76

Анонимен

преди 2 години

Нали се сещате колко е % ваксинирани в Бг и каква демография са? Колко клиенти мислите, че ще имате? Аз ще преживея без кръчми и ще бойкотирам всеки бизнес, който изнудва персонала си да си бие тези ваксини! По цял свят се разбра, че ваксинираните също се разболяват и пренасят заразата, а аз ще трябва да си бъркам в носа, за да докажа, че не съм чумава, разбираш ли! Бойкотирайте и вие държавата, не да давате идеи как да ни ваксинират насила! С много изпълнителност тази лудост няма да свърши!

75

Анонимен

преди 2 години

Този само заради физионмоията си и поклонението в Банкя преди няколко месеца е за затвора!

74

Анонимен

преди 2 години

За съжаление програмата е една за цял свят. Туристическия, културния и ресторантьорския бизнес искат да ги затрият. Важно е всеки да е в интернет. Вижда се че ваксините не помагат.

73

Анонимен

преди 2 години

аз съм ваксинирана с 2 игли Пфайзер.но миналата седмица ме заболя гърло.правих си ПСР отрицателен.а антителата ми 5600.на 13.03 бе втората игла.ваксините изграждат антитела.от първите зелени коридори съм.не беше Ковид.

72

Анонимен

преди 2 години

Ваксината по принцип трябва да пази от заразяване въобще. А сега ваксинираните подсмърчат и разнасят заразата, съответно не се тестват защото "те са ваксинирани", не се карантинират, т.е. по никакъв начин не пазят останалите и после делтата заразявала много хора. Ами като акълът е малко... нормално.

71

Анонимен

преди 2 години

Алибегов резана карабина- а ти съгласен ли си да пускаш само ваксинирани в заведения и ресторанти? И да организираш контрола на сертификати? И така да помогнеш за стимула за ваксиниране

70

Абее

преди 2 години

Незнам къв е алибегов,но за едно е прав-никой на никого не може да налага насила да се ваксинира! Това е! Проблема е дълбок, идва от маймуняците пускащи отровите от само.лл.етите , влиянията на мрежите,колкото и да не искате да го проумеете, са част от злото, преди като кажа ли магнитна буря , казват един два дена,ся като погледнеш прогнозите -от 2до 9,от 12до 20 и от 22 29, т.е. Почти през целия месец...дрън дран! Мааг.бури се предизвикват също и чрез т.н ни нови технолоджи! Мислете !

69

Слави Трифонов

преди 2 години

прави са хората ако ще има дърво трябва да е за всеки еднакво не делете хората

68

Майкъл Сафомъдов

преди 2 години

кацата с клюна има запазено място при юда, пазят му го топло...

67

Дани

преди 2 години

Плюехте Бойко,а сега си мечтаете за реда и правилното ръководене по негово време!

66

Анонимен

преди 2 години

Ричка, слушай сега. Не ме интересува. Ходя само в хубави ресторанти с меню до два листа хартия. Теоят не е такъв.

65

Анонимен

преди 2 години

Ричи, то не е във вас проблемът. Ако ще и по 5 ваксини да набиете. Лошото е, че в заведенията ходят болнави хора и разнасят. Миналата година две *** мутри така кашляха и коментираха, че са с температура, а сервитьорките милите бяха с шлемове и масите бяха през една като по учебник. Така де, бастuните и егоистичните плазмодии са проблемът!

64

Анонимен

преди 2 години

Затварянията, маските и строгият контрол помагат. Виждаме го вече над година как работи в Австралия, но там всички мерки се изпълняват и не са само на хартия.

63

анонимен

преди 2 години

Скрий се вече бе плу-жек! Хората умират от пожари, от вируса, а ти ме ревеш за бизнеса си!

62

Кравата ваксинира

преди 2 години

Очите с олово, но имаше странични еФекти.Гледам Митьо много набожен стана!Чак улицата и района на църквата отцепват.

61

Анонимен

преди 2 години

Ричи доносника да не се обяснява ами да ходи да пише доноси за кого е чул че черепахата му е превеждал пари за протестите.

60

Анонимен

преди 2 години

61, Много си зле. Типичен представител на натегачите.

59

А БЕ...

преди 2 години

ЗАВИСИМ... ТО ПРИ ТВОЯТ БИБИВАКСИНАЦИЯТА "ВЪРВЕШЕ" ПО "НОТИ". ТИ СИ Л... И.. З.. А... Ч. И ЩЕ ФАЛИРАШ ЦЕЛИЯ БРАНШ. ВИЖЧЕРНОМОРИЕТО СЕ ПУКА ПОШЕВОВЕТЕ. НАПЪЛНИХА СЕ С ПАРИ.. ВИЕ РЕСТО НЕ ДАВАМЕ. РАНТЬОРИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТЕ.МАЙ... МУ... Н.

58

Добър вечер

преди 2 години

Ваксини, ваксини, ваксини..... Абе и... диоти не виждате ли, че утре ще ви отнемат и правото да дишате въздуха (безплатно)? А Вие сте се заяли като бесни кирливи песосве със заведенията. Точно те ви объркват "подреденият" животец? А Алибегчето си е платена мажоретка, винаги готов да врътне тутурутка за 5 кинта.

57

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно, просто свикнахте да получавате помощи. Всеки иска така. А ние малките фирми, кога ще ни дойде реда за помощи? Никога! Борим се и това е.