9

Теди

преди 2 години

Оная *** Мария Козарова, която се опита да ме удуши преди 5 години прокуратурата няма ли да е разследва или тя може да извършва вякакви престъпления безнаказано така ли

8

Бай Ганьо

преди 2 години

Обикновените горски служители нямат работа там където огъня за минути си мени посоката, още пивече без средства за защита. Който е ръководел операцията да си подава оставката незабавно.

7

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хората, но какво по-точно ще разследват защо и кой е променил посоката на вятъра ли, или как е възникнал пожара ???

6

БПФ

преди 2 години

Прокуратурата да вземе да се замисли как пожар възниква в гора посреднощ от нищото... и да изюрка следствието да залови подпалвачите - които се превърнаха и в убийци !!! Повечето пожари са запалени умишлено - половин България е в пламъци, арестувани няма, подсъдими няма !!!

5

Сата НАТО

преди 2 години

Какво има да се разследва - пожар е особено опасно обстоятелство и местните власти е трябвало да предотвратят влизането на обикновени хора в района бедствието. Кмет, общинска полиция, местното противопожарно звено, носят отговорност. Шефа им в горското също - ако той ги е пратил в пожара.

4

Анонимен

преди 2 години

И какво ще разследват? Огъня ли? Ама какво ли не измислят за да се гушат с твърде високите си заплати!

3

АнонимеН

преди 2 години

ЗАРАДИ ТОЗИ СЛУЧАЙ В МОМЕНТА ТАКА СЕ ПЛЮЕ ПО РАДЕВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!

2

АнонимеН

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОША ОРГАНИЦАЗИЯ ! ДОРИ ЕДИН ПАСТИР ГИ Е ГЛЕДАЛ КАК УМИРАТ ПО ТОЧНО ИЗГАРЯТ ЖИВИ

1

селянин

преди 2 години

че кво токо има да се разследва или ударете едно разследване кат на Чората 20 годин и така с тва дело мое се пенсинирате