игри онлайн,набоцкаха се 70% боцкат и децата и не щът да се запрат.Трета ваксина сакат всички вампири по до.мовете мрът САМО от коронката.Не подписват никакво инф.съгласие и като ги питаш гледат като трактори.Имат си министерство на истината което се грижи за тпва кое е истина кое фалшива новина.И само се чудят кво става и кои да посочат за виновни младите, децата или Неваксинираните.ТУРАМ ИМ ГО

22

Анонимен

преди 2 години

Интересно..хиляди се прегръщаха по стадионите по време на Европейското по футбол, ама никой не каза нищо, сега от няколко коцерта нови заразени, е това ако не е целенасочена кампания против култура и изкуство, па на!!!

21

123

преди 2 години

Едни и същи заглавия в сайтовете. Дума по дума. От сатанинския център за дезинформация се пускат новините в сатанинските медии.

20

11

преди 2 години

Последно: 2279 ли са, 842 ли са или са 271 Х 3 = 813 заразени? Аве гледайте ги малко тия числа ве!

19

Анонимен

преди 2 години

Пъфффф

18

бжнмгфц

преди 2 години

Поредната фалшива новина.

17

Анонимен

преди 2 години

Докато не затворим всички медицински фашисти в Белене няма да свърши!

16

Анонимен

преди 2 години

Докато не ваксинират и младите ,и децата няма да свърши.

15

Анонимен

преди 2 години

Преди месец-два ни проглушиха ушите как Испания се отваряла за концерти и как от всички посетители се очаквали отрицателни тестове - един вид като опит, за да видят може ли да се премине към по-нормален начин на живот. Е, видяха, някои от тестовете явно не са били отрицателни, ама чак 2300 души?

14

Анонимен

преди 2 години

Т. Нар." Млад човек със сополи.....". Синът ми на 29 години, здрав слаб така го събори ковида, едва го спасиха докторите. Никой не беше очаквал, че ще има толкова тежко протичане. Вече четвърти месец още не се оправил. Не ви говори за младите как не боледуват като нямаш представа. На никой баща не пожелавам това да преживее.

13

Анонимен

преди 2 години

комшийката се бодна с рнк ваксина преди месец и сега и поникнаха още 1 чифт цици. сега е много щастлива, че може да прай турска .ИКИЯ едновременно на 2-***.