8

Анонимен

преди 2 години

Най-жалното е че алкохолните и шмъркащи футболисти, като станат 4-ти и 30г. им целувате краката и ги боготворите. А истинските спортисти, разчитащи само на тяхната воля, сила и умения - били туристи и какво ли още не. Ако си мислите че можете по-добре - почвайте, имате 3г. до следващата олимпиада, пожелавам ви успех и дано ни донесете медали ;) :) иначе по-добре си мълчете.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Тя и *** е турист. Обща.

6

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и да е Кралев, той все пак е бивш спортист и има представа от това с което се занимава като министър. Представянето на тази олимпиада е по-успешно от предишните 2, дано да вземем и още медали.Служебният министър специално на спорта изглежда незапознат с материята, но все пак сме имали и далеч по-големи недоразумения като професорката по синтаксис.

5

Анонимен

преди 2 години

Българският спорт върви смело напред благодарение на отличната и професионална работа на министър Кралев. А сегашния статист ще обере медалите да се снима с тях!

4

Анонимен

преди 2 години

5. Място на олимпиада е добро постижение имайки предвид, че е първа олимпиада за Вангелов. Браво на него! 2024 Paris

3

Анонимен

преди 2 години

На Олимпиада е важо участието, не медалите! Нашите спортисти са истински герои, за да постигат каквито и да било резултати, вземайки предвид материалната база и подкрепата на държавата, по-скоро липсата на двете.

2

Анонимен

преди 2 години

Турист?

1

Анонимен

преди 2 години

Кво стаа с българските ни "мъже". Жените носят медал след медал, а "мъжете" ни се оказаха ***...ал до ***...ал. No comment. Жалка работа.