36

Анонимен

преди 2 години

ИТН е партия с бъдеще

35

Коко

преди 2 години

Слави, гласувах и аз и много за вас, но баста- излъгахте народа. Взимай си пошлите сценаристи, глупавото си его, необоснованото си нахалство и обърканата си представа за управление и марш в чалготеката - май друго от вас не става.

34

EЛЕКТОРАТ

преди 2 години

Връщайте и да си идва БОЙКО ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ СКАПА ЗА ДВА МЕСЕЦА.КЪДЕ СИ БОЙКОООО..........

33

Анонимен

преди 2 години

В днешния брой на Днес едно заглавие тръби: "Сл.Тр. е на 1-о място сред партийните лидери". По-долу в текста четем: "Всеки втори е за служебния кабинет, но Слави е на ПЪРВО МЯСТО сред партийните лидери..." Г-да от dnes.bg, как става тая?!

32

И Т.Н.

преди 2 години

не само ще връща, ами ще пов ръща, защото вече се давят в Хайната, които забъркаха.Следващите избори да се платят от "българите" в чужбина.

31

Алекс

преди 2 години

И вие ИТН сте толкова нагли колкото Тиквата и ГЕРБ. Затова нови избори и никога повече ГЕРБ и ИТН.

30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКолкото и да си повтаряш до припадък "герб свършиха",нама да стане истина.ГЕРБ ви отвяха с 200 в България и се наложи още два дни да фалшифицирате протоколи от чужбина за да нагласите половин мизерен процент разлика

29

Кандидатът връща

преди 2 години

Проучвателния мандат, а президенгът предлага на НС да избере кандидата за министър-председател заедно с предложения от него състав на МС.

28

Фа

преди 2 години

Засега нещата се движат както го изисква Конституцията и няма никакви признаци за нарушаването й.

27

Анонимен

преди 2 години

Президентинът щял да връчи мандата, когато се споразумеят партиите, кандидат премиеринът щял да вряща мандата, когато всички клекнели! Няма ли най-после някой да изпълни нещата според разписаното в конституцията на РБ!

26

Възмутен

преди 2 години

Слави,защо замени хубавите момичета от дансинга с тези изпечени...каки?!Защо ни предаде????Много ти отива сцената/дансинга с младите момичета,там те харесваме! НО! Там където си сега не ти отива,Слави,не си за това място!Излъгаха ли теили ги искаш,Слави?Много раочароващо,голяма каша забърка,но лошото е,че ние страдаме!Какво ли още ни чака!?Страшно е!

25

1488

преди 2 години

Честито българи,,,,Ние сме на всеки километър,,,, За новите цени и др....Ха,ха,ха сега викайте оставка........... 1488...... това е истината ................

24

Защо да го връщат

преди 2 години

Щом е изпълнен.

23

Слави е въхът

преди 2 години

Браво Славчо. Бой по краруните, които ламтят за власт. Не им давай от баницата. Само да преглъщат сухи трички

22

Точно така!

преди 2 години

АМА НЕ ИСКАТ ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА СРАВНЯТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!Колкото са гласували за Слави,толкова и за ББ(ако не и повече...но!)

21

Анонимен

преди 2 години

Чалгата изЧегърта самите Чалгураси - след лозунг "Всеки с шнорхел и през зимата"

20

izh

преди 2 години

Циркът продължава по две причини. Първо - казват платили сте си билетите , стойте си тука и второ вече пуснаха между публиката джепчиите - КЕВР, Агенцията по храните, Лукойл и т. н. Докато не опоскат всичко спастрено от народа НЯМА ОТТЪРВАНЕ!После комунизъм - всички еднакво бедни , но ПОСЛУШНИ

19

До Слави Трифонов

преди 2 години

Слави,Слави,опълчил си се с/у един човек (защо?) и с цената на всичко искаш да го "изчегърташ"!Нали категорично не искаше Нинова?!Ами Манолова,Дончева?Та те са едни и същи,Слави!Ами Х.Иванов?Забрави ли?Не ни ги натрапвай,Слави,НЕ ГИ ИСКАМЕ!!!!Нооо,стана много лошо-ти вече се съгласи с тях!ТЕЖКО НИ!Ела зло-че без тебе е по-зло!!!!!!

18

До номер 5

преди 2 години

Много добър виц! За съжаление е и реалност...

17

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами нещо си се объркал дълбоко :) халф милион гласуваха за тях.... да не говорим ,че тези които живеят ТУК в България предпочетоха ГЕРБ.Така,че споко.....:) А и между другото единственото добро за България е ИТН+ГЕРБ+ДБ.Разбират се за конкретни промени/политики подписват и така се действа.