49

Кристо де ла Кур

преди 2 години

До Франсоа ДеЛа *** .... "Именно там /в Прага/реших,че никога повече няма да се върна в ТЪ.ПА.ТА България. -Това са точните и нередактирани думи на "българина" Кристо Явашев.Впрочем в Уикипедия той е определен като АМЕРИКАНСКИ СКУЛПТОР... от български произход.Това е човек който НИКОГА не се е наричал българин.Обяснението му защо не посещава България е че...Защото няма кой да купува произведенията му . КРИСТО Е ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК В СВЕТА КОЙТО БИ ПОДСКАЗВАЛ НА НЯКОГО ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА С ИМЕ БЪЛГАРИЯ.

48

BY

преди 2 години

Долу ръцете от паметниците и националните светини! Важи както за България, така и за Франция, Германия...

47

Франсоа ДеЛа Кур

преди 2 години

До Анонимен 54 ---- Личи си, че сте били само в Клоаката Париж, където си е дала среща цялата световна смрад. Като излезеш от метростанциите на "Шато де Ло" и "Шато де руж", ако видиш бял индивид започвай да ръкопляскаш. Поразходи се из другите градове и ще промениш мнението си, защото Париж не е Франция и Франция не е Париж. Така стоят нещата и с другите големи западни градове, натъпкани с ***.

46

Франсоа ДеЛа Кур

преди 2 години

Франсетата са долни комунисти, анархисти, доносници, врагове на държавата си и мизерабли от класа. Не се учудвам на реакцията на разни "политически" течения. Все пак Кристо е БЪЛГАРИН. И понеже нямаме нито един кьорав Нобелов лауреат, поне да имаме един човек, който да подсказва на останалите по света, че има държава с името България. А вотр санте!

45

Анонимен

преди 2 години

Франция е тотален арабо-афро кендзеф и над 50% от калтурата им е крадена и влачена от цел Свет

44

Анонимен

преди 2 години

почти всички строителни обекти в населените места са опаковани пишете за техните автори

43

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

42

Анонимен

преди 2 години

До Викнете Бай ***!Продавал е ама друг път. "Модерното изкуство" е една нагла и очевидна схема за пране на пари. Никой не е дал и стотинка за тези *** щото му харесват.

41

до 49

преди 2 години

Добре дай с теб ще се заниамваме. Я кажи какво постигна в жалкия си животец?

40

Анонимен

преди 2 години

"след като е избягал от България по времето на комунизма" Еееее що така сега правите какво му беше на комунязма, че който е успял е избягал :(

39

Анонимен

преди 2 години

Кристо е бил голем глпк да се откажеш от държавата си да се правиш че не говориш езика и да се криеш е голям провал.

38

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Най много Мангизи изкара от онея Оранжевите мостове на онова Езеро в Италия...50тина милиона Евро мисля...

37

Анонимен

преди 2 години

този анти българин който се гнусеше от събратята си и не говореше български за мене беше психично болен това което правеше той си беше отвсякъде налудничаво всеки от културните среди го знаеше но си затваряха очите защото най гадно е на един луд да кажеш в очите му че е много луд

36

Викнете Бай Ганя!

преди 2 години

Тоя си остана габровец и оня оня свят! Приживе тотални глупости продаваше, че и за смях ги правеше всичките снобчета. Продава си една опаковка и толкова. 14 милиона евро - какво му плащаш? Да приравниш национални архитектурни, исторически символи на шарена пазарска торба или "подаръче" и да ти плащат?! Че то парченца за спомен после за по 50 еврака в рамка, че то скандали, медии... Като Алековото "Пази, Боже, сляпо да прогледа и неговия Ристу - ама вече е Негово Благородие Христофор Белокровски

35

Анонимен

преди 2 години

На мен ми прилича на маса, даже на слон без глава.

34

Анонимен

преди 2 години

Тпите французи го правят щото на Кристо жена му била французойка пак някакви *** франкофонски глупости.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Точно те, от Париж не е останало нищо, освен сградите.

32

Анонимен

преди 2 години

Днешните французи са толкова прости парчета, че само славните им предци, в това число Кристо, правят тази страна, пълна с всякакви *** и ***, все още велика.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама я да не пипат арката. Къв е тоя кръстю?

30

пияница мистик

преди 2 години

Това същото го правят без пари строителните работници, като реставрират някоя историческа сграда или старинна забележителност :)))